Şimdi Ara

Kablosuz Ağ Kurulumu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
379
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablosuz kurmak için hangi malzemelere ihtiyacımız var (3 pc için) arkadaşlar ve bize maliyeti ne olur? Bilgilendirirseniz sevinirim. saygılar...

• Üç adet wireless pci kart lazım, birde wireless modem(adsl) lazım. Yaklaşık 450 ytl+kdv ye çözebilirsin.Araştırırsanız daha ucuzada bulunabilir..
  • peki etki alanı ne kadar mesafe olur?
  • En Az 50

Ama 100 de olur garantı 50 olur onu bıl
  • yani evler arasında kurabiliriz degil mi
    biz 4 kişi kurmak istiyoruz ama aralarda duvar ve 30 metre var . performans alabilirmiyiz.
  • PEK İYİ PERFORMANS ALAMAZSINIZ BENİM TAVSİYEM AYNI APARTMANDA OLAN ARKADAŞINLA YAP BU İŞİ
  • aradaki mesafede duvarlar ağaçlar sinyallere etki eder zayıflatır ama modem yuksek bi yerde o0lursa sanırım sinyaleri daha ii alırsınız
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • selam biz 3 kişi kablosuz ağ kullanıoruz
    öncelikle 3 kişi için bi router modem we 2 adet wireless kart lazım
    bi kişi modemi kullanacak 2 kişide wireless kartını
    duwar meselesine gelince modem benm bi kat üstümde we sorun olmuo ama arada bi kat betonu war we diğer odalardan ne yazıkkı ii bi sonuç alamadım
    fiyat olarak bizimki 300$ tutmuştu modem robotix we eğer kablo çekme fırsatınız warsa kesinlikle kablo daha ii

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Qaan -- 16 Mart 2005, 22:10:08 >
  • Arkadaşım öncelikle binalar arasında herhangi bir pürüz olmazsa(agaç bina v.b.) 40m e kadar sorun olmaz
    arkadaşlar pcı wireles demişler galiba benim tavsiyem usb wireless alman bu sayede pencereden uzatma kablosu ile sarkıtıp daha iyi sonuç alabilirsiniz
    birde size tavsiyem kesinlikle adsl modem üzerinde adsl almayın bu aynı binada olursanız iyi ama farklı binalar için sorun oluyor.
    ayrı bir access poin alırsanız sizin için daha iyi olacaktır.
    bende zyxell 660hw var entegre wireless var ve başka binadaki arkadaşla baglanacakken çok sorun oluyor.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.