Düzeltilmemiş tabloların fazlalığı için arıza kaydı bırakıyorum, sinyal değerlerinde sorun yok denip kapatılıyor. |
Kablonet Downstream ve Upstream Modem Değerleriniz [ANA KONU] (2. sayfa)
-
-
Modem 2 gündür açık, hız konusunda çok problem yaşamasam da herkesin malumu PING yüksekliği sorunu var.
-
-
840 olan ben değilim. :)
96 saatte aşağıdaki kadar oldu.
-
İlgilenmiyorlar.
-
Modem köprü modunda ve 98 gündür açık, değerleri de şöyle bırakıyorum köşeye
-
Bu durum normal mi ?
-
Arkadaşlar yorumlayabilir misiniz acaba? Benim anladığım kadarıyla gayet güzel görünüyor sinyal değerlerim ama televizyonda conax modüle geçtiğimden beri bazı kanallarda sorun yaşıyorum, o yüzden "acaba sinyalde bir sorun olabilir mi?" düşüncesiyle bakmak istedim. İnternet açısından herhangi bir şikayetim yok yoksa; zaten modem köprü modunda ve kendi router'ımı kullanıyorum.
-
Modemi yeniden başlattım bakalım ne olacak diye, bölgede gene sinyal ayarı yapmışlar biraz daha farklı bir sonuç aldım. Şu düzeltilebilir tablolara taktım ama inatla artıp duruyor. peşini bırakmayacağım ekip düzeltene kadar devam.
-
Hocam benim bildiğim kadarıyla düzeltilebilir tabloların artması normal.
-
Hocam sorun Türksat'ın modülündeymiş. Kendi modülümü alınca sorun düzeldi sıfır sorunla izliyorum şu an çok teşekkürler.
-
-
Dalgalanma oluyordur. Bölgedeki başka kablomodem veya TV alıcısı gibi cihazlar geri besleme yapıyor bile olabilir.
-
Güç sorunu olabilir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Arkadaşlar oyun için modem arayüzde ne gibi ayar çekmem lazım?
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaşlar uploada engel teşkil edecek herhangi bir problem görüyor musunuz?
Anladığım kadarıyla özellikle yurtdışı uploadlarda problem oluyor. Speedtestte Türkiye serverinde full hız alıyorum, ama avrupa serverinde dalgalanıyor upload 5-15 arasında geziyor.
Kablonet çözüm bulamadı kaç gündür
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X