|
Kablonet Jitter değeri yüksek
-
-
Modemde sorun olması muhtemel hocam. Öncelikle modemi bridge moduna alıp keenetic ile test yapmak lazım ayrıca modem yazmışsınız ama keenetic cihazların çoğu router olarak çalışabildiği için router olarak çalıştırıp test yapın. Sorun modem'de değil ise bir çok sorun olabilir işte burada işler karışacak maalesef bu tür dertleri anlatmak ve çözüm üretmek zor oluyor tavsiyem şikayetinizde bir çok test ve işlem yaptığınızı belirtip jitter sorununuzun devam ettiğini belirtmek.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi davidoff26 -- 15 Mart 2021; 22:15:12 > -
Tesekkur ederim aslinda dediginiz gibi bridge modunu denemedim bir de oyle deniyim.
Ben uydunet modemine 1 pc 1 ps bagliyorum.
Wifi isinide router modunda keenetic yapiyor.
Hepsinin testinde mutlaka jitter olayi var :/
İsin ilginc ayni sokakta oturan ailemde de sorun var. Muhtemelen ana kutuda filan problem var diye dusunuyorum.
Ama belirttiginiz bridge moda alip birde keeneticten hem kablolu hem kablosuz deniycem. -
Google.com'a tracert atın bi nerede sıkıntı olduğu çıkar muhtemelen. Dediğiniz kutuya çok kullanıcı bağlı olduğundan yada modemin şişmesinden dolayı olabilir. Jitter sıkıntısı yaşadığınız zaman hemen modemi kapatıp açtıktan sonra tekrar test edin.
-
-
Modeme kablosuz mu bağlanıyorsunuz? Çünkü modem ile aranıza ki bağlantıda problem var.
-
-
Kabloluda sorun yok. İlk baştaki 192.168.1.1 kısmına bakmanız gerekiyor modem için. Kablolu testinizde sorun göremedim.
-
Superonline yazan kisimda var sknti herhalde o da apartman kutusumu oluyor acaba yoksa sokak kutusu vs mi
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X