Şimdi Ara

kablosuz ağ bağdaştırıcısı sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
6.117
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

dizüstü bilgisayarımda bulunan kablosuz ağ bağdaştırıcısı uzun zaman önce devre dışı kaldı. ben de sebebinin windows 7'ye geçtikten sonra oluşan bir uyumsuzluk olduğunu düşündüm. bağdaştırıcının win7 sürücülerini bulamadım. ancak birkaç gün önce windows vista'yı tekrar yüklediğim halde modülden ses seda çıkmadı. ta ki bugün bir ara sağ köşede "donanım başarıyla yüklendi:atheros wireless (..)" mesajı göründü ve kısa bir süre boyunca kablosuz internete bağlanabildim. ama bilgisayarı kapatıp yeniden açtıktan sonra aygıt yeniden görünmüyordu.

kararlı bir şekilde kablosuz bağlantı nasıl kurabilirim? teşekkürler..

kullandığım bilgisayar: packard bell mx36
    kablosuz ağ bağdaştırıcısı: atheros ar5bxb61

• Win 7 bilgisayar sürücülerini otomatik olarak bulabiliyor. Sonradan sisteme, yüklemesi internet üzerinden bilgisayara indirdikten sonra sisteme yüklemesidir. İnternet üzerinden size uygun sürücüyü aratıp bilgisayara tekrar yükleyin.
  • maalesef sürücüyü bilgisayara yüklerken bana aygıt takılı değil uyarısı veriyor. şu anda vista kullanıyorum ve vista sürücüsü elimde mevcut.
  • hala çözüm bulamadım yardımlarınızı bekliyorum
  • Merhabalar, umarım yanlış bir yere soru mu sormamışımdır..efenim şöyle ki; Fujitsu siemens laptop kullanıyorum (kullanmaz olaydım). Bunun ekran çipinde sorun var vs. bu sorunumuzun önemsiz bir noktası. ben bir şekilde bilgisayarı açmayı başarıyorum. fakat çoğu zaman bu açmayı başardığım zamanlarda (2 saatten fazla bir açma çabasından söz ediyorum bu arada:) ) kablosuz ağ bağdaştırıcı sürücüleri yüklü olmuuyor.yani yok diyor. güncelleştiriyorum, yeninden yüklüyorum..kaldırıp yeniden yüklüyorum ama nafile..en güncel sürücüleri bile yükledim NVDİA -atheros şeysinden ama olmuyor. bazen canı isteyince bir çok kez açıp kapatınca kablosuz ağ bağdaştırıcı geri dönüyor kendi kendine ve mükemmelen çalışıyor. kablosuz ağ bağdaştırıcnın bu sorununu nasıl çözebilirim sizce..fikri olan var mı?ya da en azından neyle ilgili olabilir-mesela ekran çipi ve ağ bağdaştırıcı arasında ir ilişki var mı? (bu arada kablo ile bağlaabiliyorum rahatlıkla)..yardımcı olanlara şimdiden teşekkürler

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Dvr-Ağ geçidi sorunu
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.