Şimdi Ara

Kablonet eve kadar fiber ve 4k yayın nasıl oluyor? Tavsiye eder misiniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Yani mesela, fiber geliyor eve kadar, ordan dönüşüp koaksiyelle modeme mi giriyor? Ben Türknet fiber 100 mbps 85 tl ödüyorum, ama kablonetin 4k yayını da varmış. Sırf bu yüzden düşünüyorum. Nasıldır? Çoğu kanal 4k mı?

• 4k yayınıda mı varmış ? hangi yayınmış o 4k ?

• ne çoğu kanal 4k kardeşim 1 tane kanal var onda conax ile.

• Evinizde eve kadar fiber hattı var mı kablonete ait?

• .BUTTERS STOTCH. kullanıcısına yanıt

Ne bileyim demin reklam fırladı burda karşıma kablonet 4k yayın hediye falan diyordu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 29 Aralık 2020; 15:35:23 >
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt

Hemen yanımızda var, istesem buraya da çekerler.

• 4k kanal falan yok hocam seni keklemişler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var bizde

• Kablonet iyi bir docsis modem yada router ile benim memnun olduğum bir servis sağlayıcı.

4k yayına gelirsek funbox tv sadece modül ile seyrederek izleyebiliyorsunuz.

Daha ayrıntılı bilgi için kablonet sayfası yada forumun uydu teknolojiler bölümünü inceleyebilirsiniz. Görüntü kalitesi olarak kablonet yayınları benim için gayet tatminkar.
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Fiber, büyük turuncu kablo ile binaya kadar geliyor kutuda sonlanıyor, oradan da eve ince fiberle geliyor. Ont cihazı modemin icinde olduğu icin, direk modeme giriyor. TV kablosunu da modemin arkasında coax çıkışı var oradan alıyorsunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AnarchyXninja -- 4 Ocak 2021; 20:41:15 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.