Bilgilendirme için teşekkür ederim, Bende bir hususta bilgi almak istiyorum, Bende süperonline kullanıyorum halihazırda 25 mbp 79 lira teklif geldi. ama gönlüm kablo net 100 güldüren teklifte lakin kuracak ekibi aradım hangi modemi takacaksınız diye sordum bana Netmaster Infinity 401 dediler, evde cihaza 2 cep telefonu 2 laptop bağlı olacak ve cihazın yeri ile kullanılacak oda arasında 1 oda bulunuyor yaklaşık 8-10 metre mesafe olacak acaba wifi de sıkıntı yaşar mıyım dedim, onlarda bizim cihazlar sağlık bakanlığının standartlarına uyumlu olduğu için çıkış db diğer özel firmaların cihazları gibi yüksek değil garanti veremem şeklinde ifade kullandı. forumda yaklaşık %70-80 oranında cihazdan memnun değiller. apartmanda yaklaşık 5-6 daire kullanıyormuş. ama kararsız kaldım sonuçta 2 yıl taahhüdü var ve sıkıntılı olursa ve iptal edersem yaklaşık 400 lira gibi bir kurulum ücreti yansıtılıyor muş. ne yapayım acaba? |
Kablonet Hakkında Birkaç Soru (2. sayfa)
-
-
selam hocam,
evet modemlerinin çekim gücü gerçekten zayıf. fakat ben evime şahsi kullanım için (2. internet olarak) aldığımdan modemi odama kurdum . dolayısıyla çekim gücü beni yalnızca mutfağa gittiğimde etkiliyor. ama forumda birçok kişi router ile çözdüm sorunu, konu hakkında detaylı bilgim yok.
size tavsiyem kullanan komşularınızda görüşün. ping değerleri nasıl, kopma oluyor mu vs. bilgiler edinin. çünkü araştırmalarım sonucu (forumdaki arkadaşlar sağ olsun) bu işlerde altyapının önemli olduğunu öğrendim. mesela twitterda kablonet ile takipleştiğimden sürekli kopma, kesilme, internet 1 haftadır yok tweetleri görüyorum fakat bende hiçbir problem yaşanmadı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Kablonet kesinlikle al derim. 100 güldüren kampanyasını kesinlikle kaçırma. Diğer kampanyalara da göz gezdirmek istersen ki en cazibi bu https://www.fiberkablonet.com/internet buradan diğerlerine de bakabilirsin. Modem konusuna gelince maalesef bu güzel altyapıyı kaldıracak modem temin etmekte Türksat zorlanıyor. En iyisi al bir acces point rahatına bak. Hangi operatöre geçersen geç elindeki cihazı hep kullanabilirsin.
-
quote:
Orijinalden alıntı: tasanmt20Kablonet kesinlikle al derim. 100 güldüren kampanyasını kesinlikle kaçırma. Diğer kampanyalara da göz gezdirmek istersen ki en cazibi bu https://www.fiberkablonet.com/internet buradan diğerlerine de bakabilirsin. Modem konusuna gelince maalesef bu güzel altyapıyı kaldıracak modem temin etmekte Türksat zorlanıyor. En iyisi al bir acces point rahatına bak. Hangi operatöre geçersen geç elindeki cihazı hep kullanabilirsin.
selamlar hocam yeri değil ama sormak isterim yeni aldığımız evde koblonet ve SOL var kablonet 100 güldüren kampanyasını düşünüyorum eve 2 tv alacağım biri mutfağa biri salona 2 tv yede yayın veriyorlarmı.saygılar
-
Bizde kablonet fiber ve superonline kendi alt yapıları var bende superonline seçtim hata mı ettim ? Mekan :Bursa
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gsbs1995 -- 17 Kasım 2020; 11:13:48 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Musadeniz olursa özelden bazı merak ettiklerimi sorabilirmiyim ?
Tabiki
İhtiyaç önemli bende de ikisi vardı, başta sol seçtim bir süre sonra kabloya geçtim, kabloda aynı paraya 2 oda da tv ve internet ve telefon aynı ücret, 25 mbps sınırsız kullanıyorum, intnernet olarak hiç bir fark hissetmedim sol de 7-8 ms Ping düşüktü ki çok önemsiz bir fark...
Telefon hattım da turkcell aslında biraz da ona dayanarak bunu seçtim 5 aydır kullanıyorum 25 lik paket ilk 12 ay 89 ikinci 12 ay 99
Ben telelfon derken ev telefonunu kastetti, fiyat bence çok pahalıymış ben kabloda, salonda üst paket digital tv, yatak odasında analog kablo tv, 100 dk ev telefonu, 25 mbps internet 60 tl ödüyorum önümüzdeki ay 80 tl olacak internet gündüz 100 mbps akşam 25 mbps olacak...
Tv paketi gereksiz şuan bizm için fakat para vericem üstüne internetimi kisitlicaklar düşüncesiyle ,yakınım da akrabamda kullananda yoktu ve oyun pinglerini de komşudan test ettim aldım pismanmiyim hayır ilk senem ayrıca 5 ay önce imza attım kalite olarak bunu gördüm
abi sol ve kablo arasında sol seçtim hata mı ettim demişsin, o yüzden soruna istinaden kıyaslama yaptım, pişman değilsen zaten bu sorunu sormanı gerektirecek bir durum yok ortada...
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X