8 yıldır kablo tv ve uydunet abonesiyim. biliyorsunuz eğer bi taahhüt yoksa kablo tv için 7 tl ücret alıyorlar. Yalnız bakıyorum her gün bir kanal gidiyor kablo tv'den. Normal antendeki kanal sayısı bile daha fazla. Peki TÜRKSAT ne demeye aylık 7 TL alıyor bu hizmetten. Bu duruma tepki gösteremez miyiz. Ben konuyla ilgili iletimişim bölümünden aşağıdaki metni gönderdim. Benim gibi düşünenlerin desteğini bekliyorum.
8 yıldır kablo tv ve uydunet abonesiyim. Herhangi bir taahhütüm olmadığı için kablo tv'ye aylık 7 TL ücret alıyorsunuz fakat hangi hizmet için. Her gün bir kanal gidiyor kablo tv'den. Normal antendeki kanal sayısı bile daha fazla, yayın kalitesi kötü. Peki siz hangi hizmet için 7 TL alıyorsunuz? Faturamdan bu 7 TL'lik ücretin kaldırılmasını talep ediyorum.
Merhaba,
7 TL eskidendi, artık 9,90 TL alınıyor Kablo Tv için.
Evet, analog yayınlar azaltılarak en sonunda kapatılacak ve Teledünya Temel Paket fiyatı da 12,50 TL. KTV ile Teledünya arasındaki fiyat farkı az tutulmuş ki, Teledünya' ya geçişler daha çabuk olsun. Kampanyalar da buna göre düzenleniyor. Ben 2002 den beri KTV abonesiyim. İlk abone olduğumuzda KTV de 62 kanal vardı şimdi ise 41 e kadar düştü. Nat.Geo ve Eurosport' da gitti mi, normal çanak antenle izlenen yayından hiç bir farkı kalmayacak, sanırım o zaman KTV ye gerek de kalmayacak.
Tv ve İnternet sinyali aynı kablo ile eve kadar geldiğinden dolayı KTV tutarını faturadan düşemiyorlar. Yani sizin anlayacağınız, Teledünya' ya geçmedikten sonra aylık 9,90 TL yi ödemekten başka çare yok. Ya da, Teledünya' ya geçmek istemiyorsanız, Uydunet alana KTV bedava kampanyası var, ona geçin KTV ye ücret ödemeyin.
Bildiğiniz gibi, Teledünya abonelerinden ayrıca KTV ücreti alınmıyor. Bu konuda daha önce Türksat' a başvurular olmuştu, ama gelen yanıt hep olumsuz du.
Savisvasa
kullanıcısına yanıt
şu an 2. tv'de teledünya yayını için ayrıca bir 12.50tl daha isteniyor, kablo tv yayını kalkarsa 2. tv işi ne olacak acaba?
quote:
Orijinalden alıntı: MrCooL
şu an 2. tv'de teledünya yayını için ayrıca bir 12.50tl daha isteniyor, kablo tv yayını kalkarsa 2. tv işi ne olacak acaba?
İlk zamanlar aylık ücretin %50 si alınıyordu. Sonradan kaldırdılar ve birden fazla aboneliğe de aynı fiyat uygulanmaya başladı. Kablo Tv tamamen kalkarsa yine indirimi geri getirmeleri gerekir, 2 den fazla abonelikte bir indirim daha olmalı bence.
ktv çok kolay kolay kalkmaz hala baya abone mevcut. ama şu bir gerçek bir analog tv bandından 10-11 dijital yani td yayını verilebiliyor. internet sinyallerinide koyun için ki band sayısı yetersiz kaldıkça analogdan düşülmesi gerekecek. hee bir de hd yayınlar var. normalde bir bandta 10-11 yayın verilebiliyorken hd ise 2-3 en fazla verilebilecek.
td'da kanal sayısı arttıkça helede hd yayınlar geldikçe analog tv kanallarıda kaybolacak tabiki.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme