Şimdi Ara

Kablolu gamepad'i kablosuz yapma(Yardım)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
4.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 1 adet Logitech F310 Gamepad, 1 adet Logitech M185 kablosuz mouse ve 1 adet Logitech Nano Receiver var. Ben biraz araştırdım kendi sitelerinde ve bazı forumlarda bu nano receiver'ın 9 Logitech kablosuz ürününü aynı anda bilgisayara bağlayabildiği yazıyor. Bende denedim ve farklı kablosuz ürünler mouse'un nano receiver'ı tarafından bilgisayara bağlandı. Ben de düşündüm bu F310 gamepad'i kablosuza çevirebilir miyim diye. Aslında ilk başta gidip bi F710 almak geldi ama daha sonradan neden birdaha para vereyim ki dedim. Diyorum ki bu mouse'un içindeki alıcı-verici parçayı çıkarsam bu gamepad'a taksam acaba olur mu? Olursa nasıl yapıcam, nasıl monte edicem? Bilen, deneyen birileri varsa yardım ederlerse sevinirim.

Logitech Gamepad F310(Kablolu)

Logitech Mouse M185(Kablosuz)

Logitech Nano Receiver

Şimdiden teşekkürler, iyi forumlar.

• sen olacagına inanıyormusun ?
    konuyu elektronik bölümüne ac ama olacagını sanmam keske paraya kıyıp f710 alsaydın
  • Bende 2 tane f710 var canavar canavar :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: 16hakan16

sen olacagına inanıyormusun ?
    konuyu elektronik bölümüne ac ama olacagını sanmam keske paraya kıyıp f710 alsaydın

Dostum, olabilir de olmayabilir de. Bu devirde ne olacağı belli değil. Adamlar adamın kendi hücrelerinden yapay kalk yapıyor takıyor adama, kopan bacak parçasını adamın kendi hücrelerinden yeniden oluşturuyor adamı yürütüyor, kısaca bu dev,rde ne olacağı belli değil. Bence yardım edecek birisi çıkarsa olur. Bu arada "keşke paraya kıyıp F710 alsaydın" demişsin. Bu şey gibi olmuş ben birşeyler yapmaya çalışmışım ve elimdeki kolu ve mouse u bozmuşum gibi olmuş :D ama daha birşey yapmadım yaptıracak bilgiyi verebilecek kişiden yardım bekliyorum.

quote:

Orijinalden alıntı: -REMANIA-

Bende 2 tane f710 var canavar canavar :D

Evet biliyorum deneme fırsatım oldu :) . Aslında bende almak istiyorum ama elimde böyle bir fırsat varken neden o kadar para vereyim ki. Aslında parasında da değilim. Allah'a şükür maddi durumum iyi. Ben bunu hem birşeyler öğrenmek hemde kolaya kaçmamak kendim birşeyler yapabilmek için istiyorum. Yoksa gidip almak kolay :)

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.