Şimdi Ara

Kablonet, paket hala AKN li gözüküyor, sizde de öyle mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Buradaki habere göre (https://forum.donanimhaber.com/kablonet-2019-tarifeleri-ile-akn-gitti-ask-geldi--136512234) taahhütlü olanlar AKN'den ASK a geçecek ama ben online işlemlere girdiğimde hala 75gb tan geri sayım var ve paketimde "25mbps 75gb akn'li ako sınırsız" diyor. Sizde de öyle mi?

• Bence sagdan soldan kulaktan duyma bilgiler ile kafa karistiracagina , ara 126 yi sor anlatsinlar , biraz once aradim ben , 24 Mbit Eko sinirsiz 75 GB tarife , Akn yada akilli zimbirti falan yok dedi telefondaki eleman , taahut bitene kadar 7/24 24Mbit alacaksin dedi . Senin olayin nedir bilemem , ama 126 yi ararsan anlatirlar . Online islemleri update etmemisler su an .
  • quote:

Orijinalden alıntı: trumpet

Bence sagdan soldan kulaktan duyma bilgiler ile kafa karistiracagina , ara 126 yi sor anlatsinlar , biraz once aradim ben , 24 Mbit Eko sinirsiz 75 GB tarife , Akn yada akilli zimbirti falan yok dedi telefondaki eleman , taahut bitene kadar 7/24 24Mbit alacaksin dedi . Senin olayin nedir bilemem , ama 126 yi ararsan anlatirlar . Online islemleri update etmemisler su an .
    Anladım. Teşekkürler. Arayıp sorayım o zaman.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.