Şimdi Ara

Kablonet altyapısının olmadığı bölgeye kablonet döşetmek.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
28.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ben gördüm bundan dort beş yıl önce öyle hatırlıyorum

hatta logar kapakları da farklıydı diye hatırlıyorum ama bir bakayım ss atarım buraya
  • Mahallede altyapı yoksa başka mahalleden çekecek halleri yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi xtreme4495 -- 21 Ekim 2014; 21:24:03 >
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    Ben mesela bizim köye bağlatmak istiyorum. En yakın şebeke 450 kilometre kadar uzakta. 2 gün icinde çekerler mi exileteam?

Şaka bir yana, sokakta varsa bile belki abone olabilirsiniz, o bile kesin degil yani. Binada varsa sıkıntı yok. Cinstir biraz kablo tv. Sokakta yoksa unutabilirsiniz...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    valla orasını detaylı bilmiyorum ama bana denilen 100mbps 500gb paketine kurumsal olarak vergi numarası ile abone olan şirketler 36 ay taahhütlü kablo tv en yakın nerede varsa ordan çekiliyormuş ama yoksa herhalde başvuru iptal oluyor.
  • exileteam E kullanıcısına yanıt
    Altyapı yoksa nereden çekecekler :) Tabii ki iptal oluyor. Hiç kablo tv için çalışma yapıldığını gördünüz mü? En yakın derken kime göre yakın neye göre yakın :) Sokakta varsa çekerler bir ihtimal. Kurumsal firmanın kiralık hat yerine uydunet alması da ilginç...
  • igorparker İ kullanıcısına yanıt
    valla orası firmanın büyüklüğüne bağlı firmanın kiralık hat için geliri yoktur veya küçük çaplı bir firmadır belkide onlar içindir bilemiycem.
  • Uydu net bize hayal.
    yapmıyorlar, hizmeti vermiyorlar
    Muhtemelen teknik ekibi de sadece arızalar içindir?
    Bunun mutlaka bir sebebi vardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: TiSKE

Uydu net bize hayal.

SEBEP BELLİ MALİYET!
  • Baska arkadaslarinin isine yarabilir acisindan yazmak istedim. Dilekceyi bayram sonraki ilk is gununde verim 8 gun sonra aradilar. Basvurunuz kabul edilmistir ekipler gelip kablo cekecek. Ki cumartesi sabahi geldiler yarim saatte sebeken eve(mesafe 5m) kabloyu aktardiktan sonra televizyona baglamak icin sizi arayacaklar dediler. Lakin 1 hafta oldu ne arayan var ne soran. Bugun mim verdigi numaradan aradim. Adima kayit bile olusturmamislar sistemde bilgilerimi aldi randevu icin geri donus yapilacak dendi. Bu hizla 1 ayda anca kablo tv hizmeti alabilirim. Abonelik isleri yavas isliyor. Bi de evin konumuna sebekeye yakinligi onemli.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Olgi -- 24 Ekim 2014; 17:53:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dilekçeyi nereye verdin?
  • quote:

Dilekçeyi nereye verdin?

Dilekceyi il mudurlugune veriyoruz

• quote:

Orijinalden alıntı: Olgi

Baska arkadaslarinin isine yarabilir acisindan yazmak istedim. Dilekceyi bayram sonraki ilk is gununde verim 8 gun sonra aradilar. Basvurunuz kabul edilmistir ekipler gelip kablo cekecek. Ki cumartesi sabahi geldiler yarim saatte sebeken eve(mesafe 5m) kabloyu aktardiktan sonra televizyona baglamak icin sizi arayacaklar dediler. Lakin 1 hafta oldu ne arayan var ne soran. Bugun mim verdigi numaradan aradim. Adima kayit bile olusturmamislar sistemde bilgilerimi aldi randevu icin geri donus yapilacak dendi. Bu hizla 1 ayda anca kablo tv hizmeti alabilirim. Abonelik isleri yavas isliyor. Bi de evin konumuna sebekeye yakinligi onemli.

Okullar acildiktan 1 hafta sonra dilekce verdik mudurluge,10 gune haberdar edilirsiniz dedi.Ne arayan var ne soran 40-45 gun olmus.(En yakim kablonet altyapisi yan sitede max 50 metre)
    Ev yeni tek kullanici da benim buyuk ihtimal internet hayal sanirim.
    ttnete basvurduk o da iptal oldu sokakta hat oldugu halde.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Mudurluge gidip durumu bizzat anlatin derim. Telefonla cozulebilecek bir sorun olarak gozukmuyor en azindan olur mu olmaz mi diye cevap alirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: gurhan_gur88

quote:

Uydu net bize hayal.

SEBEP BELLİ MALİYET!

Maliyeti fiber kadar olmazki keşke Güney Koreye gidebilsem Korece bilsem hemen gideceğim

• Konu hortlamış madem destek olayım. Türksat son 3-4 senedir şebeke yatırımları yapmakta. Mevcut şebekeye sırt dayayıp yeme içme yapmıyor yani.

Ve bu sene özellikle şimdiye kadarki en büyük şebeke yatırımına başladı. 25 senedir 20 ilde hizmet varken bu sene 3 il daha gelecek. Seneye 5 öbür sene 10 olsa 5 sene sonra memleketin yarısına en azından şehir merkezlerine hizmet gitmiş olacak.

Mevcut illerde ise yine belli oranlarda büyüme planları var. Ama şebeke olan yerlerin çevresi genişleme daha kolay olduğundan ilk genişlemeler bu şekilde olur.

Diğer sahalara ulaşmak, altyapı gerektirdiğinden ve belediyelerin rüşvet, zahmet, ayak işlerinden sıyrılmak zor olduğundan altyapı yapmakta zor oluyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Samsun Atakum Mevlana mahallesine Fiberi getirdiler daha doğrusu makineler adamlar hala çalışıyor bizim sokağa kadar geldiler sırtlarında Türksat yazıyor eminim yani. Yazdan önce sormuştum adresi verip, 2015 sonuna kadar o bölge için projemiz var demişlerdi dedikleri oldu uğraşıyorlar bakalım. Ttnetle taahhütün bitmesine çok var malesef hemen geçemeyeceğim

• kaç senedir bulunduğum yere bir kutu dahi getirmediler adamlar, para kazanmak istemeyen ilginç bir kuruluş
  • Selamlar

Konuyla alakalı olarak yetkililere attığım mail ve cevabı aşağıdaki gibidir.

cevap verdikten 1 saat sonra binaya gelip keşif yapmışlar

dönüş yapacağız diyip gitmişler

şimdilik beklemedeyiz

From: Kablo TV Bilgi [mailto:kablotvbilgi@turksat.com.tr]
    Sent: Thursday, November 05, 2015 3:15 PM
    To: Engin KILIC
    Subject: YNT: Şebeke Bağlantısı Hk

Merhabalar,

Kablo TV hizmetlerinden yararlanabilmeniz için öncelikle binanızda Kablo TV alt yapısı olması gerekmektedir.

Altyapı talebiniz yetkili birimlerimize iletilmiştir. Neticelenmesi ile birlikte tarafınıza dönüş sağlanacaktır.

Resmi bir dilekçe üzerinden başvuruda bulunmak istemeniz durumunda bölgenizde yer alan Türksat İl Müdürlüğü ile irtibata geçebilirsiniz.

Türksat A.Ş. İl Müdürlüğü (Anadolu Yakası)
    İçerenköy Mahallesi Topçu İbrahim Sokak No:4/B (Kozyatağı 3 Nolu Metro Çıkışı) - ATAŞEHİR / İSTANBUL (AND) - 444 0 126 - Faks : 0 216 327 24 37

Saygılarımızla,

TÜRKSAT A.Ş.
    Telefon: 126 - 4440126
    E-mail: kablotvbilgi@turksat.com.tr
    n.d
    Gönderildi: 05 Kasım 2015 Perşembe 13:20
    Kime: Kablo TV Bilgi
    Konu: Şebeke Bağlantısı Hk
    Selamlar

Bulunduğum binada kablo tv şebekesi olmadığı için abone olamıyorum

Fakat hemen karşı binada kablo tv mevcut
    Ayrıca kablo tv kutusu da binaya çok yakın (20-30metre gibi)

Bulunduğum binaya kablo tv hattı çekilebilir mi?

Mevcut olarak ttnet abonesiyim (Yaklaşık 12 Senedir)

Eğer binaya şebeke bağlantısı yapılır ise Maksimum Keyif kampanyanızdan abone olacağım (2 yıl taahhüt verip)

• James-Dean kullanıcısına yanıt
    Ben de geçen gün başvurdum mail yoluyla müstakil evim için. Sizin ki gibi cevap verildi ve daha sonra hemen olumlu olduğunu ve proje numarasını verdiler. 1-2 haftada geliyorlar yoğunluğa göre. Alt yapı kurmak için ücret vermiyorsun. hemen kuruyorlar alt yapıyı gidiyorlar. 1 gün içinde de türksatın sitesinde şebeke arattırdığında görebilirsin. Sizinkinide çekerler bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karatebesir -- 6 Kasım 2015; 10:48:02 >
  • Az önce evden aradılar
    Binanın giriş kapısına kadar tesisatı çekmeye başlamışlar

Bu kadar hızlı yapılacağı hiç aklıma gelmezdi

@karatebesir
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.