Şimdi Ara

kabloculara müjde... 1 Aralıkta İndirim Var (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.318
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: ilhami

MertSener anladım sağolasın
    Demek kotaların 6GB olması farz gibi bir şey

Rica Ederim Hocam nedemek...Ben okuduğumu anlattım:)

BENCE,en doğrusu bi şekilde limitsiz almak ama...
    Tabiki maddiyat ülkemizde fazlasıyla önemli.

En kötüsüde, konuya tam hakim olmayan fazla bilgisi ilgisi olmayan kişileri böyle çeşitli stratejilerle kandırmak,önce sevip sonra tokatlamak...
    (Bende tokat yedim gerçi)

Saygılarımla,

MERTŞENER

• ya mutlaka öleleri vardır sorgulayamayız onları da.benim 3 gb 2.99 gb yapıp öle bırakcam 6 gb olsa 5.99 gb da bırakırdım.yani yetiyo da sanmasın telekom mecburen fazla para vermemek için geçmiyorum.yoksa sınırsız kullansam ayda 10-20 gb civarı rahat kullanırdım.nasıl bazı arkadaşlar abartı 40-50 gb yapıyosa bazılarıda 1 gb bile yapmıyodur.ondan kızmamak lazım bari bizim kotaları 5 gb yapsaydılar yaa idare ederdik

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CeSiN -- 22 Kasım 2005, 1:15:06 >
  • tamam hocam aynı şey. bu gazetelere bu bilgiler, resmi kurumdan veriliyor muhtemelen.
    bence ekinalan vermiştir bu bilgileri.
    saygılarımla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: daralcanoflan

quote:

Orjinalden alıntı: MertSener

quote:

Orjinalden alıntı: daralcanoflan

quote:

Orjinalden alıntı: ilhami

quote:

MertSener
    Son istatistik : (geçen gün biyerde haberi vardı link bulursam gönderirim.)

256KBPS internet kullanıcılarının aylık transferleri 01.11 öncesi 0.7 GB iken şuanda 1.2 küsürlere ulaşmış

hangi 256'lar? Ve bundan kasıt nedir açabilir misin?

3 gb limitliden bahsediyo herhalde. ama bahsettiği araştırmayı ekinalan yapmıştır kesin.

Bahsettiğim araştırma, geçtiğimiz haftanın Milliyet,Cumhuriyet ve Radikal gazetelerinde,ayrıcada NTVMSNBC'de mevcuttu...
    Yazıların çoğunda dediğin gibi 3gbli kullanıcılar baz alınmış çünkü oranları %70'ten fazla şu anda...

Saygılarımla,

MERTŞENER

tamam hocam aynı şey. bu gazetelere bu bilgiler, resmi kurumdan veriliyor elbette.
    bence ekinalan vermiştir bu bilgileri.
    saygılarımla.

Sanmıyorum Hocam,
    Ekinalan veriyorsa,bişekilde foyası meydana çıkıyor demektir bu....

Çeşitli özel araştırma-istatistik kurumları var,DİE var...
    Bunlar nekadar bu tip şeylerle uğraşıyordur bilemem ama...

Saygılarımla,

MERTŞENER

• ya arkadaşlar yeri değil ama kablo modemle switch kullanarak interneti paylaştırabilirmiyiz yani kablo modemler destekliyomu bunu

teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: Cenks

ya mutlaka öleleri vardır sorgulayamayız onları da.benim 3 gb 2.99 gb yapıp öle bırakcam 6 gb olsa 5.99 gb da bırakırdım.yani yetiyo da sanmasın telekom mecburen fazla para vermemek için geçmiyorum.yoksa sınırsız kullansam ayda 10-20 gb civarı rahat kullanırdım.nasıl bazı arkadaşlar abartı 40-50 gb yapıyosa bazılarıda 1 gb bile yapmıyodur.ondan kızmamak lazım bari bizim kotaları 5 gb yapsaydılar yaa idare ederdik

Bende senin yaptığına kastırıcam:)
    2.99 olunca Wireless bulup ondan bağlanıcam,hedefim bu ama pratiğini önümüzdeki bi ay içinde görücez...

Ya zaten film,oyun,yazılım çekmedikçe ben dolacağına inanmıyorum bu limitin...
    ÇEK çek nereye kadar:)

Boşuna masraf:P hem kota aşımı,hem onları saklamak için ya cd ya dvd ya hdd elektrik filanda cabası
    Benim laptop 60gb,200lükte ext hdd aldım. Silmiyorumda hiçbişi basmakda zora kaçıyo o yüzden bu masrafa dur demek için kotalı aldım

Saygılarımla,

MERTŞENER

• ya arkadaşlar yeri değil ama kablo modemle switch kullanarak interneti paylaştırabilirmiyiz yani kablo modemler destekliyomu bunu

teşekkürler
  • inşallh kablolu yayın türkiyedede gelişir.
    gerçekten çok rahat ve sorunsuz,ben 99 dan beri kablolu kullanıyorum.
    ne bir kere koptu nede bir sorun yaşadım
    yaşasın kablolu yayın
    çabuk gelişirse işte o zaman rekabet olur!
  • bende cok memnunun kablo hizmetten ama millet 512 kullanırken ben hala 128 im... komik geliyo insana ama nerdeyse aynı parayı veriyorum yinede.. en azından 15 20 milyon indirim olmus belki 256 ya fln geçiş için fırsat olur... zamanı gelmişti..
  • Fiyatlar Böyle Olursa İyi olur ADSL le kafa kafaya gibi birşey

Şöyle ki ; 256 K Kabloyum ben 37YTL+25YTL = 62 YTL ödücem fakat ADSL 256 K dan daha yüksek DL ve UL yapacam oda aradaki farka fazlasıyla (bence) değer çünkü online gaming takılan(genelde) biri olarak ve Emule kullanan biri olarak cok daha verimli oluyor bildiğiniz gibi kablo fiyatlar çok iyi kablo Forever
  • quote:

Orjinalden alıntı: mtksnz

ya arkadaşlar yeri değil ama kablo modemle switch kullanarak interneti paylaştırabilirmiyiz yani kablo modemler destekliyomu bunu

teşekkürler

ipsharer , harici router kullanmalısın çok kolay değil ama 40-45 dolara bulabilirsin. Printer share çözümler sunan aletlerin de bu özelliği var.
  • artık Kablo NET olayı bitmiştir.. ben eskiden kablo-netten bağlanıyordum, telekoma ayrı öde aracı kuruma ayrı öde iflahım kesiliyordu.. aracı kurum aradan çıkmadıktan sonra KabloNET kan kaybetmeye devam edecektir..

NOT: bu ülkede gerçekten çok kızdığım bir olay var, bazı kurumların öncelikli amacı hizmet götürmek olması gerekirken çoğu sadece paraya odaklanıyor.. yıl sonunda bu tür kurumların 1-2trilyon net kar açıklamaları da bunun göstergesidir.. kardeşim sen vatandaşını memnun etmeyi düşünmüyorsun ki, yıl sonunda en yüksek net karı elde etmeye odaklanmışsın ben sana daha ne diyim.. oh be rahatladım
  • servis bedelleriyle ilgili herhangi bir açıklama yapılmadı. ucuzlama şansı var. zaten ucuzlasa adslde olsam kabloya geçerim direk
  • quote:

ya arkadaşlar yeri değil ama kablo modemle switch kullanarak interneti paylaştırabilirmiyiz yani kablo modemler destekliyomu bunu

teşekkürler

Dostum senin interneti paylaştırmak için aradığın alet Robotics Maxg 'dir
  • Haıyrlı olsun Kablocular..
  • "kısa süre içinde TR ADSL2 sonrasındada 2+ ile tanışacakken, 5 senedir çivi bile çalkılmayan kabloneti tercih etmek çok anlamsız..."

iyide adsl ile kablonun teknolojisi farklı en basidinden adsl de mesafe sınırlaması var kabloda yok ayrıyetten kablo internette kullanılan kablo ile adsl de kullanılan telefon kablosu arasındada dağlar kadar fark var . Kabloya ister 5 sene ister 10 sene çivi çakma adsl den daha hızlı bağlanırsın örnek amerikadaki 40 mbit bağlantı ben hiç adslde 24mbit üstü bağlanan duymadım oda adsl 2+ ile bağlanıyor zaten . İşin özü kablo adsl e göre öyle fazla bir altyapı yatırımı grektirmiyor .
  • quote:

teşekkürler

ARADIĞIN ALET BENDE VAR(USR8054).İkinci el bölümünde bulabilirsin...

Veya PM

Saygılarımla,

MERTŞENER
  • adsl 2 gelıyorya fıyatlardan ne koparsalar kar hesabı yapıyorlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: imphotep_2000

"kısa süre içinde TR ADSL2 sonrasındada 2+ ile tanışacakken, 5 senedir çivi bile çalkılmayan kabloneti tercih etmek çok anlamsız..."

iyide adsl ile kablonun teknolojisi farklı en basidinden adsl de mesafe sınırlaması var kabloda yok ayrıyetten kablo internette kullanılan kablo ile adsl de kullanılan telefon kablosu arasındada dağlar kadar fark var . Kabloya ister 5 sene ister 10 sene çivi çakma adsl den daha hızlı bağlanırsın örnek amerikadaki 40 mbit bağlantı ben hiç adslde 24mbit üstü bağlanan duymadım oda adsl 2+ ile bağlanıyor zaten . İşin özü kablo adsl e göre öyle fazla bir altyapı yatırımı grektirmiyor .

Hocam haklısın.

Bende ilk mesajımda onu söledim.
    Kablo ADSL'e 1000 basar dedim.
    Ama bir işte, nekadar çok gelişme olursa okadar ucuzlar ve cazip hale getirilir.Bu iktisat teorisidir ama ülkemizde pratiğe doğrumu yansır bunu bilmek çok güç.

Keşke hepsi en iyi konuma gelsede,dahada ucuzlasa hepimiz çok daha rahat etsek...

Saygılarımla,

MERTŞENER

• Az önce d.h.de gördüm.
    İndirim kesinleşmiş.

Resmi olarak açıklama adresi:
    http://www.turksat.com.tr/k_int_ind.html
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.