Şimdi Ara

KABLO TV HAKKINDA BİLGİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.560
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar, oturduğum evin konumu itibariyle uydu anten takamıyorum.Çatıya da yönetici izin vermiyor.82 ekran LCD TV ile mecburen kablo TV kullanıyorum.Ama malumunuz yayın kalitesi maalesef düşük.Bir de TV geniş ekran olunca iyice rahatsız oluyorum.Kablo TV yayın kalitesini kendim bir takım çalışmalar yaparak falan yükseltebilimiyim.(Anten kablosunu değiştirmek falan gibi.)Bir de şu kablo TV dijitale geçecek deniliyor.Bu doğru mu?Geçecekse ne zaman geçecek?Bilgisi olan varsa yanıtlarınızı bekliyorum.

• direk tek tv sen kulanıyorsan pek dağılmaması lazım not 1 tvden fazla değilse tabi
  • Dağılmamış hali zaten kötü valla hocam.Birden fazla TV olsa vay halime zaten.Kablo TV'den de teknisyen geldi.Normal bu görüntü diyor.Kablo TV bu kadar diyor.Benim öğrenmek istediğim dijitale yayına geçecek mi bu kurum.
  • bende 27 inç lcd var aynı sevimsiz görüntü bende de var.normal tüplü tv de aynı yayın o kadar rahatsızlık vermezken sony lcd de rahatsızlık verici bir görüntü var. kablolunun olayı bu . bundan fazlası olmuyor. kablodan splitterdan fazla bir şey farketmiyor açıkçası. diğer odalarda da var kablolu en uzak odada bile tüplü tv yle görüntü iyi. ama lcd nin teknolojisi sanırım analog yayın için ters geliyor. sırf bu yüzden bu lcd de net görüntü içib uydu alacağım. buarada yöneticinin izin vermemesi gibi bir şey olamaması lazım. öyle bir yetkiyi nerden buluyorki. bence biraz işin üzerine gidin. sonuçta siz de o apartmanın bir ferdisiniz
  • kablo yayının dijitale geçmesi tamamen kendi insaflarına bağlı her zamanki gibi
  • quote:

Orjinalden alıntı: yedikeresekiz

bende 27 inç lcd var aynı sevimsiz görüntü bende de var.normal tüplü tv de aynı yayın o kadar rahatsızlık vermezken sony lcd de rahatsızlık verici bir görüntü var. kablolunun olayı bu . bundan fazlası olmuyor. kablodan splitterdan fazla bir şey farketmiyor açıkçası. diğer odalarda da var kablolu en uzak odada bile tüplü tv yle görüntü iyi. ama lcd nin teknolojisi sanırım analog yayın için ters geliyor. sırf bu yüzden bu lcd de net görüntü içib uydu alacağım. buarada yöneticinin izin vermemesi gibi bir şey olamaması lazım. öyle bir yetkiyi nerden buluyorki. bence biraz işin üzerine gidin. sonuçta siz de o apartmanın bir ferdisiniz

İzin vermeme olayı derken çatıya ve kiremitlere zarar verme olayı varmış.Biz resmen dağda oturduğumuz için adamı uçuran cinsten bir rüzgar var.Ayrıca komşularımızdan biri de takmış çatıya,ne idüğü belirsiz birisi tarafından parçalanmış anten.Kesin aynı şey benimde başıma gelir.O bakımdan sorun olur diye korktum.Neyse madem öyle diyorsunuz alakanıza teşekkür ederim.

• kablo tv'nin dijitale geçmesi işi yalan oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    KABLO TV [ANA KONU]
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • tabi sizin durum biraz farklıymış o zaman biraz riskli olabilir. bir ihtimal de balkona takılabilir anten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yedikeresekiz -- 16 Mart 2007; 19:29:36 >
  • kablo tv ile dijital yayın arasındaki en büyük fark görüntünün yanı sıra ses kablo tvde ses arka sokaktan geçen arabanın teyibi gibi mono arkadaşım uydu veya çanağa geçene kadar sabır kablo tv lcd ekran ve plazmada hiç izlemedim belki büyük ekranda daha verimsiz olabilir
  • bu sene kablolunun digital yayina gececegi basinda bildirildi
    hatta Ocak ayi diye tarih verildi
    bakalim, gorecegiz
    selamlar
  • TürksatKablo şebekesinde TV yayın kalitesini artırmak üzere ilk somut adım atıldı. Türksat Uydu Haberleşme Kablo TV ve İşletme A.Ş, 17 ilde 8 kanaldan dijital test yayınına başladı.

Haber ile tüm bilgi Turksat da
  • kablotv bu kadar. sayısal yayın ne zaman başlar bilinmez.
  • Pazar günü Amerikan CNN kanalı yayını kesilmişti.Sonradan geldi.Zaten nadir güzel gösteren kanallardan biri olan söz konusu kanal şimdi en çirkin gösteren kanallardan biri oldu.Baba bu ne şimdi ya.Biz burada nelerden bahsediyoruz,adamların yaptığına bak.
    İnşallah sizlerinde dediği gibi dijital yayın hikayesi yılan hikayesine dönmez de bir an önce başlar.

• bende de tam tersi cnn karlı bbc prime karlı. ama mesela bbc world inanılmaz net fransız kanalı inanılmaz parlak bayağı bir dengesiz yani
  • Bende de show tv diğerlerine göre baya karanlık gösteriyor haziran yada sene sonu digitale geçiceğiz diyorlar bakalım görüceğiz
  • turksat kabo dijital tvye geçti deneme yayını daha doğrusu
  • İtiraf edeyim ki,iyi bir televizyon izleyicisi olmama rağmen ,televizyon hakkında bu kadar bilgiyi ilk kez burada gördüm ..yeni keşfettim bu siteyi ,çok kalite ve seviyeli bir forum ...
    Yaklaşık 1 senedir kablolu TV ye üyeyim ,televizyonumda yaklaşık 15 senelik Arçelik( televizyonu açıp kapama düğmesinden harici sorunu yok) bu foruma girinceye kadar televizyonumdan da ,kablolu yayından da o kadar memnundum ki ,(sadece kablolu history kanalını kaldırdı buna gıcık oldum) televizyonum ayna gibi gösteriyor(sanırım benim bulunduğum bölgede dijitale geçti kablo TV) Efendim Discorvery ve National cografi kanalı gibi kalite kanalları var diyordum..
    Diyordum da ,bu forumdaki yazılanları okuyunca televizyonumuda atasım geldi ,kablolu yayınıda kesesim geldi..
    TÜKETİCİ TOPLUMU DEDİKLERİ BU SANIRIM : İHTİYACIN KADAR TÜKETMEYECEKSİN ,İSTEDİĞİN KADAR TÜKETECEKSİN...
  • Kablo tv'den verilen cevaba göre Haziran yada Temmuz ayında test yayınından çıkıp tamamiyle dijital yayına geçecekmiş. Şuan PTT'de başvuru kağıtlarında dijital yayın seçeneği koymuşlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: sansar61

Kablo tv'den verilen cevaba göre Haziran yada Temmuz ayında test yayınından çıkıp tamamiyle dijital yayına geçecekmiş. Şuan PTT'de başvuru kağıtlarında dijital yayın seçeneği koymuşlar.

Biz de ayrıca gidip müracaat mı edeceğiz sayın hocam?Varsa böyle bir şey koşarak gidelim hemen.
  • Tam yayına geçince duyuru yapcaklar. O zaman başvuru yapacaksın. Farklı paket seçenekleri var. Temmuz ayına kadar sabretmemiz lazım.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.