Şimdi Ara

KabloNet'ten Hata mı Sahtekarlık mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
1.835
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

warrior5 kim dedi sana gidipde sınırlıya gec diye knet sınırlıda pahalı normal buda neden diyceksin cunku adsl ile arasında bir fark olması lazım daha ucuz satamazki o zaman adsl ile arası acılır sınırsız 256k 30 milyon sınırsız 512k 59 milyon bunlara gecmek bunları kullanmak lazım bence diğer baglantılarda tabii boyle olur cunku 30 milyon ile zaten adsl ye cok fena fark atiyor hem performanstan hemde paradan 59 ytlye 512 de oyle 79 kaat olan 512 adsl gibi... daha ne yapsın tabii sınırlı limit aşım ucretiş normalden pahalı olacak senin bunun anlaman hesabını buna gore yapman lazımdı yada gidip 512 al o zaman 64 -66 kb goruyorsun...:)

bye

Sonuna kadar katılıyorum bu yoruma. Bende 512kb sınırsız Kablo kullanıyorum ve allaha şükür gerçekten sorunsuz çalışıyor diyebilirim. Ayrıcada ADSL'eden ve TT'den kurtulmakla ne kadar rahatladım anlatamam.

• Sizin dediğiniz kısım tamam ama konuya yanlış yönden bakıyorsunuz.
    Resimlere bakarsanız aylık kullanımlarını görüyorsunuz ve hiç kullanmadığım halde modemin fişi kapalı olduğu halde o kadar mb nerden gelmiş?Ben hangi aylar o sınırı geçmişim? Ama adamlar 2 günde istediği yazma hakkını kendinde görüyor.
    Ben de herhalde okuma özürlü değilim;neyi nasıl kullanacağımı görüyorum.
  • Arkadaşlar bu arada adslnin yaz kampanyası 9gba geçtikten sonra 4gbdan fazla torent kasmama rağmen şu anda kullanımım 7gb civarı.

Yani 20 günde kullandığımı 2 günde kullandı diye yazan Kablonete buradan sevgiler.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.