internet bağlantısı olan bir ethernet kablosunu wireless bir adsl modemin 4 lü ethernet portuna takarak diğer 3 porttan birinden bir bilgisayara ve wireless ten de başka bir bilgisayara bağlayarak kullanmak mümkünmüdür ben modemi hub gibi kullanmak istiyorum ama bağlantının biri ethernetten biri de wireless ten aynı anda bağlanacak
Dostum, beklemen hata zaten ;)
Hemde çok mümkündür. Bizde de laptop olan arkadas sayesinde wireless modeme geçiş yaptık. Pikatel AirPlus aldık iki kişi ethernetten ve o arkadas wireless ten baglanıyor. Baglanmada ağ kurmanda cok zorluk çekmemen gerekiyor.
quote:
Orjinalden alıntı: sinndar
internet bağlantısı olan bir ethernet kablosunu wireless bir adsl modemin 4 lü ethernet portuna takarak diğer 3 porttan birinden bir bilgisayara ve wireless ten de başka bir bilgisayara bağlayarak kullanmak mümkünmüdür ben modemi hub gibi kullanmak istiyorum ama bağlantının biri ethernetten biri de wireless ten aynı anda bağlanacak
Tabe mümkündür dhcp yi açarsan modem istediğin yada taktığım aletlere otomatik ip dağıtır rahatlıkla kullanırsın.. Hadi kal sağlıcakla...
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme