Şimdi Ara

Kablonet Ping ve Download sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
751
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablonet Ping ve Download sorunuKablonet Ping ve Download sorunuKablonet Ping ve Download sorunu

• (Uzun Uzun yazmıştım ama bir hata sonucu yazım silindi kusura bakmayın)
    KabloNet 10mps lik paketinden 100mps lik yüz güldüren paketine geçtim ve 100 mps nin tamamını alabildiğimden emin olabilmek için Turk Telekom un hız testini yaptım, bir sorun yoktu. Fakat daha sonra Oyunlarda ping sorunları yaşamaya başladım ayrıca indirme hızım da yetersizdi bunun üzerine tekrar hız testi yaptığımda, Turk Telekomla hiç bir alakası olmayan sonuçlar aldım.
    Turk Telekom'da ortalama 100mps lik indirme hızı alırken, başka sitelerde bu 15mps ye kadar düşüyordu bunun sebebini bilen varsa beni aydınlatabilir mi?
    (not: Mevcut paketimin bazı saatlerde paket gereği yavaşladığını biliyorum, neredeyse her türlü şeyi denedim ama çözüm bulamadım, internete ethernet kablosuyla bağlıyım, sorun benim cihazımda değil başka cihazlarda da aynı sorunu yaşamaktayım)İyi Formlar Dilerim
  • hocam merhaba, bende aynı paketi kullanıyorum türktelekom bende 120-130 mbps gösteriyor ki imkansız, speedtest 96-97 genelde.
    ben kendimce çözüm olarak şöyle yapıyorum, güncel bir torrent indirmeye çalışıyorum teorik olarak 100mbps saniyede 12mb demek eğer indirdiğim dosya 10mb üstünde bir hızla iniyorsa gülümseyip devam ediyorum
  • Ben de bu dertten muzdaribim. Bir arkadaşım var o Zeytinburnunda ben Bakırköyde oturuyorum. O TT fiber ben Kablonet kullanıyorum. Aynı oyunu beraber oynarken benden en az15 ping daha az alıyor, ben 60 alıyorsam o 40 küsür alıyor. Araştırmalarım sonucu CGN IP havuzunda olabilir miyim diye kontrol ettim modem arayüzündeki IP ile internette görünen IP aynı, ikisi de 178li bir rakam. Pingleri iyileştirmek için ne yapabiliriz? Sabit IP falan alsam parasını verip iş yapar mı?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Anlaşılan bu sorun genel bir sorun fakat nedense Turk Telekom'un sonuçları bana gerçekçi gibi gelmiyor; gerek oyunlarda aldığım ping değerleri, gerek indirme hızım.. sizler en kötü speedtest değerlerinde 96-97 alıyorsunuz ama bende bu rakamlar 15'e hatta 10'a kadar düşüyor sanki hiç paket değişikliği yapmamış gibiyim.
    Bugün bir kere daha Müşteri Hizmetlerini arayacağım umarım yardımcı olabilirler
  • Arkadaşlar son 3 gündür sorun yaşamaya başlayan var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.