Şimdi Ara

Kablo TV kanallarının bir bölümü gitti (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
81
Cevap
0
Favori
11.094
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • izmir'de listlerinde verdikleri 56 analog kanaldan hala cıkmayanlar var e2 tnt tam gün gs tv bjk tv al jzeere mail attım saolsunlar lutfetmişler cevap vermişler bu saydgım kanalları setbox olmadan izlnemiycekmiş allah akıl fikr verisn enayiyiz 9.5ytl vercez artı izmir distrbutoruyle görüştüm setboxlar ocaktan önce gelmez dedi adam bana

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderksk -- 31 Ekim 2008; 21:36:14 >

• quote:

Orjinalden alıntı: thunderksk

izmir'de listlerinde verdikleri 56 analog kanaldan hala cıkmayanlar var e2 tnt tam gün gs tv bjk tv al jzeere mail attım saolsunlar lutfetmişler cevap vermişler bu saydgım kanalları setbox olmadan izlnemiycekmiş allah akıl fikr verisn enayiyiz 9.5ytl vercez artı izmir distrbutoruyle görüştüm setboxlar ocaktan önce gelmez dedi adam bana

siz mailde tv'nizin DVB-C desteklediğini ve diğer kanalları izleyebildiğinizi belirttiniz mi?

• fıratbozkurt hcm benim elevizyon hd deil malesef normal 52 ekran dier kanalları izlediğmi bleirttim tabe ama saydgım kanallar icin setbox lazmımış malesef
  • ilginiz için teşekkür ederim, bir iki gün dorum bakamadım, ancak cevap yazabiliyorum,
    .
    geçtiğimiz cuma , ilk önce arçelik i aradım, durumu anlattım,
    forumlarda araştırma yaparken bir yerde buna benzer bir sorun yaşayan birisi
    '' TV ye yüksek frekans geliyormuş , bobini ( yada ona benzer bi şey tama hatırlamıyom )
    değiştirdiler diye yazmış ''
    bende de benzer olay olabilir diye ilk önce arçelik i aradım bir tv de izliyoruz, diğerinde izleyemiyoruz diye, sorun TV den olamaz, siz Kablo Tv yi arayın dediler,
    .
    sonra malum Kablo Tv de aradım, benzer sorunlar yaşandığını , frekans çakışması olabileceğini, yeni sisteme geçtikleri için, iyileştirmelerin devam ettiğini, ve bir süre daha beklememi istediler, 1-2 hafta içinde düzelmez ise, tekrar arayın dediler,'
    .
    ne yapalım bende 1 hafta daha bekliyecem, ,,,
    yalnız itiraf etmeliyim, 72 ekran da LOST U izledim görüntü kalitesi harika, kim bilir LCD TV falan olsa nasıl olur benim ki Tüplü TVlerden Flat
    özellikle TNT, CNBC-E, diğerleride güzel, ,
    gülü seven dikenine 1 hafta daha katlanır ,,, diyeceğim herkese iyi forumlar...

• Frekans değişimi döneminde yayın kalitesi düzelmişti İzmirde ,şimdi tekrar,eskisi gibi karlı görüntüler ağırlıkta yakında düzelecek mi bilgisi olan var mı acaba?
  • İstanbul Üsküdarda da çoğu kanalın kalitesini düşürdüler arkadaşım.
  • Frekanslar yine değişti.
  • discovery sizdede ingilizcemi
  • quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

discovery sizdede ingilizcemi

İzmirde Discovery Türkçeye döndü
  • kanallar bozuk gosteriyor oncekinde cam gibiydi
  • quote:

Orjinalden alıntı: hipokrat

quote:

Orjinalden alıntı: Farrabi

discovery sizdede ingilizcemi

İzmirde Discovery Türkçeye döndü

evet İstanbul'da da türkçeye dönmüş
  • quote:

Orjinalden alıntı: gael

kanallar bozuk gosteriyor oncekinde cam gibiydi

Ankara`da da kanallar netliğini kaybetti. Şimdi komple teorisi atayım ortaya. Adamlar baktılar analog kalitesi cam gibi, "Yaw biz napıyoruz? Bu kalitede kanalı gören dijitali, HD neyim setbox`ına para verip almaz. Bari biraz bozalım yayını" demiş olabilirler. Tam otursun yayın kanalları baştan ayarlicam ben de. Baş edilmez yoksa.

• Şu an tekrar Discovery ingilizceye döndü, bilgi de alamıyoruz zaten ,düzeltin şunu istemiyoruz..
  • discovery suan burda turkce
  • quote:

Orjinalden alıntı: Kov3nanT

quote:

Orjinalden alıntı: gael

kanallar bozuk gosteriyor oncekinde cam gibiydi

Ankara`da da kanallar netliğini kaybetti. Şimdi komple teorisi atayım ortaya. Adamlar baktılar analog kalitesi cam gibi, "Yaw biz napıyoruz? Bu kalitede kanalı gören dijitali, HD neyim setbox`ına para verip almaz. Bari biraz bozalım yayını" demiş olabilirler. Tam otursun yayın kanalları baştan ayarlicam ben de. Baş edilmez yoksa.

• quote:

Orjinalden alıntı: blackhorse_gt

arkadaşlar bende de mi bir sorun var,
    evde 2 tane tv miz var, biri 72 ekran arçelik, diğeri 37 erkran arçelik,

72 ekran da kanald , show tv ve star , var iken diğer 37 de bunlar yok, 37 yi mutfaktan alıp, oturma odasındaki 72 ekranın kablosuna bağladım

orda da bu tv leri göstermedi,

sorun herhalde tv de diye düşünüyorum, acaba arçelik i arasam mı garantisi devam ediyorda

belki başına gelen olur diye, bilgilendirme yapayım,
    arçelik servisini aradım 2. kez ve geldiler, gelenler kumandadan
    tv nin içinde bi yerlere girdiler hemde bizim kullandığımız kumandadan servisinki falan değil
    bi kaç ayar yaptıktan sonra, bütün kanallar gösteriyor artık, yalnız servisin dediği
    tv niz yeni olduğu için kumandadan oldu, eskileri servise gtürüyoruz dedi, hallolmuş oldu
    herkese iyi forumlar

• DreamTV kablodan çıkartıldı mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: metalok

DreamTV kablodan çıkartıldı mı?

İzmir de hala var.
  • İzmir'de varsa Mersin'de düzenleme çalışmalarından dolayı çıkmıyor olabilir.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.