Şimdi Ara

KABLONETCİLERE DUYURULUR 5ytl İNTERNETİ KESİLENDEN ACMA KAPAMA PARASİ ALMAYA BASLADİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
698
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar kablonet fatura borcundan dolayi internetini kestigi abonelerden acma kapama parasi adi altinda 5 ytl para almaya baslamistir benim basima geldi aradim o zaman ogrendim 512k kullaniyotum 42ytl geldi aradim sordum 29+7 olmasi gerek 36ytl yani acma kapama parasi aldik dedi yeni baslamis dedim bu para yasal deil almaniz telekom bile almamaya basladi sonucta digital bi sey bi tusla kapayip bir tusla aciyosunuz tedas gibi ekip gelip kapayip acmiyorki para yazasaniz sonuc olarak bi sey yapamam dedi simdi sikayetimvar.com sikayet yazacagim dikkat edin arkadaslar fatura son odeme tarihinden 15gun sonra kesiyolar adsl gibi 2 ay falan bekleme yok .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi excan -- 27 Mart 2008; 16:10:56 >

• öyle şey mi olur... bir ytl bile alamazlar... sözleşmede böyle bir şey varmıymış...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalaraz -- 27 Mart 2008; 16:53:14 >
  • garip olan o zati su an kesilip kapanip acilan herkezden aliyolarmis 2 arkadasimdan daha aldilar yasal deil diye biliyorum sozlesmede yoksa hele hic deil
    interneti kesilip 1 gun sonra kredi kartindan odedim ben kendi sitelerinden acildi hemen 1 gun ya hemen cakmislar 5ytl i
  • bir dahakine zamanında ödersin
  • Evet,aynen öyle,geçen ay ben de yatırmadım,15 gün sonra kapattılar.Bu ayın faturasına da 5 ytl ekleyecekler.
  • ozaman bunu karşılıklı yapsınlar kendi kesintilerinide unutmasınlar.......
  • tabi kendilerinden kaynakli ise kesinti 1 gun kesildi ise dussun faturadan 1 gunluk ama yook ben hakem heyetine soracam bakalim sozlesmeyi istiyolar ariyorum evde bulursum orda yoksa iptalmis cunku.
  • Servis sağlayıcıdan kaynaklanan 1 günlük kesinti resmi olarak belgelenebilse faturadan düşerler mi daha doğrusu hukuken o para geri alınabilir mi acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.