Şimdi Ara

Kablo TV Yayını TV de Kanalların Çoğunu Göstermiyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
2.403
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Eve internet bağlatmayı düşünüyorduk, araştırdık uygun olduğuna karar verip uydunet bağlattık
    Uydunet ile kablolu tvye abonelik zaruri bir durum, zaten biz bunu kabul ettik.
    E haliyle kablo tv hizmeti de evimize ulaşınca antenden vazgeçip kablolu yayın izlemeyi tercih ettik.
    Fakat gördük ki televizyonumuz var olan kablotv kanallarının yüzde 10unu bile göstermiyor.
    Bu bildiğimiz ve korktuğumuz bir durumdu, başımıza geldi.

Televizyon Imperial marka 37 ekran bir televizyon. Türksat yayın kalitesini, kanal sayısını vs. arttırmak
    için band aralığını genişletiyor sanırım. (Antenle havadan yayın yapan bütün kanalları izleyebiliyor idik.)

Yani problem tvnin tunerinin kapasitesinin kablotv yayınına elverişsiz olması.
    Aksilik kablotv bağlamaya gelen görevli tvnin üzerindeki anteni düşürdü ve şimdi o da randumanlı çalışmıyor; işimizi görüyodu.

Merak ettiğim şey bir tv kartı olsun veya bir receiver olsun; biz kablotv kablosunu ona bağlıyalım ve ondan da tvye görüntüyü aktaralım.
    Bu durumda şöyle bir alternatif benim için daha tercih edilebilir olacaktır. External bir tv kartıyla ben televizyonda tv mi izliyim.
    Gerektiği vakit bilgisayarda da kullanabilirim.

Televizyonun arkasında anten girişi ve scart girişi mevcut.

Şimdiden teşekkür ediyorum.

• Tavsiyem teledünya SD kutusu alın zaten kablotv üyeliğinizde var.Tv nizin eski yada uyumsuz olması birşey değiştirmez scart girişinden bütün kanalları net ve sorunsuz izleyebilirsiniz.
  • Teledünya SD kutusu alma fikri aklıma geldi fakat, o da benim için çok uygun bir çözüm değil.
  • Sanırım cevabı olan başka biri yok?...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.