Şimdi Ara

Kablonet yeni tarife cıkarmıyacak mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
37
Cevap
1
Favori
1.037
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şuanki tarifeler bilindiği gibi hem yavaş hemde avantajlı değil. Gecen hafta tt şöyle bir paket sundu sadec internet: 65.90 modem ucreti yok. 24 ay sonra modemi ger verecekmisim. Hizida 35 mbs 50 gb akn sonrası hız 16 mbs ye düşecekmiş.
    Kablo netde de böyle bir tarife gelse ve fiyata 10 tl kadar düşük olsa aradığım bir tarife olurdu.
    Bi haber alan duyan bilen var mı? Yeni tarifeler gelecek mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 250 gb kablo tv temel paket + altin sinema paketi ve 50 dk her yone kabloses 69 tl

Bize boyle zarf geldi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu ay taahhütüm bitti Turk.net e geçecektim defalarca aradılar en sonunda 24 Mbps/150 gb 49.90 a ikna oldum.

• Kablonet altyapıyı geliştirene kadar fiyatlar böyle kalır ancak mevcut müşterilere düzgün paketler sunarlar ben tt fiber kullanıyorum tavsiye ederim ayrıca kablonet te telekom un altyapısını kullanıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 28 Temmuz 2017; 22:49:35 >
  • 9600_G_T kullanıcısına yanıt
    Hız ?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    Yazmiyor sadece akn dolarsa hiziniz 8 mpbs dusecek diyor

O zaman 24 dür

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • sbjk kullanıcısına yanıt
    hocam bence gec bu tarıfeye
    Ben sadece net kullanıyorum 24 mbs 150 gb akn li 49.99 buna geçmeye niyetim var bakalım

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Kablonet altyapıyı geliştirene kadar fiyatlar böyle kalır ancak mevcut müşterilere düzgün paketler sunarlar ben tt fiber kullanıyorum tavsiye ederim ayrıca kablonet te telekom un altyapısını kullanıyor

Mhuaha kablonet TT altyapısını kullanıyor ne demek ya cahilliğizi gostermeyin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cadavaros kullanıcısına yanıt
    Evet türksat Telekom omurgasını kullanıyor unutmayın Kablo tv TTnet kurdu sonra devredildi insanlara cahil demeden önce biraz bilginiz olsun lütfen ayrıca oyun oynuyorsanız karşılaştırdık telekomda daha iyi pingler aldım

Edit: kablonet fanboyuna çarpmışız yok tt ye turknet e laf eden ama haberi yok ki cok sevdiği kablo şebekesini kuran ttnet

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Data -- 29 Temmuz 2017; 2:31:30 >
  • Yavaş yavaş artık insanlar eve gelen kablonun özelliğine değil sağlayıcınin kalitesine ve tarifelere bakmaya başlayacak.

Mesela Türksat kablo tv olan bir yerde insanlar superonline ya da Türk Telekom alabiliyorlar ping sürelerinden dolayı.

Aynı şekilde superonline adsl/vdsl kullanıcısınin YouTube erişim hızı türk Telekom fiberden daha iyi olabiliyor.

Ya da taahhütlu internet kullanmayı istemeyen biri superonline fiber olmasına rağmen binasinda türk.net u secebiliyor.

Alt yapı paylaşımı güzel ve adil bir şekilde olmaya başladıkça abonelerin sağlayıcı seçme faktörleri değişmeye başlayacak.

Eskiden farklı alt yapı varsa insanlar koşa koşa geçiyordu. Hatta yüzlerce lira cayma bedelini gözden çıkarıyorlardi. Şimdi artık biraz daha fakli.

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Çok emin olmamakla birlikte daha internet yokken kablo tv vardı kablo ile büyük illerde tv yayını verirdi Türksat daha sonra aynı alt yapıyla internetede başladı

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Data

Evet türksat Telekom omurgasını kullanıyor unutmayın Kablo tv TTnet kurdu sonra devredildi insanlara cahil demeden önce biraz bilginiz olsun lütfen ayrıca oyun oynuyorsanız karşılaştırdık telekomda daha iyi pingler aldım

Edit: kablonet fanboyuna çarpmışız yok tt ye turknet e laf eden ama haberi yok ki cok sevdiği kablo şebekesini kuran ttnet

Mhuaha ne omurgası arkadaşım ya o yurtdışı çıkışı olmasın 17 yıldır online oyun oynuyorum turksatla hiç sorun yaşamadım sen kendini güncelle biraz turksatin telekomla alakası yok ahaha

• Tuksata su mesaji attım.

Merhaba tüksata üye olmak istiyorum. Ne yazık ki paket seçenekleriniz çok kötü. rakipleriniz 35-50 mbs 50gb akn(16mbs hız) sınırsız gibi tarifeler verirken sizde sadece 10-25mbs akn'li sınırsız paketleriniz var.

Çoğu sosyal medyada bulunan aktif forumlarda hep bu şikayetler mevcuttur. Toplum sizden uygun yüksek hızlı akn'li sınırsız internet beklemektedir.

50-100 mbs olan paketleriniz kotalı olduğundan açıkcası 24 ay sizde kalma sözü verip kotalı paket almak kimse istemez alanda bilinçsizdir. Acil olarak bizlere yeni paketler sunmanızı bekliyoruz. Yatırımlarınızın karşılığını daha fazla almak için bu isteğimizi lütfen değerlendirin.

Gelen mesaj ise

Sayın ****

TÜRKSAT A.Ş olarak siz değerli abonelerimizi memnun etmek en büyük motivasyon kaynağımızdır. Fikirlerinize ve yönlendirmelerinize her zaman ihtiyaç duymaktayız.

Öneriniz ilgili birim ve kişilerle paylaşılacaktır.

Hizmetlerimize göstermiş olduğunuz ilgi için teşekkür ederiz.

Saygılarımızla.

Benzer yazilar sizlerde yazın. Yoksa sacma sapan tarifeler cikarmaya devam edecekler.

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    geçen eve mahallede arıza varmış tüm evlerdeki modemleri sinyalleri kontrol etmek için denetime çıkmışlar. gelen elemanlara dedim 10 seneden fazladı turksat abonesiyim ilk defa boyle bir denetime çıkıldığını duydum dedim. bu akk olayında en saçmalığı siz yaptınız nasıl dedim bari yeni abone var mı? diye sorduğumda eleman direk sey dedi abi sorma yeni abone alımı bıçak gibi kesildi dedi. önceden modem yetiştiremezdik dedi. ben de o zaman eliniz boşaldı ondan boyle antin kuntin denetime yolluyorlar dedim
    sonra eleman diger firmalarda geçecek abi akk devletin olduğu için önce turksat geçti dedi. ama boyle çok gideceğe benzemiyo. baya durdu işler vs demişti.

benim de taahhütüm bitti, fakat dogru dürüst bi tarife olmadığı için geçemiyorum. bakalım bi süre daha bekleyeceğim.

• mustafa1403 kullanıcısına yanıt
    Tüm Türksat Kablonet Kullanıcılarına Duyuru:

50MBit ve 100MBit AKNli İnternet Kampanyaları'nın gelmesi için hep birlikte Türksat Online İşlemlerden Tüketici Şikayeti kaydı oluşturmamız gerek. Başka türlü çözülmeyecek bu iş. Online İşlemler Şikayet Kaydı dışında diğer iletişim kanallarından gönderilen mesajlar kesinlikle yetkililere gitmiyor, öncelikle tüm kullanıcılar olarak bunun bilincinde olalım.

Bu işlemi yapabilmek için Online İslemler'e giriş yaptıktan sonra iletişim seçeneğine tıklayıp sol taraftaki menüden Şikayet Bildirimi-Yeni Şikayet seçmeniz yeterli ve bu duruma karşı tepkinizi belirtmeniz yeterli.

Turksat Online İşlemler Adresi: https://online.turksatkablo.com.tr

En fazla 1 dakikanızı alır. Ben şikayetimi oluşturdum sıra sizde.

KabloNet Platformu'nu daha iyi bir hale getirebilmek için yardım ve desteğinizi esirgemezseniz sevinirim.

Örnek Metin [Birebir aynısını göndermezseniz daha etkili olacaktır. ]

quote:

"Sayın Yetkili,
    KabloNet kullanıcıları olarak ısrarla 50MBit ve 100MBit AKN'li paketleri ve bunların kampanyalarını getirmediğinizi görüyoruz. İnternet forumlarındaki KABLONET konularını mutlaka sizler de takip ediyorsunuzdur ve kullanıcıların tepkilerinden haberdarsınızdır. Adeta bizleri taahhüt bitiminde KabloNet'ten ayrılın demeye çalışıyorsunuz. Böyle birşey günümüz 21. yüzyıl şartlarında kabul edilemez. Bu durumun acilen düzeltilmesini talep ediyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim."

• Mr.Data M kullanıcısına yanıt
    Kablonet heryerde kendi altyapısını kullanır.

• cadavaros kullanıcısına yanıt
    kablo tv şebekesi Türk Telekom tarafından kuruldu

özelleştirildikten sonra kablotv Türk Telekom'dan ayrıldı. Alt yapının büyük bir kısmı devlet tarafından kuruldu denebilir Türk Telekom tarafından özelleştirilmeden önce.

zaten baktığımızda özelleştirilmeden önce yapılan kablotv alt yapısında yollardaki kablotv kutularının hemen dibinde Türk Telekom rögar kapağı görürsün o kabloların geçtiği kanallar tamamen türk Telekom un.

özel bir alt yapısı yok. Aynı şekilde yine aynı eski yerlerde kablotv kablosu ile Türk Telekom kablosunun aynı yerden gelir hatta aynı kablodur.

Ama özelleştirildikten sonra yani Türk Telekom'dan ayrıldıktan sonra getirdiği alt yapılarda Türksat kablo tv yazan rögar kapaklarını ve tamamen türk Telekom'dan ayrı kabloları görebilirsin.

omurga olarak Türk Telekom'u da kullandığı doğru. Sadece son kullanıcıya giden kablo farklı. Ayrıca ben kafa topu denen basit bir andorid oyunun da bile ping sorunu yaşıyorum. Steam den zaten bir oyun oynadım mı 3 saniye geriden geliyorum. Bir de 17 yıl abartı olmamış mı biraz

• quote:

Orijinalden alıntı: mcrew

kablo tv şebekesi Türk Telekom tarafından kuruldu

özelleştirildikten sonra kablotv Türk Telekom'dan ayrıldı. Alt yapının büyük bir kısmı devlet tarafından kuruldu denebilir Türk Telekom tarafından özelleştirilmeden önce.

zaten baktığımızda özelleştirilmeden önce yapılan kablotv alt yapısında yollardaki kablotv kutularının hemen dibinde Türk Telekom rögar kapağı görürsün o kabloların geçtiği kanallar tamamen türk Telekom un.

özel bir alt yapısı yok. Aynı şekilde yine aynı eski yerlerde kablotv kablosu ile Türk Telekom kablosunun aynı yerden gelir hatta aynı kablodur.

Ama özelleştirildikten sonra yani Türk Telekom'dan ayrıldıktan sonra getirdiği alt yapılarda Türksat kablo tv yazan rögar kapaklarını ve tamamen türk Telekom'dan ayrı kabloları görebilirsin.

omurga olarak Türk Telekom'u da kullandığı doğru. Sadece son kullanıcıya giden kablo farklı. Ayrıca ben kafa topu denen basit bir andorid oyunun da bile ping sorunu yaşıyorum. Steam den zaten bir oyun oynadım mı 3 saniye geriden geliyorum. Bir de 17 yıl abartı olmamış mı biraz

Abartimi 😁😁😁😁 ne zaman kurulduguna Googledan bakabilirsin hala aynı omurga diyorsunuz utanmasaniz datacenterlarida aynı diceksiniz senin oyunda aldığın ping sorunu cgn havuzunda olmanda 😎😎

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.