Şimdi Ara

Kablonet CGN Havuzundan Çıkmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
184
Cevap
15
Favori
43.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benim İP 176 ile başlıyor bendemi havuzdayım Motorola modem kullanıyorum
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    unununium U kullanıcısına yanıt
    Ayda 15 değil 5 lira. bu ay statik ip için 44 kuruş ödedim 1 hafta kullandıgım icindir belkide.

@unununium Kablonet hem tt hem so çıkışlarını kullanıyor ben statik ipten önce tt cıkışlarındaydım şuan so cıkışındayım.
    Kablonet CGN Havuzundan Çıkmak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emmre129 -- 5 Kasım 2017; 21:6:33 >
  • Kablonet CGN Havuzundan Çıkmak

yanıltıcı olması adsl abonesıyım :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi InsideR -- 22 Mayıs 2017; 17:1:35 >
  • tam anlayamadım host adresi ile kendi ip adresimiz aynı mı olması gerekiyor.
  • ngn kullanıcısına yanıt
    modemdeki ip no ile whatismyip.com daki ip nin aynı olması gerekiyor... farklı ise havuzdasın...
  • hocam , modem ip noyu nasıl öğrenebilirim ; netmaster cxc 150 modem kullanıyorum , modem arayüzüne girdim ama göremedim , yoktu. ( kablolu , tak - kullan modellerden )

cmd ye ipconfig yazdığımda;

ipv4 = 100...
    alt ağ maskesi = 255 ...
    varsayılan ağ gecidi = 100

internetten bakıncada ip adresim 24 ... ile başlıyor ?

ben cgn havuzundamıyım ?
  • capsiz07 C kullanıcısına yanıt
    evet, galiba modemi direk pcye bağlıyorsunuz.
  • talipb kullanıcısına yanıt
    hayır değilsin cgn havuzu 100.ile başayan ip blok undadır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: capsiz07

hocam , modem ip noyu nasıl öğrenebilirim ; netmaster cxc 150 modem kullanıyorum , modem arayüzüne girdim ama göremedim , yoktu. ( kablolu , tak - kullan modellerden )

cmd ye ipconfig yazdığımda;

ipv4 = 100...
    alt ağ maskesi = 255 ...
    varsayılan ağ gecidi = 100

internetten bakıncada ip adresim 24 ... ile başlıyor ?

ben cgn havuzundamıyım ?

6-7 Yıl kullandım bu modemi :) Modemi direk bilgisayarınıza bağladınız sanırım eğer öyle ise evet havuzdasınız.
  • Arkadaşlar CGN havuzundan çıkılıyor çıkılmasına da ben 4 ay önce denediğimde avrupaya 100 ping üzeri alan aptal aptal yurtdışı çıkışlara geçirdiler beni. Günlerce uğraştıktan sonra normal telekom üzerinden çıkıp 50 ping alan ip alabildim, onu da statiğe çevirip aldım aynı kalsın diye. 100'lü ip aldığınız blok sorunsuzsa pek riske atmayın derim. Sonra beni 100'lü ip'ye geri alın diye uğraşabilirsiniz. İlgili konu şurada

https://forum.donanimhaber.com/kablonet-yuksek-ping-problemi--123663596
  • arkadaslar modem arayuzunde ip 100 ile basliyor ama ipsorguama sitesinde 2 side 46 ile basliyor havuzdayim sizce
  • berky88 kullanıcısına yanıt
    Havuzdasın...
  • IPv6 ya gecilmeden cgn dan kurtulma sansi yok, bu gittikce daha da yayginlasacak, statik ip mecbur olacak, zira herkese yetecek kadar IP yok. ama 20 yildir da ipv6 konusunda arpa boyu yol kat edilmedi ..
  • @tanerss
    @apespecter

bilgilendirme için çok teşekkürler .
  • SysEdit kullanıcısına yanıt
    bugun ciktim cgn den ve pingim duzeldi sebebi buymus demekki
  • quote:

Orijinalden alıntı: berky88

bugun ciktim cgn den ve pingim duzeldi sebebi buymus demekki

Statick IP başvurusunda mı bulundun ?
  • tanerss kullanıcısına yanıt
    yok hocam işe bağlanamıyorum dedim hemen kabul ettiler karşı tarafta olayın farkında zaten,bu arada gerçekten işe bağlanma durumum oluyor nasıl yaptılar bu dengesizliği müşteriye sormadan anlayamıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: berky88

yok hocam işe bağlanamıyorum dedim hemen kabul ettiler karşı tarafta olayın farkında zaten,bu arada gerçekten işe bağlanma durumum oluyor nasıl yaptılar bu dengesizliği müşteriye sormadan anlayamıyorum

Bende 2 defa bildirdim. İkisinde de tamam hallediyoruz dediler hiçbir işlem yapmadılar.
  • ben de takip edeyim bu konuyu akşama da arayayım.

ip kamera veya uzak masaüstü bağlantısı kuramıyorum diyeyim.
  • Benden 5 lira istediler . Yarına belli olur bakalım.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.