Şimdi Ara

Kablolu ınternetı wıreless yapmak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
1
Favori
638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar ben ıntetnetı karsı komsumla kullanıyorum. Ondan bana bır kablo gelıyor. Masaustumle cok rahat gırıyorum fakat smart tv ve laptop gelınce wıreless kacınılmaz oldu. Su an komsumuz evde olmadıgı ıcın modem alıp degıstıremıyorum. Sımdı sorum bu gelen kablolu ınternetın ucuna bı alet baglayıp bunu wıreless yapabılır mıyız ? Boyle bır alet var mıdır ? Varsa ne kadardır ? Adı nedır ?

Tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• access point takman lazım. en düşük 60-70 tl dir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metex96

Arkadaslar ben ıntetnetı karsı komsumla kullanıyorum. Ondan bana bır kablo gelıyor. Masaustumle cok rahat gırıyorum fakat smart tv ve laptop gelınce wıreless kacınılmaz oldu. Su an komsumuz evde olmadıgı ıcın modem alıp degıstıremıyorum. Sımdı sorum bu gelen kablolu ınternetın ucuna bı alet baglayıp bunu wıreless yapabılır mıyız ? Boyle bır alet var mıdır ? Varsa ne kadardır ? Adı nedır ?

Tesekkurler

Merhaba. Kablolu interneti laptopta kullanarak kablolu bağlantıyla laptobun wirelessini köprüleyip, bağlantıyı paylaşıma açarak kullanmak da bir çözüm olabilir. Yani ağ köprüsü oluşturmanız gerekecek . Bu yapmak istediğinize bir çözüm olurmu denemek lazım. İsterseniz birşey almadan önce ağ köprülemeyi bir araştırın derim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: metex96

Arkadaslar ben ıntetnetı karsı komsumla kullanıyorum. Ondan bana bır kablo gelıyor. Masaustumle cok rahat gırıyorum fakat smart tv ve laptop gelınce wıreless kacınılmaz oldu. Su an komsumuz evde olmadıgı ıcın modem alıp degıstıremıyorum. Sımdı sorum bu gelen kablolu ınternetın ucuna bı alet baglayıp bunu wıreless yapabılır mıyız ? Boyle bır alet var mıdır ? Varsa ne kadardır ? Adı nedır ?

Tesekkurler

40 liraya tplink 740n router al.
    gelen kabloyu router a girersin, hem 4 port kablo çıkışın olur
    hemde kablosuz yayının olur.
    http://www.akakce.com/access-point-router/en-ucuz-tp-link-tl-wr740n-fiyati,519667.html

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi utkanizmit -- 13 Temmuz 2012; 0:37:07 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.