Şimdi Ara

Kablonet yeni tarife cıkarmıyacak mı? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: mcrew

kablo tv şebekesi Türk Telekom tarafından kuruldu

özelleştirildikten sonra kablotv Türk Telekom'dan ayrıldı. Alt yapının büyük bir kısmı devlet tarafından kuruldu denebilir Türk Telekom tarafından özelleştirilmeden önce.

zaten baktığımızda özelleştirilmeden önce yapılan kablotv alt yapısında yollardaki kablotv kutularının hemen dibinde Türk Telekom rögar kapağı görürsün o kabloların geçtiği kanallar tamamen türk Telekom un.

özel bir alt yapısı yok. Aynı şekilde yine aynı eski yerlerde kablotv kablosu ile Türk Telekom kablosunun aynı yerden gelir hatta aynı kablodur.

Ama özelleştirildikten sonra yani Türk Telekom'dan ayrıldıktan sonra getirdiği alt yapılarda Türksat kablo tv yazan rögar kapaklarını ve tamamen türk Telekom'dan ayrı kabloları görebilirsin.

omurga olarak Türk Telekom'u da kullandığı doğru. Sadece son kullanıcıya giden kablo farklı. Ayrıca ben kafa topu denen basit bir andorid oyunun da bile ping sorunu yaşıyorum. Steam den zaten bir oyun oynadım mı 3 saniye geriden geliyorum. Bir de 17 yıl abartı olmamış mı biraz

Türk Telekom araplara gidince Türksat ayrı bir devlet şirketi olarak ayrıldı ve Türk Telekom ihbar çekerek önceden kullanılan tüm ortak altyapıdan Türksat'ı çıkardı. Hatta yeni bir olay olarak bir ilçede kapsama genişletme çalışmaları esnasında çok önceden PTT iken kurulmuş bir altyapıyı kullandı Türksat (aksi takdirde ciddi kazı çalışmaları yapamaları gerekiyordu :)) ve bunu fark eden türk telekom anında ihbar çekerek şu kadar gün içinde boşaltın dedi. Abonelere yayın ve internet bile verilmişti bu arada. Tabi ki Türksat hattı boşalttı ve yıllar geçmesine rağmen hala o bölgede Türksat yok. İşin özeti şu anda türksat sadece kendi altyapısını kullanıyor. Ana omurga ve yurtdışı çıkışları başka bir konu. Ana omurda işletme yetkisi sadece Türk Telekom'da bu nedenle her ISS bu ana omurgayı kullanmak zorunda.

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    https://gokberkertunc.com/2013/03/31/hangi-ispler-kendi-altyapisina-sahip-superonline-mi-uydunet-mi/

Kablonet yeni tarife cıkarmıyacak mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yok 2008 değil 2017 de kuruldu ahhah

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • turksat kablonet abone kaybetmeye devam ediyor, şuan malum net çok iyi 100mb. 150gb akn sonrası 24mb. 59tl. +1000dk her yöne ve yurtdışına arama yapabiliyosun.
    burda kablonet çalışanları ve maalesef bazı adminler yorumları silerek kabloneti kolluyolar varsın kollasınlar millet doğruyu buluyor.. şuanki mevcut akn paketlerinde 1 dk dahi durulmaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: canmania

Bu ay taahhütüm bitti Turk.net e geçecektim defalarca aradılar en sonunda 24 Mbps/150 gb 49.90 a ikna oldum.

Bu hizmette kablo tv temel paket mevcut mu?
  • behicefe kullanıcısına yanıt
    Bildiğim kadarıyla temel paket yok temel paket istersen 63 lira oluyor

• Zekakupu Z kullanıcısına yanıt
    Evet az önce görüştüm. Temel paket yok.
    Ben de temel paketli olana 59.90TL' ye geçtim.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
    Bana 63 demişlerdi paketin içeriğinden bahseder misiniz ayni paket 60 lira ise ona geceyim

• Hemen Başvur

Ana Sayfa Kampanyalar İnternet Kampanyaları Engel Tanımayanlara Özel Kampanya

Engel Tanımayanlara Özel KampanyaSon Başvuru : 31.12.2017

Kampanya Avantajları Ücretlendirme Kampanya Detayları Başvuru Noktaları Cihazlar

• Kampanya kapsamında engelli müşteriler; 24 Mbps’ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız Engelsiz Kablonet tarifesine, KabloTV Temel Paket tarifesine, Analog KabloTV’ye ve Kabloses Her Yöne 50 dakika abone olacaklardır.

• Kablonet, KabloTV aktivasyon ücretleri alınmayacak olup Kabloses aktivasyonu talep edilmesi durumunda 24TL karşılığında sağlanacaktır.

• 24 Ay taahhüt istenecektir.

• Taahhüt süresi boyunca; 24 Mbps’ye kadar 50 GB AKN'li Eko-Sınırsız Engelsiz Kablonet + KabloTV Temel Paket + Analog KabloTV + Kabloses Heryöne 50 dakika paketi tarifesi 36,99 TL/Ay olarak uygulanacaktır.

https://www.turksatkablo.com.tr/internet-Kampanyalari,528,engel-tanimayanlara-ozel-kampanya

Sizce bu tarife uygun mu 50gb akn bana yetmez ama baska secenek engellide bulamadım. Alsam pisman olur muyum. Bunu almassam akn 100 olan minimum bi paket alacam

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Tarife bence uygun ama 50 GB bana yetmez diyorsan ücretlendirme kısmında 150 GB olanı 51.49 yaziyordu

• quote:

Orijinalden alıntı: Zekakupu

Tarife bence uygun ama 50 GB bana yetmez diyorsan ücretlendirme kısmında 150 GB olanı 51.49 yaziyordu

Ozaman engelli tarifesinin cazibesi kalmıyor.
    Birde 51 tl degil 58 tl gordum ben.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mustafa1403 -- 1 Ağustos 2017; 17:2:7 >
  • mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    58 olan kablo TV üst paket 51 olan temel paket

Hayır analog tv var mecburiyetten. Benim için iyi oldu teledünya yı kullanmıyordum tv konsolundan bi kutu eksildi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • brifing B kullanıcısına yanıt
    Kablonet'in AKK ile ilgili yaptığı saçmalık nedir? Konuyu bilmediğim ve öğrenmek istediğim için soruyorum :) TTNet kullanıcısıyım, Kablonet'e geçmeyi düşünüyorum da
  • Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Hocam 24 mbps e kadar olan tarifeler aknli diger 50-100 mbps filan akilli kotali 24 mbps olanda 150 gb akn veriyor 50 lira modemin yoksa 2 lirada modem kiralama var 52 olur en uygunu bu gibi temel paket filan istersen 63 oluyo diger iss lere gore uygun dusunmenizde yarar var

• Talvehtia kullanıcısına yanıt
    Hocam akkli tarifelerde akk sonrasi astiginizda hem hiziniz o bilindik degerlere dusuyor. Hem de 1 gb 0.50krs olarak yansitiyorlar.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.