Şimdi Ara

KABLO TV VE LCD UYUMSUZLUĞU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
506
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evime bugün A656 samsung full hd lcd tv aldım, ama kablo tv ye bağladığım zaman birkaç kanal dışında
    çapraz görüntü kesikleri ve yoğun bir piksel çoğalması ile görüntülerin bozulduğunu gördüm ne yapmam lazım
    tv den yapabileceğim bir ayar varmı beni bilgilendirirseniz sevinirim arkadaslar.....

• Kardeş kablotv derken sanırım sen analog olanından bahsediyorsun.Bence bunların olma sebebi yayının analog kalitede olması.Kablo tvnın dijital olanına geçmeni tavsiye ederim yani teledunyayahem sd yayın olanı var hem de hd olanı.HD olanına geçersen çok daha kaliteli göstereceğine eminim..Ben de tüplü tv var 70 ekran.Onda bile gayet güzel gösteriyor..:) Kolay gelsin..
  • Kablolu yayınınızı diğer bir tv de deneyin.Bu tür görüntü bozuklukları yoksa ...servise başvurmanızı öneririm.

Kablolu yayını çok uzun kablo ve ayırıcı ile kullanmama( lcd üreticilerinin ''kaçının'' dediği ayrıntılar bunlar).. karşın yayınlarda ''Bozulma'' yok. Görüntü kalitesi analog yayın nedeniyle eleştirilebilir...ama ..bu anlatığınız görünüm ölçüsünde değil ve de olmaması lazım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.