Şimdi Ara

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
358
Cevap
7
Favori
34.034
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geldi beyler hizmet ''iyi gezintiler'' diye birde mesaj atmış serseriler sanki 3 mbps ile gezemiyozSömürücek yüksek boyutlu oyun falan bulayım bari boşuna gitmesin Gta V bunlar 4 gündür hizmeti sağlayana kadar indi zaten.
  • Mesaj geldi nitro aktif olmuştur diye ama işteyim gitti 8-10 saat
  • ahahah 100 müş speed test de 22 mbps de kaldı torrent açtım şimdi 10 mbps ile alıyorum tam serseri ya bu türksat
  • quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

Mesaj geldi nitro aktif olmuştur diye ama işteyim gitti 8-10 saat

Aynen. Cumartesi akşam başvurdum. Maksimum 2 saate aktif olur dediler. Cumartesi gece ve pazar gündüz kullanacaktım. Aktif etmediler. Şimdi mesaj geldi aktif ettik diye.

Kemal Sunal'ın bir filminde bir sözü var. Zamansız gelen paranın içine sı.ıyım diye. ( :

Zamansız gelen hızın...

• quote:

Orijinalden alıntı: [Mb]

Mesaj geldi nitro aktif olmuştur diye ama işteyim gitti 8-10 saat

bi kaç gündür bi sorun varmış bugün düzeltmişler sorunu aldığında aktif oluyormuş bir kaç dakika içinde bende aldım çok iyi kabloluda 97mbps görüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SkyTech74

quote:

Orijinalden alıntı: Savisvasa

Ben de bu sabah Nitro hizmetine geçtim. Yaptığım hız testlerinde önce 25 sonra 35 Mb çıktı. Sonra modemi kapatıp açtım 70 Mb e yükseldi. Az önce yaptığım hız testinde ise 90 küsür Mb çıktı. (Modemin bulunduğu odada)

KabloNet'ten yeni servis NİTRO - 3,90TL'ye 24 saat 100 MB hız kotasız internet

Başka bir odada ise hız testi daha düşük çıkıyor.

Buna da şükür. Evden ilk kez bu hızları görüyorum.

Edit: Tarifem 20 Mb 50 GB AKN
    Modem: Net Master CBC 382D1 Docsis 3.0
    Router: TP Link TL WR 743ND

Download süperde upload nedir diye adama sorarlar.

Nitro değil nitro plus alın upload hızınız 10 mbite çıkar ozaman

• ahmet-cahan A kullanıcısına yanıt
    Bu mesajı yazdığımda nitro plus yoktu hocam.
  • Bende bu mesajı bugün gördüm, ek bilgi olarak vermek istedim.
  • Nitro aktif oluyor mu arkadaşlar? Geçen cumartesi satın aldım. Cumartesi akşam ve pazar günü kullanayım diye. Aktif etmediler. Pazartesi aktif ettiler küfreder gibi. Boşa gitti.

Var mı bugün satın alan?

• quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

Nitro aktif oluyor mu arkadaşlar? Geçen cumartesi satın aldım. Cumartesi akşam ve pazar günü kullanayım diye. Aktif etmediler. Pazartesi aktif ettiler küfreder gibi. Boşa gitti.

Var mı bugün satın alan?

Çağrı bırakın iade ücret diye. Talebiniz olumlu değerlendirilir. Bana pzar lazımdı napayım artık diyin kullanmadıysanız ücret iade alırsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: turank

quote:

Orijinalden alıntı: Çırak Web Master

Nitro aktif oluyor mu arkadaşlar? Geçen cumartesi satın aldım. Cumartesi akşam ve pazar günü kullanayım diye. Aktif etmediler. Pazartesi aktif ettiler küfreder gibi. Boşa gitti.

Var mı bugün satın alan?

Çağrı bırakın iade ücret diye. Talebiniz olumlu değerlendirilir. Bana pzar lazımdı napayım artık diyin kullanmadıysanız ücret iade alırsınız

Önemli değil.

Bu arada bu hafta aldığımda 10 dakikada aktif oldu.

• quote:

Orijinalden alıntı: mhmt91

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

Orijinalden alıntı: mhmt91

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

Nitro sağolsun :)

Türksat Online'dan mevcut hizmetlerden ekledim Nitro'yu.

Hocam kablolu mu bağlanıyorsunuz?

Evet ethernet üzerinden pc deyim.

O zaman bu modemlerde modem dibinde olsa bile Wi fi ile bağlantılarda sıkıntı var. Nitro ile hız testinde en fazla 48 Mbps gördüm. Bir de 2 gün oluyor. Modemi alalı.

Aynı problem bendede var kablosuz da en fazla 50mbiti gördüm ethernet ile bağlayınca 97mbit bende msı ge70 var wifi 801 abgn desteği en üst 50mbitimi destekliyor [ethernette 97mbit] telefonum xperia z2 ondada 801abgn[ac] ac olunca 100mbitimi destekliyormu ama z2 dede ölçtüm 50mbit çıktı kablosuzda 100mbiti görmek için modemde ayar mı yapmak lazım mhz felan mı artırıcaz acaba bilen varmı ?

• Abi siz yine iyi ethernet kablosuyla 90 üstünü görebiliyorsunuz ben ethernet kablosu ile bile 62mbit görüyorum en fazla, hat kaldırmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tristam

Kablosuz bağlantıda 100 Mbps hıza ulaşabilmek için kablosuz modeminizin (veya router'ınızın) Wireless N standartını (802.11n) desteklemesi gerekiyor. 802.11b/g cihazlar 54 Mbps hıza kadar destek verir.

Türksat'ın verdiği cihazların modeli nedir bilmiyorum ama yakın zamana kadar 20 Mbps üstü bağlantı vermedikleri için belki eski tip (802.11n desteklemeyen) cihazlar dağıtıyor olabilirler, bir kontrol edin.

Hocam msı ın sitesinden baktım 802.11 b/g/n yazıyor bu n standartı 300mbite kadar destekliyor değilmi acaba modemin frekansını felanmı artırıcaz bende kablosuzda en fazla 50mbit gördüm kabloda 100mbit de sorun yok

• 2 kere Nitro aldım bu ay güncel fatura gene eski fatura. Daha önce bir kere daha Nitro almıştım faturaya yansımamış. Büyüksün Uydunet
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

2 kere Nitro aldım bu ay güncel fatura gene eski fatura. Daha önce bir kere daha Nitro almıştım faturaya yansımamış. Büyüksün Uydunet

Hocam yazma öyle belki farkedip alırlar ücret
    bu arada ben de ilk kez alacağım nitro,geçen doğum gününde ethernet kablosunu bulamamıştım o yatmıştı,
    cbw-383z4 modem docsis 3.0 destekliyor mu diye soracağım
  • destekliyor. Hızım en fazla 65-70 mb falan oldu ama saniyede 6,8 gördüm en fazla. Gerçi ben Cumartesi-Pazar kullandım. Eğer download yapmak için açıyorsan full. Hafta içi daha randımanlı olur. saniyede 5 mb gibi düşük hızlarda kalmazsın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskolnikov

destekliyor. Hızım en fazla 65-70 mb falan oldu ama saniyede 6,8 gördüm en fazla. Gerçi ben Cumartesi-Pazar kullandım. Eğer download yapmak için açıyorsan full. Hafta içi daha randımanlı olur. saniyede 5 mb gibi düşük hızlarda kalmazsın

tamamdır saol
  • beyler izmir üçyol da bağlatmak istiyorum 25 mbit fiber 48 tl olan kampanyayı. Pazar günleri ve akşamlar ms ping çok artıyormuş sizde durumlar nasıl kullananlara sormak istedim
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.