Şimdi Ara

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
7
Favori
34.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de bu sabah Nitro hizmetine geçtim. Yaptığım hız testlerinde önce 25 sonra 35 Mb çıktı. Sonra modemi kapatıp açtım 70 Mb e yükseldi. Az önce yaptığım hız testinde ise 90 küsür Mb çıktı. (Modemin bulunduğu odada)

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet

Başka bir odada ise hız testi daha düşük çıkıyor.

Buna da şükür. Evden ilk kez bu hızları görüyorum.

Edit: Tarifem 20 Mb 50 GB AKN
    Modem: Net Master CBC 382D1 Docsis 3.0
    Router: TP Link TL WR 743ND

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Savisvasa -- 6 Aralık 2014; 19:39:56 >

• adil kotaya şuanlık getirebilecek en iyi çözümü yapmışlar :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: thomson

AKN ve hız konusu belirsiz.Açıklamalar yetersiz.
    Dün uyku yok servisi için görüştüğümde AKN'yi aştıktan sonra 3'e düşen hız,geceleri yükselecek mi diye sordum.
    5 dk. bilgi aldıktan sonra yükselmeyeceğini söyledi.Ben de o zaman niye 10 lira vereyim dedim.Cevap veremedi.
    Benim anladığım uyku yok servisinden faydalanmak için mevcut AKN yi geçmemek lazım.
    Nitro için büyük ihtimal hızı yükseltirler.

Hocam Allah razı olsun sizden yoksa uyku yok hizmetini öğrenemeyecektik.Başlasın uykusuz geceler .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

Ben de bu sabah Nitro hizmetine geçtim. Yaptığım hız testlerinde önce 25 sonra 35 Mb çıktı. Sonra modemi kapatıp açtım 70 Mb e yükseldi. Az önce yaptığım hız testinde ise 90 küsür Mb çıktı. (Modemin bulunduğu odada)

Başka bir odada ise hız testi daha düşük çıkıyor.

Buna da şükür. Evden ilk kez bu hızları görüyorum.

Edit: Tarifem 20 Mb 50 GB AKN
    Modem: Net Master CBC 382D1 Docsis 3.0
    Router: TP Link TL WR 743ND

Download süperde upload nedir diye adama sorarlar.

• Nasıl satın alıyoruz nitroyu? Online işlemlerde bulamadın
  • Taahhütüm bitsin yüksek ihtimal Uydunet'teyim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hawk-Claw

Geç kalınmışta olsa güzel haber.

Sen daha iyisini mi kullanıyorsun? yada kullanıyordun? yada kullanacaktın?

Söverim döverim ama kablonet bence 10 numara 5 yıldız ...
  • Benim için çok sevindirici bir haber oldu. Bu ay itibariyle TTNet ile olan taahhütümüz biteceği için Uydunet'te 29 TL olan tarifeye geçiş yapacaktık. Nasıl olsa ben de evde değilim , anne ve babam için yeterli olacaktır. Ben İzmir'de olduğum zamanlar da birkaç gün Nitro'yu aktif ederim , şahane olur.
  • 25 megabit alanlar kablo ile demesinler wifide 100 megabit almak çok zor

• Birde 100 Mbps'lik upload kampanyası yapsalar...3-5 günlük değil sürekli...

Kablonet bence 10 numara 5 yıldız hizmet veriyor ancak arada talihsizlikler olabiliyor tabii ki...

Kaç senedir söylüyorum...Ve yine burada da söyleyeceğim;

30 Mbps UL/DL simetrik kotasız, limitsiz (AKK, Kota, CoPPA ,vs) internet hizmeti verin ve kullanımınızı sağladığınız muhitlerde size geri dönüşüm durumunu görünüz.

Yine söylüyorum 30 Mbps indirme / 30 Mbps karşıya yükleme | Hat : Simetrik | Kota / AKK terimleri yok; Böyle bir pakete dayanacak karşı operatör ben şahsen göremiyorum ;
  • Evet DL süper, UL da idare eder.
    @SkyTech74

Nitro online işlemlerden alınmıyor. Çağrı merkezinden alınıyor. Online işlemlere koysalar iyi olacak bu servisleri, ikide bir telefon açmaktan kurtulur millet.
    @Red_Robin
  • quote:

Orijinalden alıntı: Charmlander

quote:

50mbit kablonet abonesiyim. Kablonet bu yıl çok iyi kampanyalar yaptı, Nitro da ise diğer İSS lere göre ayda farkı ise 5 kez hak ve fiyatı da cok uygun.

• quote:

quote:

quote:

50mbit kablonet abonesiyim. Kablonet bu yıl çok iyi kampanyalar yaptı, Nitro da ise diğer İSS lere göre ayda farkı ise 5 kez hak ve fiyatı da cok uygun.

Dediğiniz gibi geç kalındı biraz.
    Geç olsun güç olmasın

• quote:

Orijinalden alıntı: Frécoß

Benim için çok sevindirici bir haber oldu. Bu ay itibariyle TTNet ile olan taahhütümüz biteceği için Uydunet'te 29 TL olan tarifeye geçiş yapacaktık. Nasıl olsa ben de evde değilim , anne ve babam için yeterli olacaktır. Ben İzmir'de olduğum zamanlar da birkaç gün Nitro'yu aktif ederim , şahane olur.

Hocam direk hemen geçmeyin bazı bölgelerde uydunet sorunlu oluyor ve herkesin başını ağrıtıyor.Siz orada değilsiniz ama komşulardan kullanan varsa kopma gibi vs. sorun var mı diye sormak lazım .
  • quote:

Birde 100 Mbps'lik upload kampanyası yapsalar...3-5 günlük değil sürekli...

Kablonet bence 10 numara 5 yıldız hizmet veriyor ancak arada talihsizlikler olabiliyor tabii ki...

30 Mbps UL/DL simetrik kotasız, limitsiz (AKK, Kota, CoPPA ,vs) internet hizmeti verin ve kullanımınızı sağladığınız muhitlerde size geri dönüşüm durumunu görünüz.

Yine söylüyorum 30 Mbps indirme / 30 Mbps karşıya yükleme | Hat : Simetrik | Kota / AKK terimleri yok; Böyle bir pakete dayanacak karşı operatör ben şahsen göremiyorum ;

hocam naptın 30/30 internet mi olur? UL 30 mb verecek şirket senden en az 400-500 tl para ister. 50-60a verilecek hizmetler değil bunlar. millet radyo yayıncılığına başlar be

• quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

Evet DL süper, UL da idare eder.
    @SkyTech74

Nitro online işlemlerden alınmıyor. Çağrı merkezinden alınıyor. Online işlemlere koysalar iyi olacak bu servisleri, ikide bir telefon açmaktan kurtulur millet.
    @Red_Robin

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Birde 100 Mbps'lik upload kampanyası yapsalar...3-5 günlük değil sürekli...

hocam naptın 30/30 internet mi olur? UL 30 mb verecek şirket senden en az 400-500 tl para ister. 50-60a verilecek hizmetler değil bunlar. millet radyo yayıncılığına başlar be

Google UL/DL 1000 MBPS $70

• quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Benim için çok sevindirici bir haber oldu. Bu ay itibariyle TTNet ile olan taahhütümüz biteceği için Uydunet'te 29 TL olan tarifeye geçiş yapacaktık. Nasıl olsa ben de evde değilim , anne ve babam için yeterli olacaktır. Ben İzmir'de olduğum zamanlar da birkaç gün Nitro'yu aktif ederim , şahane olur.

Hocam direk hemen geçmeyin bazı bölgelerde uydunet sorunlu oluyor ve herkesin başını ağrıtıyor.Siz orada değilsiniz ama komşulardan kullanan varsa kopma gibi vs. sorun var mı diye sormak lazım .

Üst komşu 2 ay önce Uydunet'e geçti. Aslında onlarla bir görüşebilirim. Zaten çevremizde TTNet'ten ziyade SuperOnline ve Uydunet kullanan çok var , kablosuz ağ isimlerinden görüyorum. Ama gidip görüşebileceğim başka birilerini tanımıyorum.

• quote:

quote:

quote:

Üst komşu 2 ay önce Uydunet'e geçti. Aslında onlarla bir görüşebilirim. Zaten çevremizde TTNet'ten ziyade SuperOnline ve Uydunet kullanan çok var , kablosuz ağ isimlerinden görüyorum. Ama gidip görüşebileceğim başka birilerini tanımıyorum.

Nerde oturuyorsunuz il ilçe

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

quote:

quote:

Nerde oturuyorsunuz il ilçe

İzmir/Karşıyaka.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.