Şimdi Ara

Kablonet altyapısının olmadığı bölgeye kablonet döşetmek.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
2
Favori
28.201
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Gerçekten de hızlılar, inşallah hizmetleri de sorunsuzz alırız..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Selamlar

Şebekeden hattı binanın girişine kadar getirip apartmanın içine kutuyu koydular

bine eski olduğu için mevcut bir kablo bağlantısı yok

kuruluma geldiklerinde kutudan 5.kata kadar kabloyu çekecekler mi?

yada 5.kata kadar kablo için tesisatı benim mi yaptırmam gerekiyor

adamlar geldiğinde direk evdeki tesisattan mı bağlıyorlar?

bilgisi olan var mı?
  • Siz hiçbir şekilde ne bir ücret vereceksiniz ne de bir işe karışacaksınız. Hepsini kurulumu yapan ekip yapacak. 5. Kata kadar kendileri kablo çekecek.

• quote:

Orijinalden alıntı: James-Dean

Selamlar

Şebekeden hattı binanın girişine kadar getirip apartmanın içine kutuyu koydular

bine eski olduğu için mevcut bir kablo bağlantısı yok

kuruluma geldiklerinde kutudan 5.kata kadar kabloyu çekecekler mi?

yada 5.kata kadar kablo için tesisatı benim mi yaptırmam gerekiyor

adamlar geldiğinde direk evdeki tesisattan mı bağlıyorlar?

bilgisi olan var mı?

Hocam kablo dosendikten kac ay sonra apartmana kutu koymaya geldiler.
    Bizim caddeye döşendi kablo ama apartmana ne zaman gelir bilmiyorlar.

• lord87 kullanıcısına yanıt
    Bizim sokağa kablo çok önceden döşenmişti.(kablo döşendikten sonra kimse gelip apartmana kutu koyalım demedi kendim talepte bulundum)

apartmana kutu koymaları için ben talepte bulundum ertesi gün gelip keşif yaptılar ve bir sonraki günde apartmana kutu koydular

(apartmana kutu için bir arayıp sor bence bir numara veriyorlar sizin bölgeye bakan ekipler gelip keşif yapıyor ve sonrasında kutuyu koyuyorlar)

bu arada geçtiğimiz cumartesi kurulum için geldiler
    bina eski olduğu için mevcut kablo altyapısı yok binada
    kat aralarından delik delerek 5.kata kadar kablo kanalı ile çıkartacağız dediler (direk kabloyu geçir dememe rağmen olmaz dediler türksat izin vermiyormuş)
    apartmanı kat arasını delinmesi için onay verdim tekrar gelip delecekler ve 5.kata kablo getirecekler apartman içinden

Şu an beklemedeyim
  • Oturduğum apartmanın hemen 5 metre yanındaki sitede uydunet mevcut. Bende buna istinaden geçen hafta il müdürlüğüne giderek hizmet talebinde bulundum ve dilekçe doldurarak imzalayıp teslim ettim. Beni arayacaklarını belirtti ordaki yetkili ama ne ses var ne seda. Bu durumu net şekilde çözebileceğim başka bir mercii varmı bildiğiniz ? Ne yapabilirim daha farklı hizmet alabilmek adına ?
  • Ayni yeri tekrar arayip gelmelerini israr edin bende de ayni sorun cikti kablo dosendi ev ici tesisat kurulmamisti 1 hafta bekledikten sonra aradim durumu anlatip hemen geldiler ya gozden kaciyor ya da bastan savma is yapiyorlar uydunet icin de dun basvru yaptim aksama dogru arayip ertesi gun 5'te gelin anca musait oluyorum dedim tamam cevabini aldim ve ekip eve gelip kurulum yapmadi. Is cumartesiye veya haftaya birakildi.

• Sonunda bizim apartmana da altyapı geldi...

Kablonet altyapısının olmadığı bölgeye kablonet döşetmek..

• nike35 kullanıcısına yanıt
    hayırlısı olsun
    Hayırlı olsun binaya kadar fiber gelmiş. Hız çok iyi üye olanlar memnun kalırlar.
  • Tesekkur ederim. Fakat Vodafone ile 2017 sonuna kadar tahahhutum olduğu için geçemeyeceğim. 1 yıl beklemek gerekiyor.Bugun ekip gelip dolabı duvara monte edip dolaba elektrik hattı çektiler. Dairelere kablo çekilecek mi ne olacak bilmiyorum. Bir şey demediler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nike35 -- 21 Kasım 2016; 17:42:15 >
    Uydunet in fiyatları çok uygun. 25 Mbit hız İçinde televizyon da dahil 30 TL gibi fiyatlardan başlıyor. Hemde binaya kadar fiber çekilmiş. vodafone un cayma bedeli kaç lira çıkıyor bir bak. Aradaki cayma farkını 5-6 ayda kapatıyor olabilirsin belki de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: pau_20

Uydunet in fiyatları çok uygun. 25 Mbit hız İçinde televizyon da dahil 30 TL gibi fiyatlardan başlıyor. Hemde binaya kadar fiber çekilmiş. vodafone un cayma bedeli kaç lira çıkıyor bir bak. Aradaki cayma farkını 5-6 ayda kapatıyor olabilirsin belki de.

Tarifelere baktım da 25/75gb 60 liraydi sanirim. Şuanda Vodafone 16/60gb 49.90 oduyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: nike35

quote:

Orijinalden alıntı: pau_20

Tarifelere baktım da 25/75gb 60 liraydi sanirim. Şuanda Vodafone 16/60gb 49.90 oduyorum.

bakın buradahttps://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,415,gunde-1-liraya-sinirsiz-internet
    25/75 +giriş paketi + 100 dk telefon 50 tl
    temel paketi olan 52 tl
    üst paket olan ı ise 60 tl

• quote:

Orijinalden alıntı: nike35

Sonunda bizim apartmana da altyapı geldi...

bizim apt de 15 yıldan bu yana kablo tv ve intenet var ama kablo böyle turuncu renk değil, kutu da bayagı buyuk eski tip. kutu neyse de fiber kablo böyle olmalı.ben gerçi 25 mbit kullanıyorum.herhalde fiberdir.
    ben şöyle zannediyorum.sokaktaki kutuya kablo fiber ama apartmana gelen başka galiba.

• evimin önündeki ana cadde de altyapı var, binamızın kapısı cadde üzerinde değilde sokakta olduğu için hat çekmiyorlar. Defalarca müracat ettim başvurular yaptım ama nafile.
  • Hiç uğraşma eğer Ana kutuya yakın değilse hayalini kurma Eğer 50 m filansa bir şans. Bir de 10+ abone olursa binaya kurulum yaparlar.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.