Şimdi Ara

KabloNet Tecrübeleriniz + Kampanya İçeriği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Yakında türk telekom ile olan anlaşmam bitecek, kendilerini aradım ancak verdikleri fiyat yüksek geldi ( içeriğe göre ).

KabloNet ile telefonla görüştüm ve bana güzel bir kampanya sundular kampanya şu şekilde :

Binamda altyapı var bu arada.

- 24 ay taahütlü 100 mb sınırsız internet , (saat 19:00 - 00:00 arası hız 25 mb e düşüyor.) + televizyon hizmeti + Televizyon decoder ı ve modem = Aylık 90 TL.

Bu kampanya hakkında ne düşünüyorsunuz ? , Sizin kablonet ile iyi-kötü yaşadığınız tecrübelerinizi paylaşırsanız çok sevinirim.

• Yaklaşık 8 yıl kullandım kablonet ‘te o süreç içerisin de 7 defa sıkıntı yaşamamışımdır. Genel de taahhüt ettikleri değerleri alıyorsun , tv kanalları da senin için yeterliyse geçince pişman olmazsın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 5-6 senedir kullanıyorum kabloneti. Vaadettikleri hızı verebiliyorlar. Ping değerleri birazda şans ben superonline'ın yurt dışı çıkışlarını kullanıyorum almanya sunucusunda 55-70 arası ping alıyorum.
  • bu kampanya banada cazip geldi
    altyapı yoksa vdsl den hizmet alabiliyormuyum ?
  • Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    turksat ile vdsl hizmet vermiyor
  • Ben yeni geçtik kablonete internet hızı vaat ettikleri gibi ideal, tv kanalları da iyi. Hiç düşünmeden geç

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Kablonet'in şu anda fiyat/performans olarak alternatifi yok.

Ben de aynı tarifeyi kullanıyorum. Eski müşterilere 10 lira indirim var sanırım, bir de modem ve TV kutusu kirası ödemediğim için aylık 76 liraya geliyor ki gerçekten şaka gibi bu fiyat. Söyledikleri hızı veriyorlar. Ping meselesinden anlamam. TV'de tek izlediğim kanal Eurosport olduğu için TV boyutu için yorum yapamıyorum.

Kablonet'in tek sorunu, bölgeden bölgeye değiştiği söylenen hizmet kalitesi. Ben Şişli/İstanbul'da aldığım hizmetten oldukça memnunum. Yaşadığınız bölgede hizmet kalitesi iyiyse ve TV'de futbol izlemek gibi bir derdiniz yoksa Kablonet bence alternatifi düşünülmemesi gereken bir sağlayıcı.
  • Kablonetle olan taahhüdum kasımda dolacak ufak tefek genel arıza sıkıntısı yasamama ragmen fiyat performansı cok iyi.Superonline altyapısı olmasına ragmen ben kablonetle devam edicem

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.