Oyun için kablolu kulaklık ile kablosuz kulaklık fark eder mi? Karşılaştırmayı Corsair void Pro RGB wireless ile Corsair void Pro RGB USB ile istiyorum. İki kulaklığın farkı kablo onun dışında hiçbir farkı yok.
Kablosuz bana göre daha iyi olur kablo beni çok rahatsız ediyor mesela sürekli dolanıyor vs. Fark olmaz diye düşünüyorum wirelessi almanızı tavsiye ederim bir çok kişi kullanıyor çevremde hepsi çok memnunlar.
MONSTER`
kullanıcısına yanıt
Normal kablolu olanla gecikme süresi aynı mı?
ismail42060İ
kullanıcısına yanıt
Aynı diye biliyorum. Gecikme sürelerinde hiç bir sıkıntı yaşamazsın CORSAIR yaptıysa tam yapar. Ayrıca internette bir çok inceleme veya kullanan arkadaşların yorumları var onları okumanıda tavsiye ederim herkes öneriyor. Kendimde Cloud 2 kullanmaktayım genelde c2 ile corsair void wireless karşılaştırılır. C2 kullanan herkes C2 tavsiye eder fakat hepside cahil kesim, corsair hem daha yeni teknoloji hemde kablosuz olarak cloud 2den her türlü daha üstün. Ses konusunda aynı olsa bile corsair her zaman tercihimdir.
MONSTER`
kullanıcısına yanıt
Zaten bende cloud 2 kullanıyorum garantiden sıfırı ile değişti garanti normalde haklı olduğum halde garanti dışı bıraktı şikayetvar a yazdım onun sayesinde değişti bir daha kingston marka ürün kullanmayacağım için de değiştirmek istiyorum corsair ide seviyorum ondan da geçmek istiyorum internet de baktım da tam istediğim cevabı bulmadım iki kulaklığı karşılaştırmış biri var mıdır diye sormuştum ama büyük ihtimalle kablosuz corsair alcagım şimdi acaba hangisi almalıyım hs 70 mi void pro wirless mi diye düşünüyorum.
ismail42060İ
kullanıcısına yanıt
Cloud 2 kullanıyorsan boş masraf yapmaya değmez bozulana kadar kullanmaya devam et ardından alırsın
MONSTER`
kullanıcısına yanıt
Ürün şuan sıfır kutusunda satacağım 2 aya yakın garanti var yaptıkları sahtekarlıktan dolayı ömrüm boyunca Kingston marka ürün kullanmayacağım ücretsiz verseler dahi.
Abartıyorsunuz bence. Kingston sağlam bir markadır. Çoğu ürününü kullandım hepsindende çok memnun kaldım özellikle HyperX serisinden.
MONSTER`
kullanıcısına yanıt
Fiziksel hasar var deyip garanti dışı bıraktılar ürünü hiç incelememişler kutuya nasıl koyduysam aynı şekildeydi hiçbir hasarı olmadığı halde şikayetvar a yazdım anca öyle değişim yaptılar neymiş kılcal çatlak varmış onu anca teknisyen görürmüş resim istedim göndermedi oyaladı durdu üretici fiziksel hasarı kabul etmiyormuş ondan kabul etmemişler şikayetvar a yazınca ettiler.
hb de aralarında 240 tl fark var, kabloluya 720 vermektense kablosuz almak daha mantıklı
Amazondan alacağım.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme