Şimdi Ara

Kablolu internet bağlantısı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.896
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben başlıkta da sorduğum gibi lg g2 telefonuma micro usb den rj45 ethernet dönüştürücüsü ile modemden internete bağlanmak istiyorum daha doğrusu modem demeyelim işyerinde Wifi olmadığı için duvardaki internet girişinden kablo ile internete girmek istiyorum.. Bu işi birçok Android Tablet yapıyormuş sonuç olarak bende yapabilir miyim??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• takipteyim
    yararlı olabilir.
  • Windows Mobile'in (rahmetli oldu, en son Omnia II kullandım) çok sevdiğim bir özelliği vardı.
    PC'ye USB'den bağladığımda, ben hiç bir ayar yapmadan, telefon internete erişebiliyordu.

Sanırım Android'de de bazı ayarlarla böyle bir durum mümkün olabilir ve işinize yarar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus535 -- 28 Kasım 2013; 14:31:39 >
  • altunok kullanıcısına yanıt
    iii gunler ..? oncelikle kablolu ağınızı kablosuz yapacak bir router alın..?Kablo ile ugrasmayın elinizde tel 10 metre kablo dolasılmaz..??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi byaahmet -- 28 Kasım 2013; 15:22:36 >
  • altunok kullanıcısına yanıt
    Android Tabletlerde mümkün fakat telefonlarda ne yazıkki böyle bir seçenek yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: -forumber-

Android Tabletlerde mümkün fakat telefonlarda ne yazıkki böyle bir seçenek yok.

Teşekkürler hocam az önce kabloyu bulup denedim dediğiniz gibi ne yazıkki olmuyor.. Neyse yinede teşekkürler..

• quote:

Orijinalden alıntı: byaahmet

iii gunler ..? oncelikle kablolu ağınızı kablosuz yapacak bir router alın..?Kablo ile ugrasmayın elinizde tel 10 metre kablo dolasılmaz..??

Denedim olmadı zaten hocam sanırım böyle bir şey alacağım artık.. Taşıma açısından kablo daha rahatolur diye düşündüm.. Neyse teşekkürler sizede..

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.