Şimdi Ara

Kablonet Abone Olmalımıyım (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
1.240
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: nahege270

Fotograflar icin cok tesekkurler hocam. Valla simdiden heyecanlandim. 100mbps diyip cidden en azindan 97 veriyorlarmis. Diger saglayicilar 16 diyip 8 zor veriyor masalla.

Ben cs genelde gece oynuyorum. Saat 11’den sonra. Tabi bakalim ping nasil olacak. 75’ten yukari olmasin o bana yeter. Fiber baglanti saglayan arkadaslarim hep 45-65 arasi ping aliyor.
    Rica ederim. Kablo ile baglandiginda +1.5mbps daha artıyor. Ayrıca doğru wifi ayarları ile 2.4ghzde bile bu hızı almak mümkün.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim evimde bi access point var. Kendi odamda onunla internete baglaniyorum. Salonda da orijinal modem ile baglanti sagliyorum.

Genelde hep kablosuz baglanti yapacagim ama en azindan 97mbps bile cok iyi bana.

Bir de hocam şunu sorayim, turksat’in verdigi orijinal modem ile access point’imi kullanabilir miyim yeniden? Ben superonline’in modemine LAN uzerinden baglanti yapip DHCP server kullanarak dagitiyordum eve interneti. Herkes sorunsuz baglaniyordu. Bu olayi yine turksat’ta da yapmak istiyorum ki evin her yerinde baglanti sorunsuz olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Benim evimde bi access point var. Kendi odamda onunla internete baglaniyorum. Salonda da orijinal modem ile baglanti sagliyorum.

Genelde hep kablosuz baglanti yapacagim ama en azindan 97mbps bile cok iyi bana.

Bir de hocam şunu sorayim, turksat’in verdigi orijinal modem ile access point’imi kullanabilir miyim yeniden? Ben superonline’in modemine LAN uzerinden baglanti yapip DHCP server kullanarak dagitiyordum eve interneti. Herkes sorunsuz baglaniyordu. Bu olayi yine turksat’ta da yapmak istiyorum ki evin her yerinde baglanti sorunsuz olsun
    Aynısını ben de yapiyorum. C60 archere dhcp ile landan veriyorum. Ayrica ev biraz buyuk olduğundan birkaç yere de AP taktım. Radyasyondan ölmezsek iyi

Kablonet Abone Olmalımıyım

• Oh oh oh 😂 2.4’ler 5’ler havada ucuyor hocam, güzel😂
    Ben orijinal modemin ve access point’in kablosuz isimlerini ayni yapiyorum. Muhtemelen yeni gelecek olan DocSis 3.0 cihazin frekansi farkli olacak, yani ek 5Ghz yayin da olacak ama kablosuz ağ adini yine access point ile ayni isimde yaparim. Bu sayede salondan odaya yurudugumde baglanti otomatik olarak en yuksek sinyal kalitesini verene kayıyor, odadaki access pointe baglaniyor.

Siz evde boyle farkli ag isimleri yaptiginizda modemler arasi gecis islemlerini manuel mi yapiyorsunuz yoksa telefonlar veya bilgisayarlar kendi otomatik ayarliyor mu?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Oh oh oh 😂 2.4’ler 5’ler havada ucuyor hocam, güzel😂
    Ben orijinal modemin ve access point’in kablosuz isimlerini ayni yapiyorum. Muhtemelen yeni gelecek olan DocSis 3.0 cihazin frekansi farkli olacak, yani ek 5Ghz yayin da olacak ama kablosuz ağ adini yine access point ile ayni isimde yaparim. Bu sayede salondan odaya yurudugumde baglanti otomatik olarak en yuksek sinyal kalitesini verene kayıyor, odadaki access pointe baglaniyor.

Siz evde boyle farkli ag isimleri yaptiginizda modemler arasi gecis islemlerini manuel mi yapiyorsunuz yoksa telefonlar veya bilgisayarlar kendi otomatik ayarliyor mu?
    Telefon ve tabletler otomatik geçiş yapıyor. Laptop u ben seçiyorum. Masaüstü pcler ise ethernet ile bağli. O dediğim AP ler de ethernet ile bagli. Her odada ethernet kablosu var duvarın altından grçiyor

Normalde archer c60 her yerden cekiyor ama evin en uzak yerinden de tam hız almak istiyorum o nedenle boyle.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.