Arkadaşlar elimde teknosadan alınmış 32LM3400 3D HDReady tv var kurdurulmadı ve açılmadığı için 20 gün değiştirme sürem kaldı.
Arkadaşlar;
evimde teledünya hd veya sd setup box kutusu, HD veya SD uydu alıcısı yoktur. uydu da kullanmıyorum, digitürk Dsmart kutusuda yok lütfen bunu dikkate alalım, bunları kullanmayacağım ve almayacağımda.
Arkadaşlar evimde kablo tv var tüm odalara dağıttım bu şekilde kullanıyorum ve bana yetiyor görüntülerde net ama televizyonlar 55 ekran tüplü eski televizyondur.
Sizden istediğim yardım şudur;
Evde 15-20 metrekarelik odada SD yayınlarda başarılı ve görüntüsünün net olduğu bir tv önerisidir.
Araştırmalarımda; 1-Full HD alırsam kablo tvde HD ready e göre daha bozuk görüntü olur diyorlar 2-32 yerine 42 inc veya üstü almak istiyorum fakat alırsam söylenenler kablo yayınında görüntünün bozulacağı çamur gibi olacağının söylenmesi 3-Çoğu kullanıcı iyi görüntü için uydu veya hd setup bax almamı söylüyorlar ( fakat ben ne uydu nede türksat hd veya sd setup box almayacağım buna uygun kablo tv için SD yayın için tv önerisi istiyorum) 4-Toshibada ve philipsde kendilerine ait bir yazılım geliştirmişler yok kablo tv de görüntü uyduya göre kötü olduğu için tv buradan gelen sinyali alıp daha iyi hale getirip net bir şekilde ekrana veriyorumuş bu ne kadar doğru kullanan varmı? 5-herkez mağazaya git görüntülere bak ona göre karar ver diyorlar ama mağazalarda yüksek çözünürlüklü yayınları ortak bir şekilde tvlere verdikleri için SD veya kablo tv yayında nasıl görüntü vereceği konusunda bir fikir vermiyor bana, oradan bakılara sd görüntü için karar verilebilirmi?
tüm bu söylediklerime göre;
32LM3400 tv mi 15-20 metre kareye göre daha büyüğünü alacaksam ne alayım, daha büyüğüne gerek yok diyorsanız kablo tv de iyi bir görüntü için bu yeterlimidir yoksa başka bir marka model önerirmisiniz. TV de internete smarta gerek yok 3d olması yeterlidir.
Lütfen uydu, dsmart,dgitürt kullanmadığımı ve almayacağımıda göz önünde bulundurarak kablo tv SD yayınlar için öneri sunarsanız sevinirim.
Saygılarımla tv önerileriniz için yardımlarınızı bekliyorum
Hiç bilgi verecek olan yok mu arakadaşlar
kablo tv aylık 9 tl 3 tl daha koy teledünyaya geç.. görüntü kalitesi arasında dağlar var