Şimdi Ara

Kablolu CarPlay'i kablosuza dönüştüren Ottocast U2-AIR'i inceledik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
666
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Otomobillerdeki kablolu Apple CarPlay teknolojisini kablosuz CarPlay'e dönüştüren Ottocast U2-AIR cihazını inceliyoruz. Kablosuz CarPlay ile gecikme testi yapıyoruz.

Ottocast ilk kurulumu nasıl yapılır? Ottocast nasıl kullanılır? Kablosuz CarPlay gecikmesi ne kadar? Ottocast U2-AIR hakkında merak edilen tüm soruları uygulamalı bir şekilde videomuzda yanıtladık.

Bu cihaz sayesinde, kablolu CarPlay özelliği bulunan arabaya kablosuz CarPlay özelliği ekleyebiliyoruz. Telefona kablo takma derdi olmadan tamamen kablosuz bir şekilde CarPlay'i kullanabiliyoruz. Sürüş esnasında pratiklik ve özgürlük elde ediyoruz.

Ottocast U2-AIR, 5 Ghz Wi-Fi teknolojisi ile kablosuz bağlantı kuruyor. Bu sayede cihaza hızlı şekilde bağlanıyor ve çok düşük gecikmeyle aktarım sağlıyor. Ses ve mikrofonda herhangi bir kalite kaybı yaşanmıyor. Kablolu bağlantıdaki tüm özellikler kullanılabiliyor.

Ottocast U2-AIR sadece iPhone'lar ile kullanılabiliyor. Android Auto'yu kablosuz yapmak için Ottocast A2-AIR'i satın alabilirsiniz.

Uyumlu otomobiller: https://www.ottocast.com/pages/car-compatible-with-carplay

Ürünü satın almak için: Ottocast U2-AIR

Kablosuz Android Auto için: Ottocast A2-AIR

• hocam 360p nedir kör oldum :)

• Ürün sadece kablosuz carplay yapıyor. Android auto özelliği yok ayrı cihaz alıyorsunuz. Piyasada hem kablosuz carplay-android auto çeviren cihaz mevcut üstelik android işletim sistemli APK kurup istediğiniz işlemi yapabiliyorsunuz.

• aliexpreste vergiler dahil 650 tl sipariş verdim küçük benzer bişi Türkiyede 2 3 bin istemeleri günah resmen...

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • geçen ay Aliexpress üzerinden 2023 model CarlinKit 5.0 2Air satın almıştım. Her şey dahil ₺1650 civarı. Hem Carplay hem de Android Auto destekliyor, sadece birini desteklesin istiyorsanız fiyatı daha da uygun ürünler mevcut. Oldukça küçük bir kutu, varlığını unutursunuz. Ama kullanımı çok kolay ve getirdiği rahatlığa kesinlikle değiyor. Şimdilik çok memnunum.

Resmi satıcı sayfası: https://www.aliexpress.us/item/3256805435782840.html?gatewayAdapt=glo2usa4itemAdapt&_randl_shipto=US

• aynı işi aynı hızda yapan ürünler var aliexpress de. 550 tl gibi rakama aldım.

• SirrealsQ kullanıcısına yanıt

Hocam tavsiye ettiginiz urunler var mi uygun android auto icin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Telefon için zaten bluetooth arabayı çalıştırınca otomatik bağlanıyor.
    Navigasyon için kullanıyorum, onun için kablolu bağlantı daha mantıklı. Bir taraftan şarj oluyor telefon.

Asıl önemli olan ios için görüntü aktarımı, varmı bu sorunu çözebilen bir aparat.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • marsk35 kullanıcısına yanıt
    Hocam ios içinse link atabilir misiniz?

• Ben aldım, vw aracımda bu aparat ile bağlanınca telefon konuşmasında ve videoda ses geriden gelme sıkıntısı oluyor, önermiyorum. Ben kabloya geri döndüm.

• Kanka kabloyu yenilesen bütün derdin çözülecek ayrıca USB portun eski c tipinde gecikme vs sıfıra yakın ayrıca torpido da vs muhafaza edemeyeceksem ve telefonu şarj için kullanamayacaksam çok mantıksız bir alet

• Ottocast te aldim ama bu cihaz cok daha iyi
    hatta Mercedes ve BMW kendi apple car playinden bile daha iyi calisiyor , ve ses gecimesi vs hic yasamadim, aracin kendi carplayi hata veriyorken , bu cihazda cok daha iyi calisiyor
    www.carlinkit.com
    CarlinKit 4.0 - CP2A-Carlinkit Official Website | Smart Driving Safe Traveling
    https://www.carlinkit.com/carlinkit4.0-cp2a

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.