doğru yere mi açtım konuyu tam bilmiyorum ama sorunumu acil çözmek zorumdayım... Modemim AirTies RT211 masaüstü bilgisayarım için kullanıyordum şimdiye kadar ethernetten bağlanıyordum, daha önce bize gelen arkadaşların laptoplarından bağlanmaya çalştıımızda hiç başarılı olamamıştık:D şimdi ben laptop aldım we aynı sorunu yaşıyorum halbuki ewdeki dier laptop ezelden beridir wireless e bağlanabiliyor:S Masaüstüme format attıktan sora hiç modem kurulumu yapmadım tak çalştır şeklinde kullandım bundan kaynaklanıyor olabilir mi? kablosuz ağlar arasında ağ ismi war fakat bağlanmaya tıkladıımızda şifreyi istiyo şifreyi doğru giriyorum fakat bağlanmıyor:S şifre hatalı demiyor fkt bağlanmıyoda:S ama eski laptop çatır çatr girio
bagli olan makinadan modemin arayuzunden kablosz sifreni kontrol et web mi wpa mi? laptop un isletim sistemi vistami xp mi?
yada 444 0239 dan yardım alabilirsin musteri hiz. tel.
Masaüstü ve evdeki diğer laptop'un "mac adres"lerini girip ,mac filtreleme yapmış ve bunu unutmuş olabilirsiniz.Ben yaptım çünkü ,sonradan hatırlamış ve kurmak için gelen pc nin de mac adresini ekledikten sonra bağlanmıştım.