Şimdi Ara

Kablonet netflix yavaşlığı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
1.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben 0.53mbit i geçemiyorum video oynarken ama yardımdan test ettim 18mbit çıkıyor. Ayrıca ilginçtir, TV den yüksek kaliteye bazen çıkıyor xbox dan hiç çıkmıyor fix SD
  • Netflix calisani durumdan haberdariz ilgileniyoruz dedi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Throttling uygulanıyor.
  • Ben yaklaşık 2-3 gündür düzgün iZleyebiliyorum
    Kablonetten geldi 2 kişi
    Modem ayarlarınıZı yaptık sizde netflix uygulamanızı güncelleyin dediler (tabi güncelleme yok)
    Ve sorun düZeldi şuan. Modeme de baktığımda göZle görülür bir ayar yapılmamış gözüküyor. Neyse inşallah tekrarlanmaz bu sorun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Radore'dan sunucu kiralayın. İçerisine de VPN kurun. Netflix IP bloklarını engellememişse açılır. Onun üzerinden rahat rahat seyredin.
  • Arkadaşlar ben de ilginç birşey farkettim,

TV de eski netflix uygulamasıyla izlediğimde gayet güzel 1080P izlerken, Xbox ve PC (ethernet ile bağlı) 1080P izleyemiyorum 480P oluyor. Anlamadım neden olduğunu. Xbox la ilgili online araştırmalarımda xbox da netflix yazılımında problem olduğunu yazmışlar. Peki pc de sorun ne ? fast.com da gayet iyi şekil hızları alıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: legolasea

Ben yaklaşık 2-3 gündür düzgün iZleyebiliyorum
    Kablonetten geldi 2 kişi
    Modem ayarlarınıZı yaptık sizde netflix uygulamanızı güncelleyin dediler (tabi güncelleme yok)
    Ve sorun düZeldi şuan. Modeme de baktığımda göZle görülür bir ayar yapılmamış gözüküyor. Neyse inşallah tekrarlanmaz bu sorun
    Bana gelen eleman şaşkın şaşkın bakmaktan başka bir şey yapmadı ve geldiği gibi gitti,

Yapılabiliyorsa yaptırana kadar ararım.

Nerede oturuyorsunuz acaba? En azından hangi ekibin yapabildiğini söylerim gelenlere.
  • agrimo A kullanıcısına yanıt
    İzmir karşıyaka alaybey de oturuyorum hocam

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Dün akşam Netflx’i stabil olarak 4K seyredebildim.

Kendiliğinden düzeldi ve umarım böyle de kalır.

Sizlerde durum ne?
  • Bende kablonet üzerinden dün aksam sorunsuz bir şekilde izledim demekki gelişme var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.