adsl olsa burda hemen geçicem ama yok işte adsl en iyisi
Kabloda 140 milyon açtırmak için para gidiyor.. 60 milyon da en az kablo modem deseniz 200 milyon gidiyor kurmaya..
43 milyon açma ücreti TV 2x7 milyon kablo TV ücreti 26 milyon açma ücreti internet 36x2 milyon 64/16 internet ücreti..
140 milyon buradan + 60 milyon modem(KDV Hariç daha)
Bence bunun için değmez.. Pahalıya patlıyor.
abi ben de zaten kablo tv var.43 milyonu düşüos.kablo tv ücreti 2x7 milyon? bu ne? niye 2x7 ki bu? tabii bunları vermiceksem bile yine epey bi para lazım.buraya kadarını verdim diyelim.sonra ayda verdiğim 60 miyon için küfür edermiyim telekoma ben onu merak ediyorum?
2x7 tv açtırdığında ilk faturada gelir ki buna da gerek yok.
Şimdi ilk faturada sen 64/16 alırsan 36 milyon x 2 aylık peşin + 26 milyon açtırma ücretini ödeyeceksin..
Kablo şu aralar daha rahat.. millet ADSL çullanınca..
abi bütün hevesim bugün kursağımda kaldı.telekomu aradım "nezamandır kablo tv üyesisin dediler bir aydır dedim.maalesef olmaz dediler.neden dedim.eski üyeler bekliyomuş ve aşırı talep varmış.çook uzun sürermiş.cinlerimi tepeye fırlattılar.çok üzüldüm.kahretsin bu teknoloji fakiri ülkede yaşıyorum diyodum tam kendi kendime, elektrikler kesildi birden...
ooooof of...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme