Şimdi Ara

KABLONETCİER MUJDE TK ONAYLADİ İNDİRİMİ 256 (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bakın şimdi hangisi 128 hangisi 256 yani hangisi ne kdr söyleyin ona göre telefon açıcam ultraya baglantı yükselticem bi ay pahalı tarifeden olsun nolucak
  • haydi gözünüz aydın....
  • Bunun neresi müjde ya adamlar resmen kafa buluyolar bizimle. Türktelekom indirim falan yapmamış, burda yapılan tek indirim Ultratv'nin 23.5m olan servis bedelini 15m yapması.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALINGAN PİLAKİ

allah belanı versin teelekom

walla gözümden yaş geldi gülmekten, çok yaşa emi
  • quote:

Orjinalden alıntı: d_projekt

bakın şimdi hangisi 128 hangisi 256 yani hangisi ne kdr söyleyin ona göre telefon açıcam ultraya baglantı yükselticem bi ay pahalı tarifeden olsun nolucak

Eger 256 istiyorsan 49milyon ve Servis hizmet destek bedeli odeyeceksin.
  • 128 = 61 milyon... eskisi (64+64) gibi bi hizmet farklılıgı olucakmı peki? 128 alana 192 vs hizmeti verme gibi bir durum warmı? yoksa direk 128k 51 milyon olucaksa indirim goremiyorum.. adsl 256=49mil., kablo128=61mil... hala 2 katından fazla para oduyoruz ve indirim yapıldı diye yayınlıyolarsa... beklioruz bekliorz ama nereye kadar? daha kesin ve tam bi bilgisi olan warsa soylesin bu indirim pek "indirim" den sayılmaz cunku.........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _dimitri_ -- 30 Kasım 2004, 20:17:14 >
  • ben aradım musteri hizmetlerini sordum, hız artmayacak dediler yani adsl 256 = 49 milyon , kablo 128 = 51 milyon olay budur.
  • hiç bir şey anlamadım burda indirim nerde ?

off telekom offf .. millet mb lerle uçuyor biz hala 256 ya onca para ödüyoruz ..

teşekkürler ..
  • Arkadaşlar Size Çözüm olacak bir Belge Kablo Net yollamış
    Saygılar

Sayın Abonemiz,

Türk Telekom A.Ş ile yapılan görüşmeler sonucunda Kablo Tv internet fiyat tarifesinde aboneler lehine yeni düzenlemeye gidilmiştir. Yeni düzenleme ile 64/16 Kbps internet aboneliği tarifeden kaldırılmış olup tüm abonelikler 128/32 Kbps başlayacaktır . 64/16 Kbps abonelerimiz otomatik olarak 128/32 Kbps aboneleğine taşınacaktır. Abonelerimiz dilekçe ile T.Telekom'a başvurduğu takdirde talep ettiği hız değişimini gerçekleştirecektir.

01.12.2004 tarihi itibari ile 128/32 Kbps internet aboneliğinin Türk Telekom aylık ücreti 72.000.000 TL 'den 36.000.000 TL 'ye indirilmiştir. Aynı şekilde Kablonet aylık destek hizmet bedellerinde de yeni düzenlemeye gidilmiştir. 01.12.2004 tarihi itibari ile geçerli olan fiyat tarifesi aşağıda yer almaktadır.

Türk Telekom KTV internet Fiyat Tarifesi:

128/32 Kbps 36.000.000 TL

256/64 Kbps 49.000.000 TL

512/128 Kbps 99.000.000 TL

Kablonet Aylık Destek Hizmet Bedelleri :

Bireysel Kurumsal

128/32Kbps 15.000.000 TL 20.000.000 TL

256/64 Kbps 25.000.000 TL 33.000.000 TL

512/128 Kbps 45.000.000 TL 60.000.000 TL

Bireysel abonelerimize 2 adet 10'ar Megabyte (Mb) e-mail adresi ,

Kurumsal abonelerimize 5 adet 10'ar Megabyte (Mb) e-mail adresi ücretsiz olarak verilir.

KTV Sektöründeki en büyük firma olan Kablonet, siz abonelerine daha iyi, daha kaliteli ve etkin servis verebilmek için elindeki tüm olanakları kullanmaktadır.

Bilgilerinize sunar, saygılarımızı iletiriz.

• Evet banada geldi bu mail kablonetten;
    Yani diyorlarki 256k kablonet 74 milyon !!!
    Oldu canım, oldu gözüm... 256K ADSL 49 milyonken verirdim size aynı hız için 74 milyon !!

Aaaa ama haklarını yemeyelim, tam tamına 10 mb email adresi veriyorlar , HELAL OLSUN VALLA , ne diyim !!!
  • ya ne diye dilekçe istiyorlar onu anlamadım.adam gibi yapın işte indirimmi yapıyorsunuz?bantımı genişletiyorsunuz?napıyorsanız yapın yahu.birde nimetmiş gibi sunuyorlar
  • kablonet 128+64 , 256+64, 512+64 olarak değilmi ? yalnış mı biliyorum ?
    yani bu tarife ozaman iyi olmuyor mu?
  • Hayır Flyho, artık +64 bonuslar yok, ne yazıyorsa onu vercekler...
    Yani 128k nin fiyatında degisen birsey yok.
    ama telekoma göre 128k nın hızında %50 indirim yapmışlar. yuhh yani bu kadar göz göre göre yalan söylenir...
  • cidden dalga gecmisler, hic bir degisiklik yok adini indirim koymuslar, adsle gecmek farz oldu diycem o ayri bir dert, kimine yavas kimine hizli tombaladan cikar gibi baglanti cikiyor, su wireless servis saglayicilar hizmete girsede kapasak tamamen telekomla muhabbetimizi
  • Herhalde kablonet indirimlerini hazirlayan bolum SabitHATT (turk.internet.com un degimiyle KazıkHATT) i hazırlayan kişiler hazırlamış olacakki hiç bir şekilde abonelerin lehine birşey yok. Başlık acilen degismeli kimsenin duygularıyla oynamayalım
  • abi olurmu ya benim dediğim gibi olur çünkü ozaman 256 adsl e eşitlenmiş olacak. Telekom bukadar indirim yaptı. 64Kb için mi abonelerini darıltacak.
  • yapar kardeş bunlar tekelci mantığa alışmışlar.rekabet yokki ki.hele özel sektör işin içine girsin akılları başlarına gelir ama özel sektör işin içine girene kadar bunlar ceplerini doldurur.zaten hep bu mantığı bu zihniyeti güttükleri ve bizimde koyun gibi davranmamız yüzünden olmuyormu.ben hemen iki tane mail attım açık açık siz dalgamı geçiyorsunuz dedim.gerisi sizlere benim gibi yokluktan bu hizmetleri kullananlara kalmış.email bombardımına tutun en azından salak yerine koyduk diyemesinler.
  • adamların gönderdiği mailin sonunda yazan cümleye bakın
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    KTV Sektöründeki en büyük firma olan Kablonet, siz abonelerine daha iyi, daha kaliteli ve etkin servis verebilmek için elindeki tüm olanakları kullanmaktadır.

Bilgilerinize sunar, saygılarımızı iletiriz.
    --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    ne servisi ne eli ne olanakları adamlar resmen dalga geçiyor yaw böyle iş mi olur saçmalık maili görünce aptal oldum ilk fiyatlar gayet normaldi telekom başarmış diyordumki
    hizmet bedelleri gözüme göründü yok yaw bu bi şaka olmalı....
  • Burayı okuyan 1 tane Tk görevlisi 1 Tane Telekomda bu konu ile ilgili sorumlu ya da herhangi bir konuda bizi bugun yeteri kadar yıpratan yonetici,memur,isci varsa soruyorum : Bunca adamın yazıdkları arasında bir tane de sizi alkısa tutan var mı ? Siz nerede yanlıs yaptınız ? Ya da tekrar soruyorum : Bu işin neresi dogru ?
  • milleti ayakta mikiolar şerefsizler
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.