Şimdi Ara

Kablo tv + teledünya(HDve digital yayın)+ 25mbps sınırsız int. Ilk 12 ay 39TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Evet Kullanmaya başlayan arkadaşlar son durum nedir ne alemdesiniz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Profiphone

Evet Kullanmaya başlayan arkadaşlar son durum nedir ne alemdesiniz ?

hocam sen naptın karar verebildin mi ? ben superonline fiber internet kullanıyorum aynı senin gibi 20 mbt ve 50 gb akn 55 lira ödüyorum. Beni bugün aradı superonline dediler taahhütünüz bitiyor yakında bittiği zaman 55 değil 69 olacak sizin için bişiler düşündük falan dediler. 25 mbit 75 gb akn 59 lira yapalım dediler yeni 2 yıl taahhütle. eğer taahhüt devam ederken çıkmak isterseniz kullandığınız ay kadar 15er lira ödeyip çıkabilirsiniz dediler. yani mesela 4 ay kullandım çıkmak istiyom dedim 4*15=60 lira ödeyip çıkabiliyomuşum ama zaten aldıktan sonra cıkmam herhalde. d-smart digitürk vs baktın mı hiç avantajlı bişi bulup almak lazım 69 yapıcaklarmış hiç de söylemediler böyle birşey

Ekleme : Bu kampanya 30.09.2014 tarihine kadarmış benim taahhütüm 30.10.2014'te bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hmsk -- 8 Ağustos 2014; 20:27:29 >

• 3 hafta önce kahverengi fırsattan yararlandım ve üye oldum.
    Şuan için teledünyada çok nadiren yayında parazitlenme gibi şeyler olabiliyor ama çok sıkıntı değil.
    uydunette ise şimdiye kdr hiç problem yok direkt 25mbit görüyorum torrentte(paylaşıma bağlı olarak)

şuanki test sonucu:
     Kablo tv + teledünya(HDve digital yayın)+ 25mbps sınırsız int. Ilk 12 ay 39TL

özet: memnunum
    75gb dolduktan snr 3mbit e inecekmiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gokhansar -- 9 Ağustos 2014; 23:39:45 >

• Vallahi benimki eylülün 19unda bitiyor tam denk geliyor . yerinizde olsam 1 ay fark ediyor bağlattırırım daha sonra da taahhüt bitince kapattırırım .. Araştırdım daha iyisi yok daha uygunu da yok internette arkadaşların söylediğine bakılırsa sıkıntı da yok direk 25 alınıyorsa şu şartlarda çok iyi .. uploada dikkat ettim gökhan arkadaşın paylaşımında 1.8 mb bizim şu an kullandığımızda 0.7 mb .. akn bizde 50 bunda 75 çok çok iyi yani .. bu arada gökhan kardeş senin hd top box olandan mı aldın ayda 55 lira modem hediye hd top box hediye olandan ?
  • kahverengi fırsat dediğine göre bizim bahsettiğimiz olandan almış. ben şu anda kablo tv kullanıyorum ayda 10 lira ödüyorum bu kampanya için konuşucam superonlinenin taahhütü bittikten sonra benim yeni tarifemi aktif eder misiniz dicem belki yaparlar olmadı bi ay fazla öderim sorun değil bu kampanya gerçekten çok iyi şu anda superonline 55 kablo tv 10 toplamda 65 ödüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhansar

3 hafta önce kahverengi fırsattan yararlandım ve üye oldum.
    Şuan için teledünyada çok nadiren yayında parazitlenme gibi şeyler olabiliyor ama çok sıkıntı değil.
    uydunette ise şimdiye kdr hiç problem yok direkt 25mbit görüyorum torrentte(paylaşıma bağlı olarak)

şuanki test sonucu:

Wifi çekimi az diyorlar modem için sizinki nasıl
    internet kullanırken mi görüntüde parazit oluyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: mabovski

quote:

Orijinalden alıntı: gokhansar

3 hafta önce kahverengi fırsattan yararlandım ve üye oldum.

şuanki test sonucu:

Wifi çekimi az diyorlar modem için sizinki nasıl
    internet kullanırken mi görüntüde parazit oluyor

parazitlenme başlarda vardı şuanda yok.
    wifi de sıkıntı yok evin her odasından çekiyor.yukarıdaki hız testi o anda netbooktan wifi ile yapıldı (istanbul/idealtepe)

• Arkadaşlar bu kahverengi kampanyasından yapmak istiyorum bunun için apartmanda veya mahallede herhangi bir alt yapı gerekiyor mu.Apartmanda kablo tv ve Türk telekom kutuları hazır yapmam için bi engel var mı sizce

• quote:

Orijinalden alıntı: drgnsbrk

Arkadaşlar bu kahverengi kampanyasından yapmak istiyorum bunun için apartmanda veya mahallede herhangi bir alt yapı gerekiyor mu.Apartmanda kablo tv ve Türk telekom kutuları hazır yapmam için bi engel var mı sizce

Türk Telekom degil teledunya kutusu olmalı ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Arkadaşlar bu kahverengi kampanyasından yapmak istiyorum bunun için apartmanda veya mahallede herhangi bir alt yapı gerekiyor mu.Apartmanda kablo tv ve Türk telekom kutuları hazır yapmam için bi engel var mı sizce

Peki sadece kablo tv hizmeti alabilir miyim?

• quote:

quote:

quote:

Peki sadece kablo tv hizmeti alabilir miyim?

Binada varsa alırsın ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.