Şimdi Ara

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
7
Favori
34.057
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • https://www.turksatkablo.com.tr/Servisler-Nitro,142

yeni link bu

ayrıca geçenlerde bana dogum gunum dolayısıyla 1 günlük nitro vermişlerdi 97 mbs hız aldım.
    300 GB indirme yaptım 24 saatte :)
    manyak bişeydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pearttt -- 10 Ocak 2017; 16:0:6 >
  • Pearttt kullanıcısına yanıt
    Hocam 4 tl ye alınca faturaya mı yansıyor yoksa kredi kartı ile falan mı alıyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cinemaximum2016

Hocam 4 tl ye alınca faturaya mı yansıyor yoksa kredi kartı ile falan mı alıyoruz

Bir sonraki ayın faturasına yansıtılıyor.
  • AlkanExclusive kullanıcısına yanıt
    MuhtarLa konuş, mahalleliden kablo tv-kablo net altyapısı gelmesi için başvuru toplasın.

Başka çözümü yok..
  • serdarski S kullanıcısına yanıt
    Sanırım yanlış alıntı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Charmlander kullanıcısına yanıt
    Hocam sizi birsey danışmak istiyorum ben fazla hizmet akk falan pratikte siz daha iyi bilirsiniz.

Bende kablonet için dün başvuru yaptım.

Size ve konudakilere önemli bir konuda fikirlerinızı almak danışmak istedim.

Ben 10 Mbps 50 Akk olan 39 tl lik tarifeyı aldım. Aynı fiyata 25 Mbps 25 Akk vardı onu almadım.

Birde Mayıs.2017 de btk kararıyla Akk sonrası hızlar değişecek Ben bu 10 Mbps alırsam akk sonrası hiz 5 Mbps olacak

25 Mbps 75 Akk 49,99tl olan paketi secersem Akk sonrası hız 8 ya da 16 Mbps olacak. Bu da önemli

10 tl fazla vermeye değer mi

49,99 tlye diye söylediğim Hayatı kaçırma diye kampanyalı paket de

25 Mbps 75 Akk

Hd yayın 160 kanallı kablo tv temel paket

Vizyon sinema paketi var farklı olarak.

Ne dersiniz 39 tl lik paket yerine 50 tl lik paket daha avantajlı kanal olsun Hız.olsun Akk olsun sinema paketi de var 10 tl fazla vermeye değer mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ellekem kullanıcısına yanıt
    Birincisi benim AKK BTK falan pek işim olmaz, pek işim olmaz derken Kablonet'in 50/250 paketinden şu an için maksimum UL verdiğinden ötürü memnunum (mantıklı fiyat çerçevesinde) DL olarakta rutin aylık kullanımda kota sınırındayım ay sonu itibarıyla.Sağlam IOS (Developer, Xcode), Android (SDK) geldiğinde biriktirip ayın 22sine Nitro alıp DL/UL kota olayına pekte takılmak istemiyorum.Ancak bu ülkede 200 MB için 9 TL alan GSM soyguncularını görünce mobil internetimide iptal ettim, 2.4 ve 5 GHz Ubiquiti sektör anten kurarak civar için çözüm buldum.Benim için internete haybeye para vermek, parayı çöpe atmaktan daha kötüdür.

Günde en fazla 1 saat TV seyrederim.Saat 19:00'da haberleri zaplamaya başlarım 19:30'a kadar beynimi resetlerim, sonra Bloomberg HT'ti açarım ve bu ülkede mantıklı, bilgili insanlarda varmış deyip rahatlarım ;) Vizioon kanalları ne zaman açtıysam seyretmeye değer birşey bulamadım şimdiye kadar.Bence gereksiz bir ekstra paket.Ama dediğim gibi ben pek TV seyretmem.

Mayıs 2017'de BTK şöyle/böyle yapacak diye plan yapmaya gerek yok.Bana internet lazım ve şimdiye kadar bana bunu en güzel Kablonet sundu.Süperonline denettirmedi bile !!! ;)

Tarife olarak ne onerırsınız 25 / 75 Akk var modem hd kutu dahil 49,99 tl bu mu yoksa 10 Mbps 50 Akk mi 39 tl. 25 / 25 var oda 39 tl

Ya da önerdiğiniz modem ve kutu dahil fiyatlı şekilde başka var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ellekem -- 29 Ocak 2017; 1:1:3 >
    10 TL için 25/75 değer bence ..
    Hocam imza attım 10 Mbps 50 gb Akk olan tarifeyı için

Nasıl iptal ederler mi? Daha kurulum olmadı.

Bağlantı için gelen elemanlara söyleyin, bence halledelerler gibime geliyor...
    Sağolun öyle yapayım.

Hızlı olan 25 Mbps olanı almak daha iyi net keyfi içinde.

25 / 25 Akk. 39 tl

25/ 75 Akk 50 tl

İkisinden hangisi hocam.

Hızlar aynı Farklı.olan Akk ve 10 tl lik fark

• quote:

Orijinalden alıntı: ellekem

Sağolun öyle yapayım.

Hızlı olan 25 Mbps olanı almak daha iyi net keyfi içinde.

25 / 25 Akk. 39 tl

25/ 75 Akk 50 tl

İkisinden hangisi hocam.

Hızlar aynı Farklı.olan Akk ve 10 tl lik fark

1 mayısta akk alt limit 24 mb için 8e 50e kadar 16mb olacak. 25mb hız için alt hız 16mb olduktan sonra akk önemli değil ucuzunu al

• HeroTech kullanıcısına yanıt
    25 / 25 gb akk 39 tl olanı seceyım dimi

fazladan 50 gb Akk değmez dimi hocam 10 tl ye mayısa kadar sabrederım mayısta zaten Akk sonrası hızlar değişecek

• konuyu hortlatacağım ama böyle bir ibare yazıyor..Ben 24 mbps kullanıyorum benim içinde geçerlimi acaba ? AKN li eko sınırsız kullanıyorum

Uygulama kapsamında, Simetrik Tarifedeki müşterilerin Download hızları 100 Mbps, Upload hızları 5 Mbps olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Misafir Çocuğu

konuyu hortlatacağım ama böyle bir ibare yazıyor..Ben 24 mbps kullanıyorum benim içinde geçerlimi acaba ? AKN li eko sınırsız kullanıyorum

Uygulama kapsamında, Simetrik Tarifedeki müşterilerin Download hızları 100 Mbps, Upload hızları 5 Mbps olacaktır.

Kullanırsın sorun yok

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turexx

quote:

Orijinalden alıntı: mesort

1 saattir online işlemlerde nitroyu arıyorum. Daha kötü yapılamazdı sanırım bilen varmı:?

online işlemlere gir/hizmet işlemleri/mevcut hizmetler /tarifenin yazılı olduğu kutunun sağında mavi yazılar var orada servis ekleye tıkla nitroyu radan sececeksin

Alıntıları Göster
    hocam sayende buldum ben de teşekkürler 2 senelik mesajın gece gece sevindirdi

• quote:

Orijinalden alıntı: AlkanExclusive

E 25mbit 150GB AKK'ya 72TL öderken hergün Nitro alayım ayda vereyim 120TL 100mbit akk'sız netim olsun..

Kaç para ulan 100mbit internet?

Baktım; 100mbit 100gb akk 99TL..

tabii mevcut tarifeninde fiyatını ekleyince üstüne olmuyor bu dediğim.. 25mbşt candır.. Birde modemi adam olsa..
    Bende 49 liraya 25mbit 75akn teledunya ustpaket abonesiyim.

Surekli arizalar televizyonla beraber gitmeler bezdirmisti artik. Conax modulle cullandigimdan kolay oluyordu. Hiz dusumu 16mbit oldugu ve gece 25e ciktigi icin internet 30liradan bedava geliyordu.

Taahhut bitti. Artik 24mbite taahhut aliyorlarmis. Akn sonrasi 8mbit olsun duye sirf. Cok ugrastim taahhut almadilar mevcut 25mbit tarifemden. Ayda 92tl geliyor taahutsuz.

Arastirdim. Mecburen fibere gecmeye karar verdim. Oristelekom var 59lira, millenicom var 69lira ya sinirsiz 100mbit taahhutsuz. turknet var 64tl ama fiber altyapiya hizmet veremiyor maalesef.

Oristen abone oldum. Telekom 1gunde takti cihazi. Bir haftadir Aktif olmasini bekliyorum. Bakalim hatami yaptim.

10lira fazla verip millenicom mu yapsaydim bilemedim?

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.