Şimdi Ara

Kablo tv + teledünya(HDve digital yayın)+ 25mbps sınırsız int. Ilk 12 ay 39TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
3.271
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: TiRaNTx

1. yıl 39 tl
    2. yıl 59 tl

olduğuna göre ayda 49 tl ye gelmiş oluyor bir anlamı yok değiştirmeye benim açımdan 49 tl nin altındaki rakamlar için düşünülür ama bu şekilde düşünmem superonlineden memnunum şimdilik 2 ay kadar bir sürem kaldı bakalım ne olacak.

Şimdi evde uydu vesaire de yok ben de bu yüzden düşünüyorum ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: baba1993

quote:

Orijinalden alıntı: Profiphone

quote:

Orijinalden alıntı: itsthehallowman

Kablonet malum çok kısıtlı.. Heryerde yok.. Alternatif olarak düşünülebilir..

Hipernet'te Online başvuruda 1 ay ücretsizmiş.. Modem de ücretsiz.. bu durumda fiyat olarak aynı oluyorlar sanırım..

Tabi tv olayı yok bunda

Yani böyle bir imkanım var burada varmış kablonet yalnız özellikle internet konusunda sıkıntı Yaşar mıyım orası var ..

kutuların bedava olduguna eminmisiniz hocam öyleyse kampanya baya güzel benim ttnetten taahütüm var iptal edip geçebilirim

Gelen kağıtta oyle yazıyor hatta HD set top box bedava yazıyor sd set de degil ..

• 24 ay turkcell Superonline fibernet kullandım 20mbit olandan.

Şimdi ise 10 aydır Türksat Fiber internet kullanıyorum 20mbit e kadar.

Hız olarak 12mbit falan oluyor Türksat.
    Ama Superonline direk 20mbit idi.

Müşteri ilişkileri ve arıza durumunda servis hizmeti, geri dönüşler vs kaliteli yani aynı gibiler.

Fiyat performans için ise yaninda kablo TV olduğu için Türksat bi tık öndedir.

Bu 39luk tarife de mantıklı, ortalaması 49a geliyor. Kaçırmayın bu fiyata derim

• Profiphone kullanıcısına yanıt
    hocam bizde led tv falan yok eski model tüplü var ve 3 tane var 2 tane 37 1 tanede 80 falan sanırım bizde kablo tv var yıllardan beri üyeyiz. uydunet olmadan önce :) her tvde ayrı ayrı kanalları izleyebiliyoruz fakat uydunetin hd tv olayı gelince tek bir tv için geçerli olacak
    telefon olayıda var misal eskiden telefonumuz telekomdaydı superonlineye geçirdik max 53 tl ödediğimi biliyorum faturaları bazı aylar 51 küsür oluyordu ihtiyaçlara göre hangisi ihtiyacınızı karşılayacaksa orayı tercih edin. benide arıyorlar sona yaklaştık diye hızını 25 akk yı 75 yapalım diyorlar sonuna kadar bekleyeceğim daha iyi bir fırsat çıkarsa ona bakarım
  • TTNET tekeline zeval gelmesin diye memleket geneline yaymıyorlar şunu. Ah bu devlet kafası !
  • quote:

Orijinalden alıntı: syruse

24 ay turkcell Superonline fibernet kullandım 20mbit olandan.

Şimdi ise 10 aydır Türksat Fiber internet kullanıyorum 20mbit e kadar.

Hız olarak 12mbit falan oluyor Türksat.
    Ama Superonline direk 20mbit idi.

Müşteri ilişkileri ve arıza durumunda servis hizmeti, geri dönüşler vs kaliteli yani aynı gibiler.

Fiyat performans için ise yaninda kablo TV olduğu için Türksat bi tık öndedir.

Bu 39luk tarife de mantıklı, ortalaması 49a geliyor. Kaçırmayın bu fiyata derim

Alttan üstten bayağı bir vurdum maliyeti avantajları , Türksat ekstra olanaklar ile önde görünüyor ancak arıza kopma vs durumu ne alemdedir ?

• TiRaNTx kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de led tv yok 2 tane tüplü var 1i 55 diğeri 37 :) Şimdi totalde aylık 48-50 liraya gelecek bu benim ttnet öğrenci internetinden daha ucuz çünkü ben 16 mbps 50 akn 55 lira ödüyorum . şimdi 25 mbps internet 75 akn + kablo tv + teledünya 50 lirayken ben sadece 16 mbps 50 akn ye 55 lira ödüyorum :) hem bu avantaj varken hemde evdeki tv ler boşta uyduları yok :) bu dertten de kurtulmuş olurum diye düşünüyorum hem de cebimden ekstra para çıkmadan uygun değil mi sizce de ?
  • quote:

Hocam bende de led tv yok 2 tane tüplü var 1i 55 diğeri 37 :) Şimdi totalde aylık 48-50 liraya gelecek bu benim ttnet öğrenci internetinden daha ucuz çünkü ben 16 mbps 50 akn 55 lira ödüyorum . şimdi 25 mbps internet 75 akn + kablo tv + teledünya 50 lirayken ben sadece 16 mbps 50 akn ye 55 lira ödüyorum :) hem bu avantaj varken hemde evdeki tv ler boşta uyduları yok :) bu dertten de kurtulmuş olurum diye düşünüyorum hem de cebimden ekstra para çıkmadan uygun değil mi sizce de ?

hocam size uygun bana uygun değil :) önceki mesajlardada belirttiğim gibi ihtiyaca göre. ama sizin açınızdan bakarsak size uygun tabiki . fakat şu var hız durumu nasıl olur onu bilemiyorum eskiden misalen kablo net kullanırken tv anten kablosu gibi bir kabloyla geliyordu eve modeme giriyordu. şimdi nasıldır bilemiyorum bir arkadaş yazmış hızım 12 mbit oluyor diye bu çok düşük bir hız ben kablonet kullanırken hız kaybım yoktu ama arkadaş deyince çelişkide kaldım bence çevrenizde kullananlar var ise acele etmeyin derim onlara bir bakın hız testi yapın eğer nerdeyse %50 ye yakın kayıp varsa hiç bulaşmayın derim.
    20 mbit bağlantım var sn de 3 mb ta yakın veri indirebiliyorum

Önümüzdeki aydan itibaren benim 55 lira olan internetim 72 lira olacak onun da kampanyası sona eriyor :)

• Profiphone kullanıcısına yanıt
    72 liraya devam etmek mantıklı geliyormu hocam? iptal et hangi devirde kalmış 72 liradan internet. benim dediğim başka alternatifin yoksa mecburen geçeceksin zaten ama varsa hızlarını araştır ona göre geç
    öğrenci kampanyasının süresi bitince :) öyle olacak sizin tavsiyeniz nedir süperonline mi ?
  • Hiç bir firmaya 2 yıl taahhüt verilmez arkadaşlar. He siz, "yok ben illa vereceğim" diyorsanız söyleyecek sözüm yok.
  • İstanbul Beyefendisi kullanıcısına yanıt
    Bunların hepsi 2 yıl taahhütlü

• bugün karar vericem superonline ı bırakıp uydunete geçmek istiyorum sizce yapmalımıyım , eğer böyle birşey yaparsam ayda 50 tl daha az ödüyorum
  • darnglove D kullanıcısına yanıt
    50 lira hic yabana atılacak bir rakam değilmiş dogrusu toplam meblağ ne ki

• quote:

fiber olmadığı için

22 tl zorunlu telefon faturası
    64 tl 50 gb akk internet
    12,50 teledünya

vermek yerine ;

49,50 tl hepsine birden vermiş oluyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: darnglove

quote:

fiber olmadığı için

22 tl zorunlu telefon faturası
    64 tl 50 gb akk internet
    12,50 teledünya

vermek yerine ;

49,50 tl hepsine birden vermiş oluyorum

Benim paylaştığım kampanya ile mi ?

• superonline ve telefonumu kapatıp kablonete geçtim ayda 50 tl daha az vericem böylece , bakalım memnun kalacakmıyım 3 iş günü içerisinde geliyorlar
  • Antalya'ya taşınmam sebebiyle ben de ttnet yerine kablonet+teledünya temel paket almayı düşünüyorum. Hız konusunda 25 mbps diyor ama gerçekten bu hıza ulaşabiliyor mu?

• 75 gb ı doldurunca hız kaça düşüyormuş bilen var mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.