Şimdi Ara

Kablo TV kesintisi ve çağrı merkezi saçmalığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
4.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Batuhan Kılıç

tv yayını geldi şu an

Nerede oturuyorsunuz acaba? Sarıyer'de geldi mi çok meraktayım.
  • Levent'te hala hiçbir şey yok.
  • Sarıyer'de de şuan itibariyle hala yayın yok. Nihayet müşteri hizmetlerine ulaştım. Bir iki saat önce sistemde sorunun giderilmesini 3 saat kaldığı yazıyormuş ancak şimdi tekrar baktığında onu göremedi. Yani çözüm konusunda bir vaatleri de yok. Gerçekten çaresizim şuan.
  • kağıthane seyrantepe de internet de tv de çalışıyor

ancak internet olsa da olur olmasa da olur konumunda, bu yüzden yine adsl e dönüp oradan girmek zorunda kaldım foruma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Batuhan Kılıç -- 27 Ekim 2011; 19:44:37 >
  • Demek ki kademeli olarak düzeliyor. Ancak bu kadar uzun kesintiye sebep olacak arıza nedir çok merak ettim gerçekten.
  • telefonda bilgisayarın verdiği otomatik cevap arıza değil de altyapı çalışması olaraktı sanırsam, bu kadar büyük çaplı arıza olması bence biraz zor
  • Bu akşam da gelmedi yayın, hayırlısıyla yarına artık.
  • tv duzelmis, internet halen yok
  • Sali gunü gitti Perşembe geldi sorun yok bölge Arnavutköy
  • Bu sabah itibariyle Sarıyer'de arıza devam ediyordu. Herhalde en uç noktadayız diye bizimki en son düzelecek.
  • Şişli, Koreşehitleri caddesindeyim.
    Hem teledünya hem uydu net teledonya yok. Cuma sabahı itibari ile halen gelmemiş durumuda. Dün 126 yı aradım cevap veren yoktu.

İstanbul bölge müdürlüğünü aradım. Robot, Levent santralda yenileme var diyor. Turksat Ankara' yı arıyorum arıza var biz bile ekiplere ulaşamıyoruz diyor.

Bu ne saçmalıktır bu nasıl bir firmadır
  • Allah ekiplerin yardımcısı olsun o zaman. Yerin yedi kat altında falan çalışma yapıyorlar heralde Ankara bile ulaşamadığına göre. Hakikaten sağlam arızaymış, bütün laflarımı geri aldım.
  • İl müdürlüğünün 0212 288 04 35 Nolu faksina dilekçe yollayarak 2-3 günlük verilmeyen bu hizmetin faturaya yansıtılmamasini talep edebiliriz arkadaslar..

Bu arada bu sabah bölge mudurlugunu aradığımda oglene kadar sorun çözülecek diye de bir baska yalan soylemislerdi. Allah bu rezaletten sorumlu herkesi bildigi gibi yapsin!
  • Millet benle kavga etmişti,30 senelik hurda alt yapıyla elbet bir gün çökecekti,yan gelip yatan maaş alanlarla bu işler bu kadar yürüyor !

Özelleştirilsede kurtulsak bu havadan maaş alanlardan,bunlarla bir şey olmaz,günü kurtarma derdindeler,Kablo TV genel mdürüde dalga geçer gibi her yere hizmet taşıyoruz diyordu,adam çalışmaya alışmamış her halde taşırken altında ezildi hizmetin !
  • Bu akşam da televizyonsuz geçecek gibi görünüyor, hala bir düzelme yok.
  • internet geldi (maslak)
  • Bir tek benim televizyon bozuk kaldı heralde tüm İstanbul'da.
  • tahahhutlu olarak abone olmustum, tuketici haklarina da sikayet ederek aboneligimi iptal ettirmek istiyorum, ne sekilde bir yol izlemem gerekiyor bilen var mi
  • Bu sabah itibariyle henüz hiçbir değişim yok Sarıyer'de. Ne arızaymış be...
  • Benim tv geldi ama net hala yok genel arıza devam ediyormus
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.