Şimdi Ara

KABLOSUZ AĞ ADAPTÖRÜ ETKİNLEŞMİYOR YRM LTF

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
487
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Bir sorunum var, engin bilgilerinizle yardım ediceğinizden eminim...
    Kısaca söyliyim, evimde kablosuz fiber optik bağlantı kullanıyorum. Şuan toplamda 3 laptop wireless olarak sorunsuz bağlanıyor. Evdeki masa üstünü yeniledim, xp olan sistemi win7 ultimate 64 bit yaptım ve elimdeki kablosuz lanın (modeli: tp-link tl-wn321g ver.4) kendi sitesinden win7 64 bit driverinı kurdum, sorunsuz algıladı. Fakat sorun şu aygıt yöneticisinde etkin olan alet, ağ bağlantıları menüsünde devre dışı görülüyor, etkinleştir dediğimde bir türlü etkinleşmiyor. Ne yaptıysam kablosuz modemi etkinleştiremedim. Kapatıp açtım, yeniden yükledim, aygıt yöneticisinde devre dışı bırakıp tekrar etkinleştirdiysemde nafile.

Modemi bir de laptopta deniyim dedim, aynı şekilde win7 ultimate 64 bit yüklü olan laptop kendisi tanıdı ve anında bağlandım
    Anlamadım ben bu işi
    Aynı sorunu yaşayıp çözen yada fikri olan arkadaşlardan yardım rica ediyorum...

• tplink'in programından radio off seçili olmayacak ayrıca windows zero seçili olacak
  • Radyoda herhangi bir değişim yapılamıyor ve windows seçeneği göremedim. O seçenek nerde acaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.