Arkadaşlar apartmanın ortak internetini kullanıyorum. Bodrum katından havalandırma boşluğunu takiben her daireye kablo geliyor. Bu daireme gelen kablolu interneti kablosuza nasıl çeviririm? Hangi cihazları almam gerekir bunun için?
Bunun için Access Point adı verilen cihazı alman gerekir arkadaşım. İnternet kablosunu alete bağlayıp ayarları yaptıktan sonra rahatça kullanabilirsin. Ben de almayı düşünüyorum araştırıyorum en iyi fiyat/performansı bulmaya çalışıyorum. Burdan sen de inceleyebilirsin :
Ben şu ürünü almayı düşünüyorum yeni teknoloji markalı kaliteli bir ürün fiyatı da bence uygun. İçinde dahili çift anten var 802.11n i de destekliyor ve MIMO adlı menzili ve hızı arttıran bir teknoloji kullanılmış eğer bilgisayarınız da destekliyorsa çekim konusunda hiç problem yaşamazsınız :
Bunun için Access Point adı verilen cihazı alman gerekir arkadaşım. İnternet kablosunu alete bağlayıp ayarları yaptıktan sonra rahatça kullanabilirsin. Ben de almayı düşünüyorum araştırıyorum en iyi fiyat/performansı bulmaya çalışıyorum. Burdan sen de inceleyebilirsin :
Ben şu ürünü almayı düşünüyorum yeni teknoloji markalı kaliteli bir ürün fiyatı da bence uygun. İçinde dahili çift anten var 802.11n i de destekliyor ve MIMO adlı menzili ve hızı arttıran bir teknoloji kullanılmış eğer bilgisayarınız da destekliyorsa çekim konusunda hiç problem yaşamazsınız :
Çok teşekkürler. Basit bi cihaz işimi görecektir diye düşünüyorum ben de. tekrar teşekkürler , hayırlı sabahlar.
Rica ederim ne demek. Ayrıca çoğu access pointin arkasında 4tane de ethernet portu bulunuyor yani 4 sabit bilgisayara kablo ile de interneti yayabilirsin. Merak ettiğin diğer şeyleri sorabilirsin çok araştırdım çünkü :)
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme