Şimdi Ara

kablosus n teknolojisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi N diye bir teknoloji çıkmış ayrıca pahalıda bir teknoloji bu evime modem alıcam ve komsumla paylasmayı dusunuyorum komsum 7 kat uzerimizde oturuyor bizim wirless n de yayım gucu cok kuvvetliimiş d-link alsam iyi olurmu sizce işime yararmı

• 7 kat baya fazla, N de olsa sanmam çekeceğini
    cam kenarına koyarsan belki :)
  • n in bile yedi kat zemin betonunu gecebilcegini sanmiyorum. n e vercegin parayla duzgun bir wireless modem ve ayni marka access point al birbirlerine wireless bagla. access point repeater gorevi gorsun. ama bu wireless baglama sorunlu olabiliyor. iyi arastirip sec. cihazlarin ayni marka ayni seri olmalari cok onemli farkli chipsetler uyumsuzluk yapiyor. bu iki cihazida camin onune yerlestir. gene birbirlerini gormezlerse camin disindan birbirlerini gorebilcek antenler ayarlarsin.

tabi imkan varsa apartmanin hava boslugu gibi burdan ag kablosu cekmek daha saglikli olur. modemden access pointe kablo cekersin. bu durumda kullancan access point yada wireless router modemle ayni marka olmak zoruda degil. duzgun calissin yeter.
  • Arkadaşlar D-link Dsl-2740U aldım fakat bir üst kattan bile çekmiyor acaba yanlış bir şeymi yapıyorum? bütün ayarlar default olarak kayıtlı bir ince ayarı varmıdır?
  • Kalın duvarlardan dolayı sinyalin zayıflaması olucaktır.Anten değiştirmekle bant genişliğini veya sinyalin iç ortamda çok artacağı anlamına gelmez. Çünkü sizin bilgisayarınızdaki wireless kartının 2 dbi anten çıkışı vardır.Ancak bu kartında anten çıkış gücü yüksek olması lazım ki biraz daha kazanç olsun. İlle de N teknolojili ürün alacaksanız tavsiyem linksys,d-link ve piyasada varsa zyxel den yana tercihiniz olmalıdır.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.