Şimdi Ara

Kablonet’te AKN kalktı AST geldi! (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
6
Favori
17.659
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
28 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tek başıma yaşıyorum ve evde çok büyük internet kullanımı yapmıyorum. Önceki dönem kullanımlarıma baktığımda ayda ortalama 35 GB download yaptığımı gördüm. Son olarak Kasım 2018'de 16 Mbit/50 GB AKN/Teledünya Üst Paket için 45 TL'den 2 yıl taahhüt vermiştim ve iyi ki vermişim. Şu an baktığımda 70 küsur liralardan ucuz bir tarifeye rastlamadım. Çok kullananlar için 100 Güldüren Tarife elbet uygun, ancak 40 lira bandındaki tarifeler yok olmuş durumda. Bakalım, Kasım 2020'ye kim öle kim kala... :)

Not: Birkaç kez Torrent'e yüklenip yüzlerce GB download yaptığım olmuştu, o zamanlarda da Nitro servisini kullanmıştım. Bir gün için de olsa uygun fiyata 100 Mbit kullanma imkanı bulduğum için Kablonet'ten yıllardan memnunum, istediğim zaman yüksek hızda kullanabilecek olmanın rahatlığı hoşuma gidiyor. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: zaferq

Vodafone a kullanım eşiği geldi

https://www.vodafone.com.tr/Net/evde-internet.php?mi=non-HE#fiber
    SO'dan ses var mı ?

konuya bakamadım yazıldıysa kusura bakmayın

• quote:

Orijinalden alıntı: lord87

bilgi eksikliğini girderiyim.
    mevcut akn 'li tarifeler aynı fiyattan sınırsıza çevirildi taahhüt bitene kadar sınırsız kullanacaklar ve 19-24 saatleri arasında hız düşümü olmayacak, 24 mbit 50 gb akn li pakete 51 tl ödüyorlar. başka hangi servis sağlayıcısında 24 mbit sınırsız 51 tl?
    ayrıca mevcut müşterilere özel 100 mbit ats 76 tl. sadece 5 saat 25 mbit kullanacaksın günün geri kalanında sınırsız 100 mbit hız alacaksın ve fiyat 76 tl. bence efsane bir kampanya ki bu kampanyaya hemen geçtim.
    indirelecek olanları sırala 19 saat boyunca sınırsız indir. kalan 5 saatte sörf yap bence çok keyifli. Hatta 2 günde harddiskim doldu şu anda 3 tb harddisk bakıyorum artık filmleri 4k izleyeceğim

herkes türksat'ı yerden yere vurmuş ama diğer servis sağlayıcılarına göre kat kat daha iyi.
    Çok doğru

Bu tarife uçuruyor.

ve çok ekonomik.

100 mbit. 100 mbit. 100 mbit

• türktelekomda 24mbps sınırsız sabit hız 99 tl.
    süperonline fiberde 25 mbit sınırsız sabit hız 89 tl
    kablonet sınırsız 3 saat 25 mbit geri kalan 21 saat 100 mbit 89 tl. (tv paketi dahil fiyat)

hangisi mantıklı?? tabiki kablonet.
  • Bende 100 güldüren tarifeye geçtim arkadaşlar, üst tarifeye geçtiğim için hiçbir problem olmadı. Gerçekten çok mantıklı ve ekonomik kampanya, piyasaya göre.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gwynbleidd. -- 4 Ocak 2019; 9:53:14 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2020'de taahhütüm bittiğinde eğer Mevcut Müşterilere Özel 100 Güldüren 100 mbps Akıllı Sınırsız Kampanyası kalırsa kesinlikle buna geçiş yapacağım.Bazı forumlara bakıyorum.İnsanlara sadece internet tarife fiyatı gösteriliyor.Kampanyalardan hiç söz edilmiyor.Sonuçta ne oluyor?İnsanlar başlıyor hakarete eleştiriye.Benim düşünceme göre keşke merak edip açıp kampanyalara baksalar direkt söylenene göre hareket etmeseler.Aslında yine en uygununun kablonet olduğunu görecekler ancak tabi bunu görmeleri için araştırmaları lazım.İlk zamanları hatırlarsak hız ne olursa olsun 3 mbps'e düşüyordu.Şimdi adamlar 76 TL'ye 19 saat 100 mbps 5 saat 25 mbps üstüne full paket tv veriyor.Ne diyebilirsin bu pakete? Örneğin Vodafone 24 mbps sınırsızı 75 TL'ye veriyor.Türk Telekom kampanyalarına bakın 24 mbps hızı minimum 100 TL'ye veriyor.Çoğu kampanyasında 100 TL'yi aşıyor.Superonline 25 mbps hızı 90 TL'ye 100 mbps hızı 200 TL'ye veriyor.Esnek paketinde ise 25 mbps 25 GB paketi 60 TL'ye veriyor.Eee şimdi bunlara bakınca hangisi uygun oluyor? Türknet vs issyi altyapısı destekleyip onu kullananlara hiçbir sözüm yok.Doğruya doğru hakkını yememek lazım Türknetin adamlar alt yapın destekliyorsa 100 mbps hızı taahhütsüz 65 TL ye veriyor.

• Yorumları okuyorum; "adamlar az bile yapıyor" demekten kendimi alamıyorum. 100 Mbit parası alıp, "ben internet hızını şu saatlerde 25 Mbit`e düşürüyorum" demek alenen dolandırıcılıktır!

"Ne yapayım benim altyapı bu kadar" bir gerekçe değildir! (o zaman maksimum 25 Mbit parası alırsın) web sitende 144 punto ile; "100 Mbit internet sunuyorum" diye duyuru yapıp parasını istemesini biliyorsun ama!

Müşteri şirket çalışanı veya hissedarı değildir! İnternet şirketinin altyapı sorununu müşteriyi ortak edemezsin. Senin altyapı sorunun hiçbir şekilde müşteriyi ilgilendirmek zorunda değil.

Müşteri 50 TL internet ücretini; ödemeye geldiğinde "benden 49 TL çıktı, idare et" demek ne kadar saçma ve bu firmayı bağlamaz ise aynı şekilde internet firmasının; "benim altyapım yetersiz bu yüzden senden 100 Mbit parası almama rağmen ben senin internet hızını 25 Mbit`e düşürüm" demek o kadar saçma gülünç ve utanç verici!

Yurt dışındaki firmalar birkaç senede bir altyapılarını yeniliyorlar, masrafları faturadan alınan ücretlerle karşılanıyor ve adamlar kâr üstüne kâr yapıyor, bizimkiler misli misli fazla para almalarına ve BTK 2 sene önceden alt yapınızı yenileyin son tarih 1 Ocak 2019 tarihine müddet vermesine rağmen hiçbir altyapı yenilemesine gidilmediği gibi hem hunharca zam yapılıyor üstüne birde internet hızı düşürülüyor!

• Bende bişey söliycem Burası türkiye kanunsuzluğun boy verdiği.İtalyan mafyasının 60 larda abd deki hesaplaşması....

• DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Ama adamlar senden habersiz bağlantı hızını düşürmüyor ki. Paket içeri açıkça yazılmış. Uymuyorsa almazsın. Bu kadar basit. Ama dediğin gibi altyapı yetersizliğinin müşteriye yüklenmesi konusunda haklısın. Bu elektrik faturalarındaki her ay gelen iletim bedeli saçmalığı gibi birşey.
  • DH Misafiri D kullanıcısına yanıt
    Sitede zaten kampanyada akıllı sınırsız diye belirtmiş.Hangi saatler aralığında da hız düşeceği belirtilmiş.Adamlar 7/24 100 mbps hız vericem demiyorki zaten.Şöyle bir durumda var geçen sene 25 mbps sınırsız ve temel yayına 77TL ödüyordum.Aslında adamlar 25 mbps sınırsız ve temel yayın parası alıyor ama 19 saat 100 mbps hız verip üstüne birde full paket tv veriyor.Kısaca sen 25 mbps parası veriyorsun o pakette.100 mbps parası versen şimdi baktım kampanyaya 376 TL ödemeni isterdi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HaunterTR -- 4 Ocak 2019; 10:57:22 >
  • Herkes deli gibi download yapmak zorundamı? Bana aylık 150gb yetiyor. Tüm paketlerin sınırsız olması saçmalık. Fiyatları zaten uçuk. Türk Telekomdada superonline dada kotalı paket yok. Ben istemiyorum sınırsız. Yüksek hızlı olsun, kotalı olsun, uygun fiyatlı olsun. Benim için kafidir. Neden bunu sağlamıyorlarda herkesi düşük hızlı yüksek fiyatlı sınırsıza mahküm ediyorlar gerçekten anlamak güç.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • wosswoss kullanıcısına yanıt
    Arkadaşım isterseniz müşteri hizmetlerini arayıp yeni yüzünüzü güldüren kampanyasına geçiş yapabilirsiniz. Tabiki taahüdünüze bir 24 ay daha eklenecek. Memnunum derseniz bu şekilde devam edin

• santhora kullanıcısına yanıt
    Heryerde aynı haber var, bu fiyatlar AKN kalksın dendiğinde 2018 yılı başında açıklanan yalın internet fiyatları, kimse farkında değil. Taahütlü uygun fiyatlardan bahseden yer görmedim. Ben bilgiişlemine baktığım firmanın iki hattınıda bu kampanyaya geçirdim. Eski müşterisi olduğumuz için hat başı 75,99 TL oldu. Kablosuz bağlanan çalışanlar 100 Mbps görünce mutlu oldular :) İşyerleri gündüz açık olduğu için bu kampanya çok uygun ve tanıudığım herkesi arayıp bu tarifeye geçiriyorum, kota derdi yok. Evde kullandığım Kabloneti geçiremedim çünki 3 Ay ücretsiz olan Taahütleri kapsamıyor, Mayıs ayında onuda bu tarifeye geçireceğim.

• Kablonet ile hizmet alan işyerilerine sesleniyorum, işiniz gündüz olduğu için gidin tarifenizi Yüzünüzü Güldüren kampanyasına çevirin. Hem gündüz Download; 100 Mbps Upload; 5Mps hızında olacak, hem kota derdiniz olmayacak. Hemde üst yayın Altın sinema paketiniz olacak. eski müşteriyseniz 75.99 TL, Yeni abone olacaksanız 89.99 TL.

• Goqhan06 kullanıcısına yanıt
    Bence çok mantıklı düşünmüşsünüz. Özellikle gündüz normal çalışma saatlerinde açık olan işletmeler için bu kampanya biçilmiş kaftan. Bu arada yapı olarak tüm kısıtlamalara karşı biriyim ama malesef tüm servis sağlayıcıların tariflerine baktığımda şu anda 75-80 liraya açık ara alınabilecek en iyi tarife bu.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben dün akşam saatlerinde 100'ünüzü güldüren kampanyası için başvuru yaptım. Fakat şuan yazılımsal problemimiz olduğu için hemen geçişinizi sağlayamıyoruz. Problem düzelsin sizi arayıp onay aldıktan sonra kampanyaya geçiş yapmış olucaksınız dedi. Böyle bir durum yaşayan var mı ? Yazılımsal sorundan dolayı hemen geçiş yaptıramamaları hakkında..
  • Selamlar,

Dün akşam saatlerinde telefon üzerinden başvuru yaptım ve gece yarısı itibariyle kontrol ettiğimde 100 download, 5 upload olarak güncellendi.
    Önceden 16mbps sınırsız için 69 TL öderken, şuan 100mbps ast için 76 TL ödüyorum. Gözden kaçan kısımlardan biri akşam 19-24 arasındaki hız düşümü yalnızca download için olan bir durum, yani upload 7/24 5mbps bu fiyata bunu veren başka bir sağlayıcı var mı?
    Ayrıca TV konusunda da ekstra bir çok kanal veriyor. Evet baktığınız zaman bu fiyata 19-24 arasındaki hız düşümü de olmasa keşke ama şu günün şartları ile mevcut aboneler için kaçırılmayacak bir kampanya diyebilirim.

Saygılar.
  • lord87 kullanıcısına yanıt
    Anlamadığım internetteki tüm filmleri yerel sürücünüze indirdiğinizde hepsini gerçekten izleyecek misiniz? Bu kadar izlenebilecek düzgün içerik zaten yok. Nedir bu download çılgınlığı, TB'lerce HDD doldurma aşkı anlamış değilim. Bu yüzden zaten AKK AST meseleleri çıkıyor ya. İhtiyacınız olduğunda stream edin yani ne gerek var indirmeye izlemeyeceğiniz şeyler için.

• Kampanyaya hemen geçmeniz çok iyi olmuş , ben bekliyorum malesef. Çok iyi bir kampanya. Kaçırmamak lazım
  • Goqhan06 kullanıcısına yanıt
    Ben zaten o kampanyadayım?? sonraki mesajlarımı okumadınız sanırım? 1 senem doldu bile kaldı 1 senem daha..
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.