Şimdi Ara

Kablonet bağlantım arada sırada kopuyor (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
1.192
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    cmd.exe programı bende sorunsuz calıstı sürekli olarak bakabiliyorum. güzel bir programmış.logs kısmından hiç anlamadım bu modemin zaten ordaki hatalar neyi anlatmaya çalışıyor onlarıda anlamış değilim.
    sizin hazırladığınız configrasyon dosyası nasıl birşeydi güncelleme için?
  • Arkadaşlar ben de şimdi güncelleme için Türksat' ı aradım. Bana biz güncelleme yapmıyoruz dediler. Siz kendiniz yapacaksınız dediler. Dedim biz yapamıyoruz, sizin yapmanız gerekiyormuş, yaptıran kişiler var dedim. Oradaki arkadaş da ısrarla biz yapmıyoruz, üretici firmayla görüşün dedi. Setkom yapıyor mu acaba, ne yapmamız gerek? MaedHrOS, sen hangi mail adresine bilgilerini gönderdin? Acaba biz de oraya gönderip, durumu anlatsak bizimkini de güncellerler mi? Bu arada ben İstanbul' dayım. Esasında benim pek fazla bi sıkıntım yok ama arada sırada bağlantının gittiği bende de oluyor. Madem problem modemdenmiş neden güncellemeyelim o zaman.
  • quote:

Orjinalden alıntı: agemennon

Arkadaşlar ben de şimdi güncelleme için Türksat' ı aradım. Bana biz güncelleme yapmıyoruz dediler. Siz kendiniz yapacaksınız dediler. Dedim biz yapamıyoruz, sizin yapmanız gerekiyormuş, yaptıran kişiler var dedim. Oradaki arkadaş da ısrarla biz yapmıyoruz, üretici firmayla görüşün dedi. Setkom yapıyor mu acaba, ne yapmamız gerek? MaedHrOS, sen hangi mail adresine bilgilerini gönderdin? Acaba biz de oraya gönderip, durumu anlatsak bizimkini de güncellerler mi? Bu arada ben İstanbul' dayım. Esasında benim pek fazla bi sıkıntım yok ama arada sırada bağlantının gittiği bende de oluyor. Madem problem modemdenmiş neden güncellemeyelim o zaman.

Arkadaşlar; Kablo modemler üzerinde firmware update'ler üretici firmalar tarafından temin edildikten sonra, Türksat tarafından yapılmaktadır. Yalnız mevcut modem sürümünüz ile Türksat'ta bulunan sürüm aynı ise modeminiz güncelleme yapmayacaktır. Modem Güncelleme için çağrı merkezine talep iletebilrsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pn junction -- 18 Haziran 2007; 12:05:06 >

• Yukarıda da daha önce bahsettiğim üzere benim modem de Motorola Sb5101 ve 2.4.1.3 versiyonuna sahip. @MaedHrOS, 2.6.2.0 versiyonuna yükseltmiş, demek ki Türksat' ta bu versiyon mevcut. Çağrı merkezi derken 4440126' dan bahsediyorsunuz herhalde. Ben de orayı aradım zaten, arıza servisine sordum. Herhalde benle konuşan arkadaşın güncellemeyle ilgili bir bilgisi yoktu. Bekleyin birine sorayım gibi bir hali de yoktu, ısrarla biz yapmıyoruz dedi, ben de fazla üstelemedim artık. Olmadı akşam bir daha ararım, bilen birine denk gelirim belki.
  • quote:

Yukarıda da daha önce bahsettiğim üzere benim modem de Motorola Sb5101 ve 2.4.1.3 versiyonuna sahip. @MaedHrOS, 2.6.2.0 versiyonuna yükseltmiş, demek ki Türksat' ta bu versiyon mevcut. Çağrı merkezi derken 4440126' dan bahsediyorsunuz herhalde. Ben de orayı aradım zaten, arıza servisine sordum. Herhalde benle konuşan arkadaşın güncellemeyle ilgili bir bilgisi yoktu. Bekleyin birine sorayım gibi bir hali de yoktu, ısrarla biz yapmıyoruz dedi, ben de fazla üstelemedim artık. Olmadı akşam bir daha ararım, bilen birine denk gelirim belki.

bunlar için türksat müşteri hizmetlerini arayınca bi halt bilmiyorlar malesef.size gerekli bilgileri KM yolu ile iletiriyorum.

saygılar.
  • Teşekkürler @MaedHrOS. Şu an evde değilim akşam söylediğin numarayı arayacağım.
  • Arkadaşlar bu modemi nereden bulabilirim.Ben bunun Sb 5100 ünü buldum ancak sv5101 modelini bulamadım.Bendede çok garip sorunlar mevcut.En basiti Tx sebiyem 51lerde geziyorsa belli bir süre sonra(10 dakika 1 saat 5 saat ) zamanı tam belli değil yani ama biranda sinyal göçüyor 30 lara hatta 25 lere kadar gerilyior ve log larda T3 timeout gibi ibareler beliriyor.Turksattan gelen teknik destek saolsun iyi ilgileniyorlar kabloları silbaştan döşediler ama sorunu tam olarak çözemediler en son modemden olabilieceğini hesaba katarak kendi modemlerini bıraktılar(sb 4200) onda aynı sorunlar kısmen oldu tabi.Ama daha stabil oldu gibi geldi bana.Bu modemi alayım diyorum ama nereden alırım bilgi verirseniz sevinirim

@MaedHrOS banada firmware update için KM atarsan sevinirim
  • @reLo, hepsiburada' da satılan modem sb5101. Sb5100 olarak geçiyor ama modem sb5101, ben de oradan aldım. Muhtemelen senin bulduğun sb5100' ler de Sb5101' dir.
    Hb linki -->http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=89038&productid=BD60648
  • quote:

@reLo, hepsiburada' da satılan modem sb5101. Sb5100 olarak geçiyor ama modem sb5101, ben de oradan aldım. Muhtemelen senin bulduğun sb5100' ler de Sb5101' dir.
    Hb linki -->http://www.hepsiburada.com/productdetails.aspx?categoryid=89038&productid=BD60648

Çok çok saol bende onu görmüştüm ama sb5100 yazınca başka nerde var diye araştırıyordum.Teşekkürler tekrardan

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.