Merhaba arkadaşlar. Wireless ile laptoptan modeme bağlanmayı denediğimde zaman zaman bağlanmıyor. Sorun tanılaya basıyorum yinede olmuyor. Son çare kabloyla bağlıyorum daha sonra yaklaşık 15-20dk. snra kendi bağlanıyor anlamadım daha önce olmuyordu. Sık sık olmaya başladı. Sorun modemde değil çünkü cep telefonumdan rahatlıkla bağlanabiliyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: dhciwiici
Merhaba arkadaşlar. Wireless ile laptoptan modeme bağlanmayı denediğimde zaman zaman bağlanmıyor. Sorun tanılaya basıyorum yinede olmuyor. Son çare kabloyla bağlıyorum daha sonra yaklaşık 15-20dk. snra kendi bağlanıyor anlamadım daha önce olmuyordu. Sık sık olmaya başladı. Sorun modemde değil çünkü cep telefonumdan rahatlıkla bağlanabiliyorum.
slm. cep telefonu sorunsuz bağlanıyorsa. pc'nin ip ayarlarını bi kontrol et. belki otomatikde diildir. ip alma sıkıntısı yaşıyor olabilirsin. yinede olmazsa virüs ihtimalide var.
hocam nasıl kontrol edebilirim?
quote:
Orijinalden alıntı: dhciwiici
hocam nasıl kontrol edebilirim?
ağ bağdaştırıcı ayarlarında tcp ip özelliklerinden bakacaksın otomatik ip olup olmadığına.
çekmiyor olabilir, bazı modemlerde oluyor çünkü.
otomatik hocam modeminde dibindeyim :S WPA-Kişisel şifreleme türü var modemde ama işte telden bağlanabiliyorum. :S
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme