Meizu Ep52 kullanıyordum ancak bozuldu kulaklık arayışına girdim. Tws kulaklıklar çok kullanışlı ancak 1-2 yıllık ömürleri varmış gibime geliyor. Ses seviyesi yüksek, beni memnun edecek 1000 - 1200 TL aralığında kulaklık tavsiyeniz var mı? Fiyat Max 1200 TL ama 400 TL'lik beğenilen bir kulaklık da alabilirim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tyler Norton -- 21 Ekim 2021; 11:49:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kablolu Bluetoothlu kulaklık tavsiyesi
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Ben bu tarzda olan Xiaomi'nin spor kulaklığını, Bluedio'nun TN2 kulaklığını ve ismini hatırlayamadığım Sony'nin iki tane kulaklığını kullandım. Eğer ki önceliğiniz müzik dinlemekse bunlar arasından Sony'i öneririm. Bütçe probleminiz oluyorsa TN2'ye bakın, ancak şu sıralar fiyatı olması gerekenin üstünde; zira bu kulaklığın normal fiyatı en fazla 80 TL'dir. Aslında Xiaomi bu kategoride bu iki markadan çok daha iyi ürünler çıkardı ancak çıkardığı ürünlerde kronik problemler olduğu için almanızı önermiyorum. Şu sıralar Taotronics modeller peş peşe geliyor, bakmakta fayda var.
-
-
Teşekkürler. Kablolu BT kulaklıklar pek tutmamış anlaşılan piyasası çok kısır. O sebeple earfun kulaklık aldım yolda. Pek kullanışlı gelmiyor bu tür kulakliklar ama piyasası mecbur bıraktı :)
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba aslında boyun tarzı kullananlar baya vardırda, şimdi moda kulak içi, kutuya konanlar olduğu için, sesi fazla çıkmıyor malesef, ama en iysi kullanışlısı boyun tarzı bence hem hafif hem jarzı çok gidiyor, ben elimden, lg hbs 750,,hbs 900,,1100,, anker saundbuldslife,,blitzwolf bw anc2,, tronsmart Encore S2,, geçirdim, bazıları hala çalışıyor, en son çinden bu resimdekini aldım, değişik kulaklık çift barayalı soldaki çıkıyor değişiyor, ses yüksek sterio bas normal,, birde artextreame r1 Bluetooth anfi kitim var,en iysi bu Bluetooth amfiler aslında dahili dac var bütün ses profillerini destekliyorlar,, 👍
TRY 228.55 51%OFF | 200 saat kablosuz kulaklık Bluetooth HiFi bas kulaklıklar manyetik boyun bandı spor kulaklık su geçirmez kulaklık değiştirilebilir pil
a.aliexpress.com
TRY 228.55 51%OFF | 200 saat kablosuz kulaklık Bluetooth HiFi bas kulaklıklar manyetik boyun bandı spor kulaklık su geçirmez kulaklık değiştirilebilir pilhttps://tr.aliexpress.com/item/1005002791729572.html?srcSns=sns_Copy&spreadType=socialShare&bizType=ProductDetail&social_params=60111843661&aff_fcid=eac3fbd2d8ec4017b3951d7e55e2753f-1636401250540-07774-_uvhsyu&tt=MG&aff_fsk=_uvhsyu&aff_platform=default&sk=_uvhsyu&aff_trace_key=eac3fbd2d8ec4017b3951d7e55e2753f-1636401250540-07774-_uvhsyu&shareId=60111843661&businessType=ProductDetail&platform=AE&terminal_id=5c2ca87cb6774b2dabdf5488e00f8619
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Önceden görseydim değerlendirirdim. Earfunlar gelsin bakalım beğenmezsem duruma göre bunu alabilirim. Teşekkürler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
merhaba geldimi tws Bluetooth kulaklığınız, bende bir kaç model incledim, edifier tws nb2 pro,, anker saundbuldslife p2 mini, life note, saundcore R100 beğendim, life note eşime aldım test ettim güzel kullanışı rahat, fiziksel dokunmalı tuşlu kullanımı kolay rahat, kendimede r100 aldım yarın gelicek, hepsi buradada 250 tl, indirimde, bu tws lerin benim için en +su geçirmezlik, boyun tarzı olan size attığım, koşu bandında 5,6 kez kullandıktan sınra of oldu açılmıyor, bilginiz olsun, tws ler kullanımı boyun tarzı olanlara göre çok çok rahatmış bunu anladım, 👍😊
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
sevgili arkadaşlar iphone 7 kullanıyorum kulakiçi kulaklığım koptu.
bütçem 250tl, mikrofonlu rahat konuşabileceğim ve müzik (Rock) dinleyebileceğim basları fena olmayan kulaklık önerilerinize açığım.
-
merhaba kablosuz tws düşünüyorsanız anker r100 çok iyi, özel bassup modu var, jarzı ergonomisi mikrofonu iyi, alan herkes memnun, hepsi burada da 250 civarı,, kablolu olarak da htc max 310 basda çok iyi 12mm sürücüleri var, sıfırı zor bulunur ama.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
teşekkür ediyorum iphonela uyumlular değil mi
-
ANKER R100 TWS UYUMLU,
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- xiaomi bluetooth kulaklık eşleştirme sorunu
- media markt ödeme reddedildi
- jbl kulaklık bataryası
- bluetooth kulaklık ayrı ayrı bağlanıyor
- telefon görüşmesi için bluetooth kulaklık tavsiyesi
- en iyi bluetooth kulaklık
- anker sleep a20
- en iyi kablolu kulaklık
- bluetooth kulaklık nasıl bağlanır
- ikko active buds
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X