Şimdi Ara

KABLONETCİER MUJDE TK ONAYLADİ İNDİRİMİ 256 (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
0
Favori
1.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Şimdik indirim var mı yok mu sonuç olarak?
  • +64 bonusları tekrar koymak zorunda. Kablonet batar. Nokta.
  • quote:

Orjinalden alıntı: flyho

+64 bonusları tekrar koymak zorunda. Kablonet batar. Nokta.

abicim onlar aracı firma batmaz,telekom kendi karından yer,bütün sağlayıcı o çünkü.
  • Ben buradaki indirimi pek de çekici bulmadım 15 aralık'a kadar bekleyip adsl'e geçmeyi planlıyorum. Bu adamların yapacağı indirimi beklemektense 30ms daha yüksek pingle oyunumu oynar. 25-30k(şu an 64+64 ile max 13k) ile downloadımı yaparım.
  • Bencede kablonetten artık adsl'ye geçme zamanı.
  • absolute idiots
  • Bence 128k larin uzerine 64 bonus koyacaklardir. Yani yoksa denildigi gibi indirim yok demektir. Eger 256k larada 64 koyuyorlarsa iyi denebilir fakat kimse memnun degil. Onceki mesajlarinda dedigim gibi ne indirimi, bindirim var KazıkHATT misali..
  • ek 64k bant genişligi kaldırılmış maalesef..
    ama tepkiler ile birlikte tekrar eklenir mi bilemeyiz.
  • Sanırım bir ara yine kaldırmıslardı ama millet baskı yapınca arkalarına bakarak eklemislerdi. Ben bugun yine buradaki kablo internet yetkilileri ile konustum hafif tersler bir sekilde bize boyle bir sey gelmedi geldigi zaman uygularız diyorlar. Bu haberi ntvmsnbc,habertürk,milliyet gibi yayın organları yayınladı ama gel görki Adana Telekom bundan bir haber!! Yani altı ustu bir ay ne kadar kâr edersek edelim hesabı.. Helal olsun..
  • Sonuc itibari ile aslinda indirim var ama bonuslar kalktigi icin(ki bu bonuslara zaten telekom izin veriyordu) su anda hala adsl fiyat olarak daha avantajli...

Ama gercekleri konusmak lasim hizmet ne hizmeti diorus ama kablonet firmasinin saat 9-24 arasi teknik destegi mevcut haftsonlari da 12-24 sanirim....
    Bunun disinda adsl'de bole kapsamli bi destek yok..Bahsi gecen OTV'nin internet baglantilari uzerinden alinmamasi gundemde oldugu gibi ADSL'den OTV alan TurkTelekom kablointernetten de almak zorunda oldugu icin denklemin iki tarafinida ayni oranla carparsak oran oranti bozulmaz kanunu gecerli...Su anda 256 adsl 128 kablo parasina geliyor yani iki kat hiz nerde ise ayni fiyat.Bu dusundurucu ama gecerken sunnari gozonune almak lasim tamam ben yari yariya ucuz internet alicam ama aldigim 50dolarlik modemi kullanamicam+60mio baglanti ucreti odicem+yeni modem alicam bu hesaplar ii yapmak lasim..
    Ben olucaklari kestirdigimden dolayi kabloneti birakip adsl'e gectim.Benim gorusume gore Telekom butun araci firmalari kablo tv ve internet operatorlerinin hepsini bunyesine katmak istiyor...Bolece satis fiyati da yukselicek tabiki.

• Ben bu teknik destek olayını anlamadım 128 e destek olmakla 256 ya da 512 ye destek olmak arasında ne fark var acaba bu destek dedikleri başka türden bi destek mi komik oldu artık. 512 ile teknik destek hattına bağlanınca nescafe mi söylüyolar? Modem aynı modem, hat aynı hat sadece cap'ler farklı Niye destek bedeli farklı? Bir de bunun yanında kablonette destek bedeli 25 milyon ultrada 16 milyon nası yani
    Şimdi yılbaşında bu tarifeler geçerli olur %18 vergi gelirse 50 milyonluk bağlantı 59 milyon olacak ne tesadüftür ki bizim ödediğimiz rakam zaten bu rakamdı. Ne indirimi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Prud -- 1 Aralık 2004, 14:56:52 >

• yok indirim var şimdi ayıp olmasın ama işte adsl ile bakarsan BERBAT bi fark varrrrrr
  • Prud cok guzel bir konuya deginmissin. Harbiden nedir bu baglantı yukseldikce hizmet bedeli yukseliyor. 128lere bayları 512lere bayan temsilcilerimi baglıyorlar tabi anlamak zor. Yani adam zaten 512 icin fazla para oduyor,yani bu adamda zaten para var sokelim mantıgımı anlamıyorum bende. Kablo internet kullanmak bir cılgınlık artık.
  • kısa ve öz olarak söylemek gerekirse Teoride indirim var fakat pratikte yok.
  • Sevgili Arkadaşlar ya bu nasıl iş 49+25 verilir mi yaw hadi 49 anladık 25 ne söyleyinHeralde sözleşme yapmama gibi hakkımız varmış ozaman kablonet interaktfi vs. kurumlara para ödemiyoruz.Doğrumu bilen varsa e:mail atsın o insanın elini öpecem
  • yine ucan bir topik
  • up
  • quote:

Orjinalden alıntı: ALINGAN PİLAKİ

allah belanı versin teelekom

+1
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.