Akıllı sınırsızca 86 TL veriyorum, 5 saat fark için değer mi ? İki kat fiyar farkı ? https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,705,sinirsiz-full-paket-kampanyasi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Kablonet 7/24 100 mbit hız, 165 tl
-
-
benim düşüncem yaza doğru, superonline 100 mbitden daha ucuz olacağı, ilk 12 ay 120, sonraki fiyat 130 tl gibi.
-
Kablonet kullananlar twitchde yayın açamıyor, haftasonu internet hızları ve pingleri rezalet. değil 165 lira 10 lira bile vermem kablonete
-
tt veya turknete gidince de port yok diyorlar. upload konusunda çok değişik cidden bazı günler 24 saatte 50 gb upload yapabilirken bazı günler bu değer 40 gb'tı bile bulamayabiliyor
-
ben sabit 50 pingle oynuyorum frankfurt sunucusu battlefield 5.
-
bölgenizde sorun varsa ondan kaynaklı olabilir. zonguldak ereğlide 1 yıl kablonet kullandım ailem halen kullanıyor ping düşük açılmama sorunu yok 100mbit tam alınıyor.
-
Arkadaşın dediği kablonetin yurtdışı çıkışlarında problem var bunun pingle ,bölgeyle alakası yok herkesin interneti aynı yerden yurtdışına çıkıyor yayın yaparken upload kullanılıyor bu sebeple hatları kaldırmıyor büyük ihtimal bir çok yayıncı bundan dolayı sıkıntı çekiyor.
-
Ve 160tl 100mb için çok pahalı türknet 125 tl ye 200dow 100up veriyor sözde akk kalktı ama kendilerine başka bir şey buldular akıllı sınırsız.
-
fiberi olan durmasın geçsin zaten. ben şu halimde vdsl bile geçemiyorum port yok çünkü
-
port olayına ztn kanser oluyorum abi bina sayısı daire sayısı belli sen buna göre güncelleme yapacaksın ama yok.
-
Ben Turknet kullanıyorum ve Turknetin kendi altyapısı ile yurtdışı çıkış yapıyorum. Benim yaptığım 6000 bitrate yayın sunucuya ulaşabiliyor hiç kayıpsız. Ama TurkTelekom ve Kablonet kullanıcıları 1000 bitrate bile yayın açamıyor. Kaç tane yayını arkadaşım var Türkiyenin farklı illlerinde yaşıyorlar hepsi aynı sorunlar ile uğraşıyor. Speedtestte 100 çıkması bir şey değiştirmez. Yurtdışına 5000-6000 kbit/sn ile veri gönderin bakalım ulaşabiliyor mu ?
-
Aynen anlatmak istediğim tam olarak buydu Wtcn ve kendine müzisyen 1k para veriyor ve neredeyse hergün drop yiyiorlar.İnternet de sadece hız ve ping kavramları yok bir sürü kavram var hepsinin kaliteli olması gerkiyor ama sol ve kablonet kısıtlama yapıyor kendini geliştirmesi gerekirken yurt dışı çıkışlarına.
-
Ki bu linkten anlayabilirsiniz en azından sol ün yurtdışı çıkışlarını. Sadece vpn değiştirerek durum düzelebiliyor ama bunu sol düzeltmiyor.
-
Millet ağlanıyor twitch serverları çöp diye de serverlarda sıkıntı yok türknet kullanan jahrein ve ****un drop yediğini çok nadir görürsünüz. Drop tam anlamıyla iss den kaynaklı sorundur.
-
İyi de genel olarak 5 mbit upload hızı var kablonette ben de bunu eleştiriyorum çoğunlukla fakat 4000 kbit yayınlarda hiçbir drop olmuyor en azından benim açımdan. sıkıntı yaşayanların cgnattan çıkıp port açması yararına olacaktır
-
CGNAT ötesinde Türksat ın Ipv6 ile ilgili bir çalışması var mı soru işareti ayrıca bazı routelarda Telekom a ait cihazlarda saçma sapan ping artışları var 8.8.8.8 google sunucusuna ulaşmaya çalışırken sadece yatırım veya para ile ilgili sorunlar değil Türksat NOC (Ağ Yönetim Merkezi) işini ciddiye alarak yapsın Türkiye içinde iller arasında kendine ait omurgası olmayan bir kurumdan bahsediyoruz Telekom dan kiralamak ile olacak iş değil bunca yıl yatırım yapılması gerekiyorken akılları nerede idi Türksat yöneticilerinin????
Akşam saatlerinde 25 mbit e düşürmek demek hızları benim omurgam ya da yurtdışı kapasitem yetersiz demek.
Her koşul altında Son kullanıcı çözüm yaratmak zorunda değil 5 mbit upload ile twitch de sorun yaşanması ISS lerin COGENT hat kapasitesinde sorun yaşamaları nedeniyle oluşuyor hatları satüre oluyordur benim tahininim droplar baş gösteriyor ardından.
Murat Gamsız Kablonet bağlantısı üzerinden yayın açtığı zaman Levent Pekcan ile izlenemez hale geliyor yayınlar yakın zamanda aynı trafiği restream.io üzerinden yollamaya başlayınca sorun ortadan kalktı bu demektir ki ya trafik engelleme mevcut ya da ISS lerin Cogent yönüne giden hatları satüre olmakta.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maxi909 -- 12 Şubat 2021; 20:42:12 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
yani özetle turksat kablonet kullanan ve multi oyun oynayanlara en iyi seçim nedir onu söyleyin, turksat ile devammı yoksa daha iyisi var mı ona geçelim. :)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X