Şimdi Ara

KABLOSUZ AĞDA NASIL DOSYA AKTARIMI YAPABİLİRİM...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
290
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

evde 2 dizüstü bi tanede masa üstü bilgisayar var ve kablosuz modemle internete bağlanıyoruz... bu yüzden başlat-çalıştıra \\server yazıp herhangi bir bilgisayara bağlanamıyorum.. ağ kurulum sihirbazından bi kaç kez denedim ama xp cd si istedi her seferinde... paylaşıma açılan bir dosyayı bu bilgisayarlar arasında nasıl transfer edebilirim...

• dostum,

siz network ayarlarını yapmadınız mı?

quote:

Orjinalden alıntı: carloska

mrb arkadaşlar...

evde 2 dizüstü bi tanede masa üstü bilgisayar var ve kablosuz modemle internete bağlanıyoruz... bu yüzden başlat-çalıştıra \\server yazıp herhangi bir bilgisayara bağlanamıyorum.. ağ kurulum sihirbazından bi kaç kez denedim ama xp cd si istedi her seferinde... paylaşıma açılan bir dosyayı bu bilgisayarlar arasında nasıl transfer edebilirim...
  • yaptığımız tek network ayarı kablosuz ağa bağlanmak için girdiğimiz şifre.. ağ bağlantılarıyla ilgili hiç bişi yapmadık nası yapacağımızıda bilmiyoruz... sadece evdeki kablosuz bağlanan bilgisayarlar arasında dosya paylaşımı yapsak yeterli...bazı sitelerden bakıp denedim ama olmadığı gibi kendi bağlantımda gitti.. sadece çalışma alanını aynı yaptım o kadar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.